Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
norina spune:
Hai ca am scris de m-am rupt! Am facut o droaie de greseseli din viteza-mi caracteristica, dar imi fac mea culpa
De ametita ce sunt, am uitat sa va zic ce era mai important! A mea fetita are febra (37.7) de ieri si nu pot sa-mi dau seama ce are. Nu-i curge nasul, nu tuseste, nu da semne ca ar fi ceva, ba chiar i-am luat-o intamplator ca tocmai ce vomase si din cate stiu eu, vomatul (in jet) e primul semn de boala. Asa ca bag termometrul si cand vad 37.7 raman tablou. I-am dat aseara nurofen, i-a scazut si dimineata i-am luat-o si avea 37.2. Nici de la dinti nu cred ca e , ca deocamdata e sexi rau. Nu stiu ce sa fac
Oare e cazul sa ma duc la dr???? Voi ce ziceti? Nu o mai mentionez pe Anya ca mi-e jena, are -n-are chef trebuie sa ne raspunda noua.
Norinapoze
cge spune:
Norina, cum i-ai luat febra ? In fundic, daca da, trebuie sa scazi parca 0.5 ca sa ajungi la temp reala.
Si eu stiu, ca la bebei ca ai nostri e febra daca e mai mare de 37.5.
Daca gresesc, ziceti-mi. Eu chestiile astea le stiu dupa ureche, si le mai uit/incurc.
Numai bine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
b_irina_c spune:
Veronica bine ca ati scapat de muci
!
Dana 1l laptic... super
. Al meu papa lapte de 3 ori (1 noaptea) si ajunge pe la 600ml.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Norina, Codruta,
temperatura normala e asta:
37.5 (itrarectal)
37.2 (bucal)
37.00 (tegumentar)
tot ce e peste, e febra.....consultati un medic del mai bine si sigur. Nu stati sa va tot intrebati "oare ce e?". nu face bine asta.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
cge spune:
Multumim, Veronica.
E bine ca ne-ai lamurit.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mysweetest spune:
Nu stiu ce mai are kupilul asta ca iar e agitat..banuiesc ca i-ar iesi dintisorii de sus??? Ii e somn dar nu poate adormi ca e agitat..ieri a facut la fel ziua..a dormit doar 20 min in carut, noaptea s-a trezit normal de 3 ori.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
pitu spune:
Buna ziua la fete!
La multi ani 

sarbatoritilor!
Bun venit pentru Mary si Dory!
Daca nu imi dau indemnizatia pe card
, inseamna ca ma infiintez in fiecare luna pe 24 (cam tarziu, da' asa ajunge postasul
la mine
)in Bucuresti
sa-mi astept banii

.
norina spune:
Cristina, da , in funduletz am luat-o(
suna aiurea, dar altfel nu am cum sa zic
). merci de raspuns
Hilde multam' fain
Deocamdata vine asistenta sa o vada, ca adineauri avea 37.1, adica zic eu ca nu e febra, dar am zis sa o vada macar sa stau linistita.Nu am mai chemat dr. acasa daca am vazut ca i-a scazut.Sper sa fie bine!Norinapoze
ege spune:
salutare!
ioana75,si mie mi-a fost frica cu gaurile in urechi,dar e totul ok.a plans putin acolo si gata.
la multi ani,bb sarbatoriti azi
bun venit noilor mamici!!
noua ne-a spart gingia si deci avem si al 4 lea dintisor.ege a fost f f maraita de data asta.nu stiu de ce.
ege are probleme cu kk,se constipa si face kk tare.nu stiu daca e normal,desi cu diversificarea mergem f.f incet.suc de mar cu morcov,supa,piure.i-am cumparat si cereale orez cu roscove dar i-am dat 1 singura data.
ege continua sa se trezeasca noaptea de vreo 2-3 ori.nu stiu cum sa-i fac program.
va pup,ma duc sa o adorm pe ege
voi ati inceput sa-i puneti in premergator??
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos