M-am indragostit

M-am indragostit | Autor: rachela

Link direct la acest mesaj

Salutare! Am descoperit site-ul acesta din intamplare si citind multe din povestile voastre m-am simtit oarecum datoare sa-mi descarc sufletul.
Povestea mea suna asa: acum aproape 3 ani m-am casatorit cu un barbat pe care il placeam si am crezut ca am sa reusesc sa il iubesc desi stiam in adancul inimii mele ca Fat-Frumosul meu nu este el, si ca intr-o zi va sosi il voi gasi.
In decursul acestor 3 ani nu pot sa spun ca am dus-o rau, am avut oarecare discutii, problema ca in oricare alta casnicie. Sotzul meu e un tip ok dar nu simt din partea lui ca eu sunt sufletul lui pereche. Stiu,poate unii dintre voi o sa spuneti ca sunt nebuna sau egoista, ca nu apreciez ce am dar eu am visat intotdeauna ca voi sti ce inseamna dragostea in momentul in care o voi intalni. Iar pe sotul meu nu il iubesc, tin la el si atat.
Acum cateva zile m-am intalnit cu un barbat pe care il iubeam in taina inca din clipa in care l-am vazut pentru prima oara(acum un an) si despre care nu am spus nimic nimanui, nici macar mie insami nu am avut curaj sa-mi recunosc asta cu voce tare..... In tot acest timp nu am facut altceva decat sa ma gandesc la el, sa ma visez alaturi de el desi lui nu i-am aratat nici macar un zambet sau vreun cuvant.
Am uitat sa va spun ca X a devenit amic cu sotul meu si acum cateva zile a venit in tzara (lucreaza in strainatate)si ne-am vazut din nou. Dupa 3 zile petrecute impreuna stiu ca el e sufletul meu si ca pe el il vreau. El a fost primul care mi-a spus ce simte pentru mine si ca nu poate sta fara mine. Probabil zambiti cand cititi asta... Da, dupa numai 3 zile stim ca sunt facuti unul pentru celalalt!
Mi-a zis sa plec cu el acum dar eu cred ca mai am putina nevoie de timp ca sa imi pun gandurile in ordine, sa vad efectiv ce voi face. Un lucru stiu sigur ca voidivorta deoarece nu pot sa imi bat joc de viata mea si nici de sotul meu. El cu partile lui bune si rele nu merita sa ii fac asta, dar trebuie sa o fac.
Sunt constienta ca o sa fie o bomba pentru toata lumea, parinti prieteni,colegi, toti ne cred un cuplu ideal dar numai eu stiu cate nopti am adormit plangand din cauza lui, dar nu ma mai intereseaza. Pana acum mi-a fost teama mereu de reactiile celor din jur, de gura lumii; m-am gandit la altii inainte sa ma gandesc la mine, iar acum simt ca traiesc, ca am putere si incredere in mine cum nu am mai avut pana acum. Toata viata mea nu mi-am dorit altceva decat sa fiu fericita, iar acum cred ca am sunt cu adevarat.
Recunosc ca ma simt un pic vinovata fata de sotul meu ca l-am inselat, dar in acelasi timp simt cum imi bate inima atat de puternic cand ma gandesc la X. Greseala mea e ca m-am casatorit cu un om pe care nu il iubeam care acum va suferi din cauza mea. Imi pare rau pentru el dar prefer sa fiu eu fericita, sa trec printr-un divort care stiu ca nu o sa fie tocmai placut decat sa ma trezesc peste N ani ca a trecut viata pe langa mine, ca am avut o sansa si i-am dat cu piciorul. X a plecat acum inapoi la el, iar eu am ramas aici sa pun ;ucrurile la punct. O sa-mi fie greu dar orice sacrificiu merita. Nu stiu cat de coerenta am fost pana acum, imi trec zeci de mii de idei si scenarii prin cap, inca am un zambet tamp pe fata. Sunt indragostita lulea.!!!!!!! Acum trebuie sa ma opresc din scris ca plec la servici. Voi ce spuneti de povestea mea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Orice persoana normala se intreaba daca te comporti ca un adult:3 zile? Daca nu erau aceste 3 zile ai fi divortat pur si simplu pentru ca nu e jumatatea ta ?
Eu iti doresc mult noroc si sa fie intr-un ceas bun!
Admir faptul ca poti lua asemenea decizie in trei zile.Sint de acord ca nu trebuie sa-ti irosesti existenta linga o persoana care nu-ti spune nimic.
Atractia fatala e fondata?Merita deranjul?Ce te-a atras atit de nebuneste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mai eu nu pot sa-ti dau un sfat pt ca nu am fost pusa in situatia asta. Eu imi iubesc sotul mai mult ca orice, iar sentimentele sunt reciproce. Parerea mea este ca mai trebuie uneori sa fim si egoisti, sa ne gandim la noi. Decat sa te gandesti toata viata "oare cum ar fi fost daca eram cu el???????????" si sa nu-ti gasesti niciodata fericirea, daca tu crezi ca-ti impartaseste sentimentele, incearca. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca dupa putin timp scanteia s-ar putea stinge si sa-ti dai seama ca nic el nu e sufletul tau pereche, sau el sa se gandeasca la asta....

sa fii fericita!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Tot ce pot eu sa-ti spun este ca trebuie, intr-adevar, sa divortezi, indiferent ca te vei cupla sau nu cu Fat Frumos.
Si eu cu sotia mea n-am indragostit in prima zi, dar eram necasatoriti.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eu zic totusi sa te gandesti mai bine!
E destul de repede sa spui dupa 3 zile ca el e iubirea vietii!
Asta este indragosteala aia nebuneasca de moment!Care in cateva luni trece!Numai ca indragosteala asta iti i-a mintiile,foarte adevarat!Si gandeste-te bine...daca langa celalalt v-a fi exact cum visezi!Uite-te catre viitor si spune cum vezi viata peste 5 ani?Dar gandeste la rece!Cum v-a fi viata peste 5 ani langa sotul tau?Dar langa acest X?Acest X cu ce te-a atras?
Un divort nu e usor,pentru nici una din parti!
Dar nici viata nu e usoara alaturi de un barbat pe care nu-l iubesti!
Bafta in continuare!SI luarea deciziei corecte!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Parerea mea? Cred ca esti foarte tanara si nu foarte "coapta" la minte.
Cred ca ti-ar trebui un dus rece, sa te trezesti din visare. Cat e de sigur ca ceea ce ti-a spus amantul tau nu au fost doar vorbe abile, manipulare cu scopul de a te avea in pat?
Si mai cred ca da, un divort se impune. Tu nu esti pregatita pt asa ceva si nici sotul tau, asa cum spui si singura, nu merita o astfel de situatie/relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

daca esti asa hotarata sa divortezi, fa-o. Dar esti oare 100% convinsa ca X, e alesul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

rachela,

tu stii foarte bine ce vrei, de ce mai ai nevoie de pareri?
Doar sa testezi oprobiul general cu care o sa te confruntzi?

Da, testeaza-l, o sa fie.

Aproape toata lumea se va stradui sa iti explice ce prostie faci.
Familie, parinti, prieteni... cunostinte... colegi... necunoscuti...

Toti iti vor sti mai bine decit tine si prezentul si viitorul.
Desigur, ei stiu mai bine decit tine si tot ce e in sufletul tau.
Cind e vorba de moralitate vs. dragoste, e plin de oracole.

Singura parte buna este ca o sa diferentiezi cu ocazia asta oamenii care iubesc de cei care cred ca iubesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Se pare ca tu ai luat deja o hotarare!!!
Ce sa-ti zic ...mult noroc....crede-ma ai nevoie.
Acum sotul tau se poarta minunat cu tine...si il parasesti.Va suferi mult... . X , oare cum va fi dupa casatorie???
Eu am iubit din prima zi ...si ...s-a ales praful .
Oricum sunt doar supozitii.
Sper din tot sufletul sa iei decizia corecta si sa fi fericita.
O viata minunata iti doresc.

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Alexmona
Eu am iubit din prima zi ...si ...s-a ales praful .

si eu tot din prima zi si nu s-a ales praful.
Sper!

Intrebarea este daca accepti sansa sau nu.
Nu ce se va intimpla.

Sint unele lucruri pe care nu poti sa pe premeditezi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Pentru mine subiectul asta e chiar trist. E clar ca esti hotarata sa-ti parasesti sotul , dar nu stiu de ce mi-e teama ca celalalt nu e asa "super" cum ti se pare tie acum. Deja nu prea am o parere prea buna despre X care vine si el, calcand in picioare drepturile altora si spargand o casnicie.

Ca tu nu-ti iubesti sotul este partea a doua. Dar oare daca nu aparea X il paraseai pe sotul tau?

In viata vor fi momente grele si in cea mai buna casnicie, si vor aparea tot felul de pers. care pe moment par sa te inteleaga mai bine decat sotul/sotia dar eu cred ca casnicia este de natura divina si numai motive serioase ar trebui sa desparta doi oameni casatoriti.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

poze recente

Mergi la inceput