Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Hai ca am scris de m-am rupt! Am facut o droaie de greseseli din viteza-mi caracteristica, dar imi fac mea culpa De ametita ce sunt, am uitat sa va zic ce era mai important! A mea fetita are febra (37.7) de ieri si nu pot sa-mi dau seama ce are. Nu-i curge nasul, nu tuseste, nu da semne ca ar fi ceva, ba chiar i-am luat-o intamplator ca tocmai ce vomase si din cate stiu eu, vomatul (in jet) e primul semn de boala. Asa ca bag termometrul si cand vad 37.7 raman tablou. I-am dat aseara nurofen, i-a scazut si dimineata i-am luat-o si avea 37.2. Nici de la dinti nu cred ca e , ca deocamdata e sexi rau. Nu stiu ce sa fac Oare e cazul sa ma duc la dr???? Voi ce ziceti? Nu o mai mentionez pe Anya ca mi-e jena, are -n-are chef trebuie sa ne raspunda noua. Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, cum i-ai luat febra ? In fundic, daca da, trebuie sa scazi parca 0.5 ca sa ajungi la temp reala.

Si eu stiu, ca la bebei ca ai nostri e febra daca e mai mare de 37.5.
Daca gresesc, ziceti-mi. Eu chestiile astea le stiu dupa ureche, si le mai uit/incurc.

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Veronica bine ca ati scapat de muci !

Dana 1l laptic... super . Al meu papa lapte de 3 ori (1 noaptea) si ajunge pe la 600ml.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Norina, Codruta,

temperatura normala e asta:
37.5 (itrarectal)
37.2 (bucal)
37.00 (tegumentar)

tot ce e peste, e febra.....consultati un medic del mai bine si sigur. Nu stati sa va tot intrebati "oare ce e?". nu face bine asta.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cge, am vrut sa scriu.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim, Veronica.
E bine ca ne-ai lamurit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nu stiu ce mai are kupilul asta ca iar e agitat..banuiesc ca i-ar iesi dintisorii de sus??? Ii e somn dar nu poate adormi ca e agitat..ieri a facut la fel ziua..a dormit doar 20 min in carut, noaptea s-a trezit normal de 3 ori.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna ziua la fete!
La multi ani sarbatoritilor!
Bun venit pentru Mary si Dory!

Daca nu imi dau indemnizatia pe card, inseamna ca ma infiintez in fiecare luna pe 24 (cam tarziu, da' asa ajunge postasul la mine)in Bucuresti sa-mi astept banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Cristina, da , in funduletz am luat-o( suna aiurea, dar altfel nu am cum sa zic ). merci de raspuns Hilde multam' fain Deocamdata vine asistenta sa o vada, ca adineauri avea 37.1, adica zic eu ca nu e febra, dar am zis sa o vada macar sa stau linistita.Nu am mai chemat dr. acasa daca am vazut ca i-a scazut.Sper sa fie bine!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!

ioana75,si mie mi-a fost frica cu gaurile in urechi,dar e totul ok.a plans putin acolo si gata.
la multi ani,bb sarbatoriti azi
bun venit noilor mamici!!
noua ne-a spart gingia si deci avem si al 4 lea dintisor.ege a fost f f maraita de data asta.nu stiu de ce.
ege are probleme cu kk,se constipa si face kk tare.nu stiu daca e normal,desi cu diversificarea mergem f.f incet.suc de mar cu morcov,supa,piure.i-am cumparat si cereale orez cu roscove dar i-am dat 1 singura data.
ege continua sa se trezeasca noaptea de vreo 2-3 ori.nu stiu cum sa-i fac program.
va pup,ma duc sa o adorm pe ege

voi ati inceput sa-i puneti in premergator??

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput