Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Gabitza mie dr nici nu mi-a pomenit de chestia cu laptele pe reteta nu ca m-as fi ingramadit sa iau...iar faptul ca am vrut sau nu sa alaptez a fost decizia mea si mi-a respectat-o...asa cum respect si eu decizia acelor mame care-si alapteza copii pana la varsta la care o doresc fara sa fac alte comentarii gratuite...cum citisem eu pe forum cum ca cei hraniti artificial au alta culoare la fata sunt moi si blegi...asa ma manca limba sa zic ceva ...mi-am muscat-o![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Imi pare rau ca s-a inteles poate gresit. Eu am facut doar un rezumat al emisiunii. Cat despre alaptare fiecare stie ce e mai bine pentru el.
si
Alexia Ioana
anky spune:
LA MULTI ANI ! THOMAS PENTRU 1 ANISOR
,sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii in viata.Petrecere placuta astazi.
De azi intr-o luna implinim si noi un anisor.Avem 6 dintisori,mergem tinut de minuta si vorbim de zor.Acu sintem raciti si mergem imediat la doctor ca nu mai trece raceala asta cu nimic,parca e lipita de noi.
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI THOMAS PENTRU AN IMPLINIT !! SA FII FERICIT, SANATOS, SA LE ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI LUI TATI SI SA AI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA!! Astept impresii de la mot si idei pentru tort de la mami, ca doar urmam si noi intr-o luna.
La multi ani si bebelusilor care azi implinesc 10-11 luni!
Corina, mi-a placut tare mult poza cu Formula 1. De unde ai avut casca pe masura lui?
Loreen, cred ca poti sa stai linistita. Parca Delia s-a vazut cu Teodor duminica trecuta, nu duminica asta. Cica rujeola are perioada de incubatie de 10 zile, dar posibilitatea de molipsire este maxima in cele 3 zile dinainte de aparitia bubitelor.
Daca ati vorbit putin despre alaptat, va spun si eu ce of am. Eu nu ma pronunt nici pro, nici contra, dar parca e prea agresiva campania asta pentru incurajarea alaptatului. Orice produs alimentar pt copii ai cumpara, gasesti pe el formula magica - acest aliment nu se substituie laptelui matern; cel mai bun aliment e laptele matern s.a.m.d. Asta nu face decat sa puna sare pe rana mamicilor care chiar nu au putut sa alapteze.
Lili si Sergiu (11.05.2005)
maysa spune:
La multi ani Thomas!!!
Sa cresti mare si voinic, sanatos si destept si sa intreci toate asteptarile parintilor. Acum esti in toiul petrecerii, care probabil continua si in weekend. Iti dorim sa te distrezi pe cinste si sa te lase mami sa gusti putin din tortuletul primei aniversari. Asteptam o feliuta
virtuala binenteles si pe larg impresiile primei aniversari povestita pe larg de mami de Thomas.
nelia spune:
La multi ani, Thomas, copil balai!
Sa cresti frumos, sa fii sanatos, sa ai parte de o viata plina de iubire,
bucurie si noroc!
Ma bucur ca v-a placut „cronica“, nu e vorba de discriminare Loreen, pur si simplu unde platesti, acolo stai. Si poti sa te duci imbracat cum vrei tu, macar daca te-ar baga cineva in seama!
La Aida am bilet la balconul doi, pe mijloc (bilete chiar bune – de, ala e cadou de Craciun, merita banii, nu?) si ma voi duce imbracata cu ce am, dar categoric nu in rochie de seara si cu blana!
Iuliana, acum am citit despre sotul tau... Sanatate multa!
Alaptat – si aici e sustinut, dar nu chiar asa pe toate drumurile, se respecta decizia mamei, oricare ar fi aia. Eu am alaptat-o pe Agata peste doi ani si, probabil, ca asa voi face si cu Tudora (nu mi-am propus o limita). Dar nu pentru ca asa e bine sau ca mi-a spus cineva. Nici nu mi-am pus problema daca fac bine sau nu, pur si simplu asa simt si asa s-a intimplat sa fie. Am lapte din belsug, nu ma deranjeaza deloc sa o fac (mai mult ma deranjeaza ca se trezeste noaptea decit ca suge), poate e un pic obositor, dar e alegerea mea: nu-mi vine sa-i schimb laptele pe unul cumparat (oricum folosesc deja lapte de vaca pentru cereale si alte mincaruri), daca il am la purtator. Si poate fi si placut sa fii pe post de suzeta naturala! Dar de aici pina la a spune ca cei alaptati artificial au nu stiu ce sau arata nu stiu cum... astea sint deja rautati gratuite. Eu nu vad absolut nici o diferenta intre ale mele si alti copii, Agata nu a avut nimic pina la un an, dar dupa ce a inceput gradinita la doi ani stiti si voi ca ia cot la cot cu ceilalti copii toti virusii din lume... si sigur asa va face si Tudora, desi se spune ca cei alaptati sint feriti de boli.
Parca mai aveam ceva de spus, dar mirie Tudora, e timpul plimbarii de dimineata. Va pup acum, intru mai pe seara. O noapte frumoasa pentru cele de pe partea Lunii, o zi buna pentru cele care abia au inceput se bucure de Soare. Pa!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Cloreta spune:
Fetelor eu am facut aziBriose
Am luat reteta de pe net dar trebuie imbunatatita totusi, niste zahar in plus si am pus cam putine stafide - asta greseala mea.
Pozele mele
gabitzam spune:
Cloreta, de cind vreau si eu sa-mi iau forme de muffins si nu mai ajung, de cite ori sintem la magazin sint cu lista in mina si uit de forme.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Danelutza spune:
Cloreta arunca si la mine mami, ca prea sint frumoase, mi s-a umplut gura cu apa. Apropo, cu ce sint umplute ? Scrie maruntzel ca sa vad numai eu, retzeta 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ICorina spune:
Ada_74, Multumim!
Poza am facut-o cand eram la cumparaturi in Metro, era acolo o masinutza de curse, electrica, bine, pentru copilashi mai marishori.Dar fi-miu are capul mare, deshteptu' lu' mama!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze