Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

norina,sa auzim de bine.insanatosire grabnica

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Miflore, sunt 60 de km de la granita de la Vama Veche la Balcik. E un drum bun si pustiu. De altfel in Bulgaria drumurile sunt aproape pustii si de mult mai buna calitate decat in Romania.

Bine ai venit Dory!!!

Gabi, bine ca mai e cineva care mananca 130 de lapte. A mea, am descoperit ca mananca bine lapte in somn, noaptea daca o trezesc rade tot si nici nu se trezeste. In schimb, in timpul zilei umblu cu arcanu prin sat sa ii dau 100 ml.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Norina, tinem pumnii sa nu aiba nimic Teo!! Cel mai probabil e ca nu are. A mea, mai mereu are 37.5 in popou (nu copou din Iasi ) si daca dr. mi-a zis ca nu e febra, m-am relaxat. Poate s-a agitat ca asa ii poate creste temperatura si poate vomita.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

n-am mai trecut pe aici de cateva zile si vad ca n-ati stat degeaba.

Am fost la cistografie,rezultatul final e bun,copilul meu nu are reflux,asa ca mai curand a luat infectia din maternitate...nu vreau sa va spun cat a plans mititica,si cati nervi m-am facut pe acolo,asa ca daca e musai s-o faceti,nu va duceti la spital!!

Ne-a mai dat dr inca un antibiotic timp de o luna,cica profilactic,ca sa nu apara infectia,doza e mica,dar eu ma mai gandesc..si asa am indopat copilul cu 3 antibiotice,mai ales ca e la primul episod.
Dr.Anya,tu ce parere ai??

Cu mancatul stam prost,nu-i place nici laptele, nici mancarica...in concluzie copil mofturos!!!
Lapte bea mai mult in somn,asa o pacalesc..in rest puireul de fructe nu-l mai vrea,a mancat azi doar 30 ml(mar+para) si supa de cateva zile o fac degeaba.O sa cumpar legume la borcanas sa vad daca asa papa.Suc de fructe n-a baut pana ieri ,cand i-am dat cu canita si am avut o mare surpriza,mai avea un pic si inghitea si cana!!!

Cat despre trezit in cursul noptii,eu una ma mir ca n-am luat-o razna,adoarme la 22-23,pe la 2 ii dau laptele si de la 3 pana la 6 plange,se foieste,cam din ora-n ora..,la 6 bea laptic si la 7 se trezeste!!Asta se intampla in fiecare noapte,chiar daca ii pun sau nu cereale in bibe de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege eu nu il pun in premergator. Vladut merge binisor sprijinit de manute asa ca il incurajez in aceasta directie. Ca sa nu mai zic ca sunt si putin aranoica in legatura cu premergatorul.
Intr-o zi cand plimbam caruciorul prin cartier am vazut o fetita in premergator. Care se deplasa ceva de genul: luat mare avnt si impins tare si cu forta cu burta in premergator pentru a se deplasa. Nu mi-a placut privelistea... Incercam sa-mi imaginez cum merge ea sustinuta de manute .
Dar stiu si cazuri fericite de copii care au folosit premergatorul si nu au avut absolut nimic.
Cred ca tine in primul rand de dorinta parintilor .
Cge parca tu ziceai ca ai pus-o pe Ancuta in premergator si e f. incantata, nu?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ege, cica atunci atunci se pun in premergator copii cand merg si se tin de marginea patului .Mai devreme nu.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Mersi de primire,

Cui trebuie sa dau spaga sa ma treaca si pe mine pe listuta cu bebelusi?

Mama lu' Ary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz spune:

Bun gasit fetelor!
Am reaparut si noi, dupa o absenta destul de lunga, cauzata de ceva probleme de sanatate. Nu stiu cum am reusit sa ne imbolnavim toti ai casei, dar nu mai conteaza, acum suntem bine si, cel mai important, Bianca e bine.
Am intrat doar sa va salut, sa le urez La multi ani bebelusilor care au mai implinit o lunita, sa le multumim pe aceasta cale celor care s-au gandit la noi pe 31 si sa le spun un bun venit noilor mamici.
Am mult de citit din urma, am retinut doar intrebarile din capitolul asta si vreau sa spun ca si mie mi se pare aiurea ca nu intra banii pe card, mai ales acum cand cald fiind afara, e normal sa stai cu copilul la aer, nu in casa, asteptand postasul, asta daca nu vrei sa stai la cozi.
Despre somn, ma inscriu si eu in randul celor care mai viseaza la nopti cu somn neintrerupt pana dimineata. Bianca de la 4 luni se trezeste in medie de 5-6 ori pe noapte, dar nu ca sa manance, se foieste pur si simplu, mai bea un pic de ceai, mai analizeaza un pic camera, ii mai dau suzeta si in cele din urma adoarme, asta dupa ce imi trece mie somnul. Avem si nopti bune, asta cand e tati de serviciu, atunci cica se trezeste doar o data spre dimineata sa pape. Se poate sa se trezeasca mai des, dar sa n-o auda el, cine stie?
La premergator inca n-am ajuns, desi vad ca ar vrea sa stea in picioare. daca o tin eu, sta sprijinita pe piciorusele ei destul de bine.
Si pe final, o intrebare: voi dati la copii Zymafluor?
va pupicim pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Sa nu dati cu pietre cele care intradevar m-ati remarcat!

,

Mama lu' Ary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

avem 6 dintisorii
abia acum am vazut ca are 4 sus.ce mama denaturata!!!cum sa nu fie maraita???

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ege ,6 dintisori deja ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput