Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,

la multi ani sarbatoritilor zilei!!

Bine ati venit printre noiDory si Mary!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Sofia
In ceea ce priveste atractia catre mijloacele de transport e explicabila in cazul copilului meu care nu a circulat decit cu masina si carutul .

Tudor maninca 150-200 g fructe (un mar ras , o banana si zeama de la o portocala sau banana cu iaurt) si tot cam atit piure de legume cu ccc carnita sau ou .Iar dupa o ora , o ora jumate vrea si putin lapte .Azi ma gindesc sa ii fac orez cu ficatel , iar miine voi incerca mamaliguta cu brinza si iaurt .Sa vedem daca o sa ii placa .

Jadi 270 ml de lapte ? Al meu daca bea 130 e sarbatoare .Eu i-am facut brinza din lapte pasteurizat Fulga .Nu a patit nimic , asa ca ii voi face si miine .

Si noi ne inscriem in topul celor mai "sexi" copii din gasca .

Nanadana sa-ti fie de bine schimbarea de look .

Dory , Mary bine ati venit !

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!

Spun si eu bun venit noilor mamici !

Mifloricica imi pace titulatura ta ! Se vede cat esti de mandra de Ana. Ai si de ce .

Tonnia la cat mai putine treziri!!!
Si eu tot de ori pe noapte ma trezesc si azi maine face 8 luni. 1 papa si 1 suzi... M-am obisnuit asa, dar tot mai visesz cateodata la nopti luungi de somn . Ma intreb oare pana cand va mai dura si ma mir de mine ce "bine" rezist... Au fost vreo 2 nopti cand a dormit fara pauze de la 12 la 6, dar eu tot m-am trezit la 4

Gata! La munca, nu la intins mana (vb Sofiei)...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

bine ati venitDory si mary!
Nanadanasanatae lui Antoine
si Lucas e sexi,nu are nici un dintisor de papat daca va spun cat papa nu va vine sa credeti.... lapte bea pana la 1 litru pe zi ,bine nu in fiecara zi si avem si trei mese solide destul de consistente,dimineata fructe cu 2-3 biscuiti,praz supa de legume care nu prea ii place iar dupa masa cereale...cateodata ma intreb ca poate maninca prea mult? sau m-am prostit de cap.
Este posibil sa ne dea banii pe card dupa ce vor face contract cu banci,asa mi sa raspuns mie de la noi la primarie,dar cum se misca lucrurile la noi in tara nu stiu cand va fii

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA multi ani! sarbatoritilor de azi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Dana da' papa ceva Lucas..noi abia papam 500-600 ml laptic pe zi si ne trezim de cel putin 2 ori pe noapte..pe la 1-2, pe la 4-5 si apoi dimineata pe la 7,8 ..si mie mi-e dor sa dorm macar 6 ore continuu ca nu mai stiu ce e aia.

Nanadana multa sanatate lui Antoine!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Fetelor, cred ca al meu copil a fost facut la betie, la cat de mahmur e ... si zic asta pentru ca acum a mancat fara aer ce credeti, avocado cu lamaie (si scapasem cam multa lamaie chiar si pt. gustul meu).

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata!
In primul rand, "La Multi Ani" sarbatoritilor de azi.

Sofia, esti mortala cum povestesti.
Eu ma regasesc in tot ce ai descris tu. De ce oare ?

Multumim de laude.
Victor a dansat la serbare menuet, de asta avea asa o tinuta.

Rau cu pasiunile barbatilor astia, de fapt tot copiii nostri sunt si ei.
Mi-e groaza la ce va fi la gura nora-mii referitor la mine, daca Victor va ajunge ca sotul tau.

Si mie mi-ar surade Balcikul ptr la vara, ca bugetul nostru este cam de austeritate. Dar cu ce se poate ajunge acolo ? Si cat se face pe drum ?

MiFloricico, si eu am remarcat titulatura ta.

Locca, tu stii cum a fost facut Matei

Meme, ce socri ai ! Bafta multa cu ei si ce sa zic cat mai putine intalniri.

Dana, sanatate lui Antoine.

Simona8004, tinem pumnii sa se faca bine repede Maia.
Si Ancuta acum 2 sapt a luat amoxicilina, ca n-a avut incotro.
Sa fie ele bine, ca raceli vor fi destule.

Hai ca ma duc sa lucrez si io.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Miflore, am bifat si eu sa-mi vina banii pe card, dar degeaba. Eu nu stiu de ce au mai pus optiunea asta, daca tot nu au nici un gand. Probabil ca in capul lor trebuie sa fim tot la mana lor, adica cand "vrea mushii postaritei" in cazul meu, pentru ca desi am fost acasa idioata aia nu a mai urcat pana la mine si mi-a lasat avizul in cutia postala, fat pentru care a trebuit sa ma duc sa stau la coada. Dar nici eu nu m-am lasat si i-am facut o sesizare la diriginta , asa ca astept sa dav ce face luna asta...In fine, niste tampiti!Sa-i fie de bine mancarica fetei si la mai mult!!Ioana, Alinam si Marilena nu-mi mai faceti in ciuda cu intalnirea voastra ca tare as fi vrut si eu sa vin, ca doar stau la 2 pasi, dar exact de Paste plecam la Constanta Sofia cat de bine ai putut face portretul mamei paranoice in care m-am regasit cuvant cu cuvant Jadi m-am uitat la pozele cu Vladut si vreau sa zic ca e mortal. Are niste ochi ..M-au dat pe spate si frezele lui, care nu sunt de 2 ori la fel , e tare haios si dulce!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

Hai sa va scriu ce plan de diversificare avem noi acum in luna 5.

la ora:
06.00 - titi
10.00 - fructe + biscuti - 170-180 ml. Biscuitii se gasesc la Billa si la Metro, ar fi cica turcesti si spanioli. tre' sa scrie pe ei "pentru sugari".
Fructe: mar ras sau banana sau borcanas de fructe
I-zi - 40-50 ml restul titi, fructe + 1/2 biscuite
II-a zi - 80-100 ml + 1 biscuite. Retul titi
III-a zi - 150-170 ml fructe + 2 biscuiti
intai se da:
mar + biscuite
banana + biscuite
mar, banana + biscuite
14.00 - titi
18.00- cereala cu lapte Humana sau Hipp
22.00 - titi.

Asta e progarmul cat timp am eu lapte de la titi. Masa de pranz va fi inlocuita cu legume+supa+carne.
Branza ii voi da din ce lapte o sa am: 20-30 g branza de 2/sapt. se prepara: 250 ml lapte + 2 tb. de calciu lactic pisate. /seva d ala ora 10 dimineata si se va amesteca cu fructe.
Sucul de fructe intre mese: ,ar, morcov, lamaie, para, piersica. -40-50 ml/zi. Dai din care ai si vrei sa-i dai. Noi bem cu canita.
Altceva: Fier nu luam. La calciu e cu cantec. O sa luam ca lactic pisat in ceva papica, 1 tb/zi, ca acela Pharco nu ne place si ne taie pofta de papica. Se pot da si fiole de calciu gluconic5 ml/zi. Sau din acela Pharco 1 zi da una nu, 7 zile/luna tot 5 ml/zi.
Vigantol avem picuri , 3 pic/zi.

muci nu mai avem

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput