Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
ICorina spune:
Moooamaaaa, Cloreta! Asta da greshala!

imi ploua in gura, pls retzeta!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
corni spune:
Legat de alaptat,si eu m-am simtzit tare aiurea cand a trebuit sa incep suplimentarea cu lapte praf,la noi din contra doctoritza m-a incurajat sa incep cat mai repede suplimentarea ptr. ca bebelina mea nu lua in greutate si eu am rugat-o sa ma mai lase sa mai incerc si pana la urma m-am convins singura ce trebuia facut si am preferat sa-i dau lapte praf decat sa planga de foame.Si chiar am facut eforturi,mai ales cand am avut ragade, simteam ca ma taie toate apele de durere si sincer imi venea sa renuntz dar strangeam din dintzi, loveam cu piciorul in pamant si continuam.
Si eu sunt ptr. alaptat dar daca "vacutza" nu are ce sa facem.Intradevar mai sunt mamici care refuza sa alapteze din motive estetice sau ??? dar cred ca sunt foarte putzine.Si cand i-am dat primul biberon de formula si am vazut ca in cateva minute l-a devorat atunci chiar ca m-a convins ca puiul meu suferea de foame.
Deja noi suntem mari si acum trebuie sa invatzam sa mancam singurei,sa fac si eu un rezumat al unui articol dintr-o revista ca sa avem ce comenta![]()
Mancarea,o sarbatoare !
-de la 8 luni sa incepem sa-l invatzam sa bea din cana obisnuita,la 10 luni deja ar trebui sa bea singur din ceasca
-10-11 luni sa fie incurajat sa manance singur
-ideala ptr. dezvoltarea motricitatzii mainilor sunt spaghetele-chiar daca isi va baga mainile in castron trebuie sa acceptam situatzia
-dupa 1 an putem sa-i dam cu furculitz de plastic-va fi interesat sa observe cum se agatza mancarurile cu ea
-ideal ar fi ca la 2 ani copilul sa manance singur
Nelia, nu-mi vine sa cred ce frumos sta Tudora pe scaunel la masa, eu cred ca Agata este un exemlu pentru ea.Eu abia o tin in scaunelul de masa ca sa nu aterizeze pe jos, asa de fatzaita este la masa, trebuie sa-i dau la fiecare minut altceva in manutza ca sa aiba preocupare, imediat se plictiseste de ele si le arunca pe jos si apoi se uita dupa ele si sta asa aplecata.
Cat despre comentarii la cronica eu nu pot sa spun decat "fara cuvinte".Ai un talent extraordinar de narator,ar fi pacat sa nu-l valorifici.
loreen spune:
Monule drag da eu ma bucur ca ai zis ce-a zis aia,eu citesc cam tot ce se spune si aici si prin alte reviste si forumuri si fac cum ma taie capul...ca-s cam gigii contra de felul meu poate si de-aia am ZUZ la numarul de la masina...serios vorbind diger toate informatiile si actionez in primul rand cum imi dicteaza instinctul pentru ca viata mi-a demonstrat de multe ori ca am instincte bune cand este vroba de copii mei...ca in rest am luat cateva tepe monumentale motiv pentru care mi-am mai "cizelat" putin intuitia...
Corni Delia va manca singura la doi ani da sa moara mama lu' Stefan cel MAre daca eu o las cu mainile prin farfurie ...si recunosc solemn ca-s nebuna 
la faza asta...dar nu pot vedea mancare peste tot...
Hai sa va zic ce-am facut azi de dupa-amiaza...m-am dus l-a munca...m-a sunat sefu ca-i dor de mine cica la modul cel mai serios...voalat mi-a varat chestii de genul "si ceva nou ce imi mai spui"...pana la urma hai sa ma duc sa-i vad ca si asa stateau peste program...Mai si nu se pune Delia pe urlat cand il vede pe individ...dar nu asa parca l-a vazut pe dracu...abia am potolit-o ca m-am dus in birou la o colega...si cand tace Delia si rontaia linistita cheile de la masina vine iar sefu...iar urlete...clar zic are ceva cu el...si ar eo figura normala de tot...nu-i fioros...dar are si copilul memoria lui intrauterina si probabil nu uita prin ce-am trecut in timpul sarcinii din cauza astuia...In final a ramas dupa Paste sa ma mai gandesc cand as vrea sa ma intorc la munca...sa astepte sa ma gandesc...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Citeva poze noi in albumul de la semnatura, ala cu maimutzica ![]()
Frate, dar ploua aici, e de-a dreptul depresiv!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
loreen spune:
GAbitza m-ai omorat cu pozele...aia unde-i complet relaxat este mortala...las si aici ploua zici ca acusi se termina lumea...
Imi plac papuceii lui Andrei ...vreua si eu...
Clara m-ai omorat ...sa-mi reteta de indata si degraba ca vreau si eu sa fac...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Salutare! Am ajuns si eu acasa cu intarziere ca am facut sedinta si inca am ajuns prea devreme ca ma asteptam sa ma culc la munca. Cand eram pe drum m-a sunta nasa Anei ca trece pe la noi: aveam un chef de-mi venea sa-mi dau palme ca am raspuns, dar ce mai puteam face? Noorc ca nu a stat mult, am culcat plodalina si acum raspund prezent la datorie. Nu pentru mult timp insa ca mai am de facut una alta.
Vestea cea buna e ca m-am stresat degeaba cu zilele de concediu, sefa va fi aici asa ca nu trebuie sa ma sacrific pentru client in vinerea mare. Asa ca de maine intr-o saptamana pe vremea asta facem bagaje. Partea proasta e ca altfel urmeaza o luna de groaza pentru ca pleaca 2 fete la niste examene si trei sferturi din dosare le-am preluat eu
. SPer sa mai intru sa va citesc macar.
Nelia - si mie mi-a plact cronica ta, dar data viitoare nu mai scrie cu litere mici ca e pacat sa stici bunatate de povestire. Fetele tale sunt frumoase foc, iar tu nu esti atat de
pe cat te lauzi.
Monu - nu e vina ta ca dr CULCER gandeste ce gandeste, tu doar ne-ai povestit (la cererea publicului - adica a mea
) ce zice. Stiu si eu o mamica care la fel, la indicatiile ei, nu i-a dat baietelului lapte praf si nu lua saracul in greutate ca ea nu avea lapte destul. Pana la urma s-au dus la alt dr si intr-o luna a luat bietul copil kilogramul cum scrie la carte. Culmea e ca si eu am tinut sa alaptez, tot in baza curentului astuia si in ciuda tuturor greutatilor (febra, canale infundate si bube pe sani - tocmai am constatat zilele trecute ca eu am ramas cu cicatrice pe sfarcuri
), dar pana la urma m-a ajutat si natura, ca am avut de unde. Daca nu as fi putut alapta cred ca ma depresam oleaca, dar probabil m-as fi resemnat in final.
Teddy - chiar asa, parca de unde-s bubitele?
Anky, Corail - felicitari pentru progrese. Dar treceti mai des pe la noi. Era o vreme cand raspundeati mereu prezent la apel.
Ada - de ieri am vrut sa-ti spun ca daca nu ar fi fost atat de tragica povestea cu masina, ar fi fost de-a dreptul amuzanta.Dar chiar ca la Constanta e saracie maxima de se fura si carucioare si scaune de masina si ... masina insasi. Bine ca ati gasit-o in final.
Am vazut si poze, care mai de care bebelus se sparge in figuri, sunt amuzanti foc, ce sa mai vorbim. Incerc sa pun si eu poze cu Ana, in special caninul cel din urma iesit ca am reusit sa-i fac o poza. Acum va pup cu drag, ma duc sa fac un dus si sa vad ce alte trebusoare mai rezolv. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Cloreta, baga reteta, ca-mi ploua in gura... Nu stii mai cum procedam... Bagi poza, clar si reteta.. Pai altfel, cum?
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
Imi cer scuze ca am iesit brusc de pe chat, dar mi-a cazut netul, ceea ce foarte rar se intampla. Eu va tot intrebam pe unde sunteti cand m-am trezit ca eu eram aia "vinovata". Pana m-am dumirit despre ce era vorba, voi v-ati dus la culcare.
Cat despre alaptat, si pe mine atata ma innebunise soacra-mea incat ajunsesem sa urasc notiunea numai asa, ca sa fiu contra. Ideea este ca-mi pare bine ca am alaptat, dar cum zicea Ioana, am si avut noroc ca am avut lapte. V-am spus ca am dat si la altii, pe bune. Si stiu ca exista mamici care ar vrea sa alapteze si nu pot, iar campania asta nu face decat sa le faca sa se simta vinovate. Iar sosetele mele ajung pana la genunchi acum, noroc ca le tin cu suspensoare. Pe mine cred ca m-a ajutat si sa dau jos kg dupa nastere, ceea ce consider ca a fost un bonus. Dar, asa cum zicea si Nelia, sunt atatia copii hraniti cu formula si nu este nici o diferenta intre ei si aia alaptati la san. Deci, ca si in dicutiile despre mers la servici vs stat acasa cu copilul, cred ca fiecare face cum crede ca este bine pentru ea si copilul ei.
Va pup, poate mai revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Filipu ginerica,Bianca grasuna,Patrick Ryan viteazu' si Daria Irene...sa fiti cei mai norocosi nascuti intr-o zi de 13...
Azi noaptea am mai avut o trezire pe la 3 dar s-a lasat cu somn protestatar la ea in patut pana la 6 jumate ...nu stiu daca vreodata copilul asta va dormi mai mult de ora asta...in mod sigur cand va incepe scoala si va trebui sa o smulg din pat ca sa se dea jos din el...
Aici vremea este oribila...a ploua azi noapte acuma sta iar sa ploua si bate un vant groaznic...asa ca casa ne mananca...
si Delia 26.04.05