M-am indragostit
Raspunsuri - Pagina 8

addinel spune:
quote:
Originally posted by ina78quote:
Originally posted by addinel
ina78, off-topic: tu ce decizie ai luat? daca nu ma insel, situatia ta era foarte asemanatoare...
nunta mea
off-topic
Sa spunem ca-mi urmez "calea" ... de aici si explicatiile pe care incerc sa le dau celorlalti vis-a-vis de puterea de a lupta pentru a obtine ceea ce ne dorim.
:)
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez
ina, toti ne urmam calea, voluntar sau nu... mai exact, ai facut ceva concret? ar fi frumos sa ne mutam la subiectul tau.
nunta mea

rachela spune:
va multumesc pentru postarile voastre sincere. Adinel, sa stii ca si eu ma mir de unde gasesc atata putere in mine acum sa fac toate aceste lucruri.
Nu am plecat si nici nu m-am hlizit cand v-am citit postarile. fiecare din voi spuneti cate un adevar, toti aveti cate un pic de dreptate , numai ca e vorba de experienta pur personala. fiecare simte, percepe si traieste in felul lui, dupa regulile lui, dupa principiile lui. pentru oricare dintre noi scara valorilor se modifica constant.
eu nu am vrut sa dau nastere vreunei controverse ci pur si simplu am simtit nevoia sa imi descarc sufletul, si unde sa o fac mai bine decat pe un forum cu necunoscuti, pentru ca voi puteti vedea lucrurile din exterior.
nu am scris pana acum pentru ca am avut probleme cu netul si o mie de alte lucruri de analizat la rece.
Credeti-ma ca nu e o decizie usoara, oricum cineva va suferi ca doar am invatat de mult ca totul se plateste in viata inclusiv fericirea. iar daca fericirea mea se construieste cum spuneti voi pe suferintza altuia, eu una recunosc sunt egoista, imi pare rau pentru cel care sufera, dar nu pot sa ma sacrific pentru o minciuna. orice greseala se plateste si apoiu se indreapta. asa e cel mai bine pentru toti. eu consider ca am primit o a doua sansa si o voi expoata. nu am nici o garantie ca voi sta cu X pana la adanci batraneti, nimeni si nimic nu iti ofera garantii ci simt doar ca am curaj sa imi traiesc iubirea cat o dura.
eu stiu ca am facut multe greseli pana in prezent dar nu pot sa spun ca le regret, deoarece ar insemna sa neg o parte din mine, sa neg ceea ce sunt. Toate lucrurile ni se intampla cu un scop in viata, nimic nu e aleatoriu.

addinel spune:
rachela, se spune ca mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat sa regreti ceva ce nu ai facut. pana la urma invatam din greseli, nu?
bafta in continuare!
nunta mea

ina78 spune:
Rachela - nu pot decit sa-ti spun felicitari, pentru curaj. Calea pe care ai urmat-o tu, am strabatut-o si eu. Important este sa-ti traiesti iubirea, sa te bucuri de ceea ce simti.
Sper sa fii fericita.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Veve spune:
quote:
Originally posted by karol
Asa voi discutati, discutati, criticati si va contraziceti iar Rachela nu mai spune nimic nou...probabil sta si se hlizeste...
Normal ar fi ca atunci cand postezi un subiect si ceri parerea celorlalti si daca iti pasa de raspunsurile lor, sa revii in discutie dar...poate ma insel eu..
karol
Interventiile astea n-au nici un rost,zau!Sa presupunem ca asa ar fi,cineva "incercat" tot beneficiaza pe urma acestor experiente si pareri expuse,so....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

redi spune:
Interventiile astea n-au nici un rost,zau!Sa presupunem ca asa ar fi,cineva "incercat" tot beneficiaza pe urma acestor experiente si pareri expuse,so....
Total deacord cu VEVE !
Urmaresc mai multe subiecte unde autorii nu mai posteaza dar parerile inca curg , asa ca eu profit de ceea ce spune-ti ,continuati .Personal ,ma abtin sa raspund , nu am experienta necesara ca sa pot expune o parere si decat sa spun ce presupun ca as face , mai bine tac si invat , pe langa cei "incercati" .
Scuze de off topic si sa stiti ca va iubesc virtual .

rachela spune:
cineva ma sfatuise sa fac un dus rece si sa ma gandesc cum pot sa ii fac asa ceva sotului meu, ca nu exista Fat Frumos si nici povesti!
haideti sa va spun ce s-a mai intamplat intre timp. eu am primit o oferta de munca pentru 3 ani in USA, super contractul !!! ce imi permite sa il iau si pe (in curand ex)sotul meu. (noi acum cateva luni incepusem procedurile de emigrare pt Ca,iar acum ca ne vomdespartim pe bune, el ma considera vinovata ca nu mai poate ajunge in Ca.)
Surpriza! sotul meu imi spune ca e o tampenie sa plec/plecam, fara sa se gandeasca vreo secunda la cum ar da jobul asta in CV-ul meu, si cata experienta as castiga.
In schimb, X, imi spune sa nu dau cu piciorul la o asemenea sansa.
Ce spuneti, de asta?
eu am acceptat oferta si plec in Usa, iar X intr-o saptamana si-a facut transferul si in 2 sapt e in NY.
Din punctul meu de vedere inca mai exista Fat Frumos, orice ar spune altii!

nushulica spune:
quote:
Originally posted by rachela
cineva ma sfatuise sa fac un dus rece si sa ma gandesc cum pot sa ii fac asa ceva sotului meu, ca nu exista Fat Frumos si nici povesti!
haideti sa va spun ce s-a mai intamplat intre timp. eu am primit o oferta de munca pentru 3 ani in USA, super contractul !!! ce imi permite sa il iau si pe (in curand ex)sotul meu. (noi acum cateva luni incepusem procedurile de emigrare pt Ca,iar acum ca ne vomdespartim pe bune, el ma considera vinovata ca nu mai poate ajunge in Ca.)
Surpriza! sotul meu imi spune ca e o tampenie sa plec/plecam, fara sa se gandeasca vreo secunda la cum ar da jobul asta in CV-ul meu, si cata experienta as castiga.
In schimb, X, imi spune sa nu dau cu piciorul la o asemenea sansa.
Ce spuneti, de asta?
eu am acceptat oferta si plec in Usa, iar X intr-o saptamana si-a facut transferul si in 2 sapt e in NY.
Din punctul meu de vedere inca mai exista Fat Frumos, orice ar spune altii!
SA FII FERICITA SI FA ASA CUM ITI DICTEAZA SUFLETUL!

Nushulica si finutza

Akuma spune:
quote:
Originally posted by bogdan_ant
am mai citit undeva ideea cu "fluturasii in stomac" ina deschide bine ochii si ai sa vezi cate lucruri bune trec pe langa tine, lucruri pe care tu nu le bagi in seama, le dai cu piciorul, pentru ca tu astepti "fluturasii", te-ai intrebat ce ai sa faci daca nu vei mai simti "fluturasi" pentru nimeni ? sau daca atunci cand vei simti "fluturasi" persoana respectiva nu-ti va impartasi sentimentele ? ce vei face atunci ? va trebui sa faci compromisuri si ai sa ajungi exact unde esti si acum si asa stai si te intrebi de ce sa-ti faci viata grea singura, si nu numai pe a ta ?
N-are cum, cind iubesti esti anesteziat si tocmai asta-i gustul fericirii, " fructul orpritt" , important e sa fie pregatita pentru linsul ranilor, de aceea iubirea e frumoasa, ca e scurta, dupa ce se spulbera abia atunci incepi sa descoperi latura negativa a caracterului, scaldindu-te in suferinta si asteptind, sperind un ideal ca sa te smulga din neantul in care te-ai bagat singur...
Daca am fi perfecti si totul ar fi perfect , viata nu ar mai avea sens, emotiile oscilnate si starile fluctuante ii fac pe oameni fericiti, esti un scalv al sentimentelor...
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.