Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Noi am fost azi, afara, in parcul din spate. Defapt l-am luat pe ALex de manuta si am batut aleile, cat a putut el sa mearga, ca apoi a cerut in brate... Misto faza este ca ne-am dus la magazin si toata lumea se uita la Alex care mergea bine mersi printre sticle, printre mere, si ne intalnim la un moment dat la iesire cu un copil tinut la fel de manuta de mama lui, insa un pic mai mare. Alex cum la vazut a pus mana pe el si se tot uita dupa el. Si apoi se tot uita in spate... Mai zic unde s-o uita copilul? Cand colo el se uita la usa de la magazin, nu cumva o iesi copilul, ca la vazut ca intrat, dar de iesit? Foarte haios... Apoi ne-am intalnit cu o tanti araboaica cu sotul, simpatici, aveau 2 copii, unul dintre ei, nascut tot in mai, pe 31 si ma intreba pe mine, daca merge, defapt de la cat a mers, Alex. Si eu am zis ca merge, ca numai asta ar vrea si ea zicea ca fi-su numai de-a busilea... I-am zis eu: Stati fara grija ca o sa-si drea drumul... Mai nu stiu de ce am eu senzatia ca Alex pe langa alti copii e mai putin dezvoltat. Acum are 74 cm. Nu stiu exact cat de mare ar trebui sa fie, dar ma uit la un copil de 11 luni cat de dezvoltat este si Alex parca sa zic ca nu e asa. Mie tot mic mi se pare... Dar normal, fiecare copil in felul lui, dar eu tot zic ca e mic...

Azi am facut un bors din curcan, aripi. O bunatate... Ma duc sa bag la ghiozdan!

Teddy, mai nu are nici un fir de par la mijloc, clar iese din calcul.. Alea care le avea pe spate s-au estompat si mutat in alta parte. Sunt mici si ca o pata rosie iar in mijloc un punctulet...ca un cos...
oi mai vedea zilele urmatoare..

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori. Se pare ca racelile si bubele se transmit si pe calea netului .

Iuliana, multa sanatate sotului.

Vazut filmuletele, superbe, iar motanul parca-i jucarie, noroc ca mai misca din coada ca sa-ti dai seama ca e adevarat. Si Andrei e un vorbaret, mama-mama.

Ioana, am mai citit si eu din Odisee. Am ajuns acolo unde Andreea si Andutzy aflasera ca au fete si pe Freya o chema Adela .

Loreen, si eu il adorm in brate. Cred ca nici nu stie sa adoarma altfel.

Monu, nu pricep. Adica ar trebui sa-ti lasi copilul sa moara de foame doua saptamani ca sa-i convingi ca nu ai lapte? Astia sunt dusi cu pluta rau de tot.

Simona, Babyexpo in Constanta? Tare nu-mi vine sa cred, ca n-au fost niciodata pe aici. M-as bucura sa fie adevarat. Si felicitari pt campion, cu intarziere, ca am ratat momentul.

Si acum sa va povestesc prin ce emotii am trecut ieri. Ma suna sotul pe la 11 sa ma intrebe daca am mutat eu masina in alt loc. Eu nu umblasem cu masina, mai da si el vreo doua ture de bloc sa se convinga totusi ca nu ne-am ramolit si am uitat unde am parcat. Concluzia: ne-au furat masina. Da-i fuga la politie, reclamatii, declaratii, am stat pe-acolo vreo 2 ore, m-au intrebat cate-n luna si in stele despre masina (de ex, cati litri de benzina aveam in rezervor sau cati km aveam la bord, de parca eu ma uit vreodata la chestiile astea). Deja eram cu gandul departe, ca masina mea e in vreun atelier si facuta bucati, sau in vreun canal, sau infipta in vreun pom, sau .... Dupa ce am terminat cu politia, nici nu a trecut juma' de ora si m-au sunat ca au gasit-o, undeva in camp, pe la Kogalniceanu, dar nu stiau in ce stare este. Sa ma duc acolo, dar sa fiu pregatita totusi sa o tractez, daca este cazul. Nici nu va spun ce emotii am avut pana am ajuns si am vazut ca e intreaga. Dupa asta au venit detaliile. Avea un geam spart, lipsea scaunul de masina al lui Sergiu, bara din spate putin lovita,avea in plus un tarnacop pe care il uitasera hotii, si piesa de rezistenta - mirosea de-ti muta nasul din loc de la un metru distanta. Hotii furasera 4 porci, si ii incarcasera si in portbagaj, si pe bancheta din spate. Si ai naibii porci n-au stat degeaba, s-au rahatit in masina mea.
In final, paguba e de vreo 7-8 mil., din care cel mai mult o sa coste scaunul. Dar am zis mersi ca am gasit masina, in primul rand, si intreaga pe deasupra.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Babygirl-sanatate multa si tie si micutei.

Lili-Doamne, povestea ta suna ca un banc. Asa ceva numai in Romania cred ca se poate intampla. Bine ca ati recuperat masina si este cat de cat intreaga. Eu cred ca as face infarct sa nu-mi gasesc masina in fata blocului.

Beatrice-cam tot atat de inalta este si Maya. Iar eu sunt destul de inalta, m-as fi asteptat la mai mult de la ea . Am citit ca inaltimea de acum nu este un indiciu pentru cum vor fi mai tarziu, iar la cresterea in inaltime au perioade cand cresc mai lent si perioade in care recupereaza. Eu zic sa nu-ti faci probleme.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Valeu,Ada_74 pana am ajuns la final si am citit ca ati gasit masina am stat cu inima cat un purice,ce nemernici.Si noi ne-am confruntat astazi cu o situatzie foarte neplacuta, am descoperit ca unul dintre potentzialii vanzatori ai acoperisului nostru era escroc,bine ca am descoperit la timp ca nici nu vreau sa ma gandesc ce tzeapa puteam lua.E plina lumea de nemernici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Lili, cand am citit ca ati patit ceva, ma gandeam la voi, la vre-un necaz... Oo bine ca n-a fost altceva... Mai ce tampenie si cu hotii astia.. Eu daca i-as prinde le-as rupe mainile... Cum naibii mai sa fure porci cu ea, pai ce scrie pe masina luati-o pentru imprumut la furat de porci? Asa ceva... Scuze acuma, dar am ras cu lacrimi... La furat de proci, auzi! E comic nu altceva!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Loreen si cind te pupa ca eschimoshii, nu se apropie si de obraz sa te mushte un pic ?! Lasa ca o sa intzeleaga si Delia cind e voie si cind nu, la mine Isabella intzelege mai mult de tat'su, ca eu daca ii spun sa nu bage minutza in guritza, se uita la mine, zimbeshte si le baga pe amindoua.
Ada am citit cu sufletul la gura, bine ca s-a terminat cit de cit cu bine, ca puteau sa strice tot inauntru, sau s-o duca la piese de schimb.
Beatrice lasa c-am vazut si eu o fetitza mai mare cu doua luni ca Isabella, mare, grasa... Isabella se invirtea pe toate partzile in bratze la mine, iar fetitza respectiva statea cu suzeta in gura si mishca doar ochii, credeai ca-i nou nascut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

salutare

imi cer scuze nu am vrut sa supar pe nimeni cu carticica...mailuri nu am primit de la nimeni altcineva decat loreen, banui eu ca hotmail mi le pune in junk....am fost tare ocupata in ultima vreme si am citit doar printre picaturi, acuma am retinut asa: la Cta loreen, corni si mygirl si la buc cloreta si la bv elisor. daca am ratat pe cineva scuze dinainte. Joi ma duc sa le iau asa ca va rog eu scrieti-mi sigur cine vrea si cum ne intalnim in ro, dar la monicica_de@yahoo.de. aaa si ma gandeam pentru ca sunt asa multe si ambalajul e tare voluminos si zburam in ro, renuntati la cutie ca sa le pot aduce pe toate?
In rest Robert e bine, am scapat in sfarsit de mizeria de guturai... a fost culmea, mucii au disparut fix din ziua in care am pierdut pompita
Olga, intrebai cu legea sangelui/pamantului, in Germania primeste bebelusul cetatenie numai daca cel putin un parinte are cetatenie sau indeplineste cerintele pentru a o avea. In America am inteles ca primeste automat, dar eram curioasa, daca o mamica fara greencard sau alt fel de viza de lucru are bebelus american, are vreun avantaj de genul asta?
Ada, imi pare rau de patania voastra, parca tot tie iti furasera si caruciorul tot din masina...doamne ce lume...avem si noi niste prieteni tot in Constanta au tras pe dreapta in fata brutariei au intrat sa ia paine si cand sa iasa nu mai era masina...asta fiind a doua furata in 3 ani...
Loreen, Delia e mortala cu pisica
va pup
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

M-a sunat acuma mama lui Teodor,baietelul din pozele din parc imbracat in kaki ca are rubeola...ma impusc daca face si fii-mea ca trebuie sa plec saptamana viitoare...
Haoleu iar o iau de la capat cu greva daca e...

Daniela nu ma musca...doar ma ia de obraji cu manutele si isi freaca nasucul de al meu si rade ...imi vine sa o mananc...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monicica eu nu sufar din cauza de ambalaj asa ca ma multumesc doar cu continutul...

I-am facut baie dansei si m-am gandit sa-i iau si temperatura ... 37,7...inceputul e promitator asa ca ma pot astepta la orice...am studiat si gingiile si intr-adevar incisivii laterali superiori sunt pe felie...trebuie sa apara...sper sa iasa fara bube...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrai sa spun noapte buna si nu mai gaseam paginutza noastra.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput