Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
Cloreta spune:
LA MULTI ANI THOMAS! Sa cresti mare, frumos, sanatos si destept dar si cu un car de noroc.

E primul bebe care face un an din grupul nostru, nu imi vine sa cred ce repede trece timpul.
Pozele mele
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI THOMAS! Sa ai parte numai de bucurii, noroc si sanatate multa.
Vai ce copii mari avem. S-a dat tonul la petrecerile de un anisor.Repede a mai trecut vremea si maine poimaine ne trezim ca avem adolescenti ![]()
Ma duc sa-mi hranesc manzul sa vad daca vrea sa renunte la greva si revin dupa ce recuperez
Simona
de
Dragos Octavian
Cloreta spune:
La multi ani si Cristian Lucian, Mihai Alexandru si Alexia! Daca Thomas e primul care implineste un an, am omis sa felicit si pe ceilalti pui nascuti pe 12.
Pozele mele
Tdi spune:
THOMAS LA MULTI ANI!!!
sa traiasca primul "motzat" din gashka, sa creasca mare si sanatos (ca frumos e deja
)!
LA MULTI ANI si pentru ceilalti puiuti din 12 si 11!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Mickyyy spune:
La multi ani Thomas!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
ICorina spune:
[size=4]LA MULTI ANI, THOMAS![/size=4] 

Fie ca viatza ta sa fie absolut minunata, sa fii fericit si iubit,sa aduci fericire celor din jurul tau!Sa cresti mare, mare si sanatos si voios!
Multumim si noi pentru urarile facute azi, cand mai avem o luna pana la motz! Abia astept tunsuliciul!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
mstroie spune:
LA MULTI ANI THOMAS
sa cresti mare, frumos, destept si mai ales sanatos ! uraa incep petrecerile
Mari si DAVID
loreen spune:
Cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI pentru Mihai Alexandru si Alexia...
Eu am sunat azi la cabinet sa vorbesc cu celebra care evident nu era
si am intrebat asistenta atunci legat de rubeola si mi-a zis ca s-ar putea foarte bine sa nu faca,sau daca face apar azi bubele si maine dispar...iar daca plec si cumva se intampla pe drum sa evit statul cu ea afara pentru ca in cazul unei boli euptive au imunitatea foarte scazauta si exista riscul sa culeaga si altele... acuma cum ne-o fi norocul...
Cuscra te-ai suparat pe mine ca am cerut intaietate pentru Delia in fatza Alyssei sau calculatorul pe viata asta?!
Monu am mai citit si eu cateva chestii spuse de madam asta...si pot sa zic ca eu nu impartasesc deloc ideile ei...incepand de la prima pana la ultima...eu zic sa recomande si incurajeze alaptarea pana la majorat (is rea azi dar deja a devenit problema nationala asta cu alaptatul si se lasa cu niste discutii care dau in altele,cum citeam si pe forum)
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Cred si eu ca incurajeaza pina la disperare alaptatul, ca sa nu mai fie nevoie de lapte de la stat. De parca ar fi o femeie nebuna sa aiba lapte si sa nu dea la copilas. Cele care sint in situatia asta sint in procent nesemnificativ, nu atit cit sa justifice campania asta. Cred ca in revistele de copii este sloganul cu laptele pe fiecare pagina, chiar si eu m-am saturat de el desi inca alaptez.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni