M-am indragostit
Raspunsuri - Pagina 7

iuliana spune:
Vandal!
Intrebarea mea era...de ce a asteptat atita sa il paraseasca si s-a horatit subit sa o faca atunci cind a venit Fat-Frumos?? Daca era cinstita cu ea si sotul, trebuia sa o faca mai demult inainte de a aparea "dragostea" mult visata.
Personal, nu inteleg oamenii care zic ca s-au casatorit asteptind sa se indragosteasca.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7

ina78 spune:
Vad ca ati sarit ... aruncati cu rosii si criticati.
Mi-am spus opinia, si o repet mie nu mi se pare o crima ca in momentul in care nu mai iubesti pe cineva sa ramii in continuare linga persoana respectiva.
La fel si in cazul Rachelei i-am sugerat sa-si analizeze sentimentele fata de sotul ei si apoi sa ia o decizie. Nu bazindu-se pe X.
Poate sinrt eu "necoapta", sau am prea putina treaba sau poate unde nu pricep implicatiile unui copil... dar chiar cred in relatiile care trezesc "fluturasi" si in emotiile iubirii.
Cit despre iubirea la 40 de ani... o sa va anunt opinia mea cind si daca voi ajunge la acea virsta.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

bogdan_ant spune:
am mai citit undeva ideea cu "fluturasii in stomac" ina deschide bine ochii si ai sa vezi cate lucruri bune trec pe langa tine, lucruri pe care tu nu le bagi in seama, le dai cu piciorul, pentru ca tu astepti "fluturasii", te-ai intrebat ce ai sa faci daca nu vei mai simti "fluturasi" pentru nimeni ? sau daca atunci cand vei simti "fluturasi" persoana respectiva nu-ti va impartasi sentimentele ? ce vei face atunci ? va trebui sa faci compromisuri si ai sa ajungi exact unde esti si acum si asa stai si te intrebi de ce sa-ti faci viata grea singura, si nu numai pe a ta ?

karol spune:
Asa voi discutati, discutati, criticati si va contraziceti iar Rachela nu mai spune nimic nou...probabil sta si se hlizeste...
Normal ar fi ca atunci cand postezi un subiect si ceri parerea celorlalti si daca iti pasa de raspunsurile lor, sa revii in discutie dar...poate ma insel eu..

addinel spune:
din nou sunt uimita cat de usor se da cu piatra si se acuza...
rachela, am sa iti spun acum o poveste adevarata. o buna prietena de-a mea s-a maritat imediat cand am terminat facultatea, la 22 de ani. era cu prietenul ei de 4 ani, stateau deja impreuna. se iubeau, dar ea avea inca dubii ca el este iubirea vietii ei. si totusi s-a maritat, pentru ca el isi dorea mult asta, pentru ca familia o presa, pentru ca toti le spuneau ce pereche minunata sunt ei, pentru ca oricum stateau impreuna, pentru ca... si lista ar putea continua. cu o seara inaintea nuntii mi-a spus "tine minte adina, daca vreodata voi gasi iubirea adevarata, voi divorta, nu conteaza ca voi avea 45 de ani si doi copii". nu a ajuns la 40 de ani, peste doi ani de la casatorie a divortat. pentru ca gasise pe net o persoana de care se indragostise- atentie! nu se vazusera niciodata, el este indian si face parte dintr-o familie care teoretic niciodata nu ar fi acceptat ca el sa se casatoreasca cu o europeanca. mi-a spus atunci ca divorteaza nu neaparat pentru el ci pentru ca si-a dat seama ca poate simti si altceva, ca dragostea adevarata si sufletul pereche exista.
finalul povestii nici nu mai conteaza. conteaza doar faptul ca ea a avut puterea sa o faca. poate ca a gresit cand s-a casatorit, poate ca a gresit cand a divortat. important este insa ca a facut mereu ceea ce a simtit. si da, ca un om responsabil, si-a asumat raspunderea pentru tot ceea ce a facut.
ti-am scris aceste randuri pentru ca, orice decizie ai lua, nu trebuie sa te simti vinovata pentru ceea ce faci. mie personal mi se pare mai crud si mai mare greseala sa stai langa un om pe care nu il iubesti decat sa divortezi si sa-ti urmezi un vis.
pupici si numai bine! si sa fii tare, sigur vor fi si multe comentarii in jurul tau.
p.s. daca vrei iti spun si finalul povestii prietenei mele.
nunta mea

addinel spune:
quote:
Originally posted by karol
Asa voi discutati, discutati, criticati si va contraziceti iar Rachela nu mai spune nimic nou...probabil sta si se hlizeste...
Normal ar fi ca atunci cand postezi un subiect si ceri parerea celorlalti si daca iti pasa de raspunsurile lor, sa revii in discutie dar...poate ma insel eu..
karol
daca se hlizeste, pacatul ei sa fie... mie imi place sa plec de la prezumtia de nevinovatie.
nunta mea

She spune:
Cea mai puternica responsabilitate pe care o poti lua in viata este sa urmezi ce simti!!
Nu am intilnit pe nimeni, indiferent de sex, care sa-si doreasca sa fie doar o "responsabilitate" si atit.Toti cei pe care ii cunosc si despre care citesc poarta dorinta de a fi iubiti! Si ATIT!
Si cind iubesti, esti automat responsabil! Sa fi responsabil fara sentimente este o mare bataie de joc fata de partener si mai ales, fata de tine insuti!
Dar sa iubesti fara a fi responsabil a cladit casnicii destul de reusite.

ina78 spune:
quote:
Originally posted by bogdan_ant
am mai citit undeva ideea cu "fluturasii in stomac" ina deschide bine ochii si ai sa vezi cate lucruri bune trec pe langa tine, lucruri pe care tu nu le bagi in seama, le dai cu piciorul, pentru ca tu astepti "fluturasii", te-ai intrebat ce ai sa faci daca nu vei mai simti "fluturasi" pentru nimeni ? sau daca atunci cand vei simti "fluturasi" persoana respectiva nu-ti va impartasi sentimentele ? ce vei face atunci ? va trebui sa faci compromisuri si ai sa ajungi exact unde esti si acum si asa stai si te intrebi de ce sa-ti faci viata grea singura, si nu numai pe a ta ?
Ai mai citit in postarile anterioare ... nu-i o noutate, orice persoana isi doreste asta, exprimat asa sau altfel. Ce te face sa crezi ca trec lucrurile pe linga mine, ca nu le bag in seama, ca fac rau?

addinel spune:
ina78, off-topic: tu ce decizie ai luat? daca nu ma insel, situatia ta era foarte asemanatoare...
nunta mea

ina78 spune:
quote:
Originally posted by addinel
ina78, off-topic: tu ce decizie ai luat? daca nu ma insel, situatia ta era foarte asemanatoare...
nunta mea
off-topic
Sa spunem ca-mi urmez "calea" ... de aici si explicatiile pe care incerc sa le dau celorlalti vis-a-vis de puterea de a lupta pentru a obtine ceea ce ne dorim.
:)