Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Noi inca nu avem nici un dintisor. Suntem in clubul celor "sexoshi".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, cum as putea sa o uit vreodata?

Dana, 1 l lapte? +3 mese solide? Wow!

Ege, bravo!!! 6 dintisori! Cred ca e cea mai avansata!

Maddy, bine ca a iesit in regula! Ti-am tinut pumnii!

Mi-e o leneeeeeeeeee...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ege, sa stapaniti sanatosi dintzisorii!!. e precoce tareSofia sper si eu sa fie bine..Sa inteleg ca Nuka a inceput sa faca nazuri la mancare?? ca ea parca era foarte mancacioasa....sau am retinut eu aiurea Eu pana acum nu am reusit sa-i dau decat masa de pranz fara lapte, restul se termina automat cu lapte, inclusiv fructele de dimineata. Nu stiu cum sa procedez deloc. Ca sa se sature ar trebui sa-i dau 2 borcanele de fructe odata, ca altfel urla. Iar la masa de dupa amiza nu pot sa-i dau cereale 7-8 linguri cat ar vrea ea, ca e deja grasunica, asa ca laptele e solutia. Poate mai ziceti si voi ce meniuri mai aveti pt masa de seara in afara de cereale, ca eu am ramas in pana de idei PS- Dupa ce i-am dat de 2-3 ori ficat de pasare in piure, acum aud ca nu e bun, ca e plin de toxine si ca mai bine sa astept un an Eu nu stiu ce sa mai zic, fiecare doctor cu piticii lui, dar ma calca pe nervi cand vad atatea diferente intre ei. Si pana la urma e vorba de copii, nu ne putem permite sa ne jucam de-a alba neagra cu sanatatea lor.Ma declar rapusa de diversificare!!!Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina la masa de seara poti incerca iaurt cu fructe. Asta daca vrei . Si am mai citit pe aici mamaliguta cu branza si iaurt (de care sper sa reusesc sa fac in WE ca mie 1 din 10 mamaligi imi ies calumea ).

Ca ziceati de premergator... Stiti pe cineva care vrea si nu-si permite? Sau care vrea pur si simplu un premergator Primii Pasi (eu l-am primit si e si acum in cutia lui ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Irina iaurt i-am dat pana acum, dar doar amestecat in fructele de la borcanel, ca altfel nu-l vrea,iar iaurt cu fructe gata facut am inteles ca nu e indicat sa-i dam deocamdata. Dar mamaliguta cu branza chiar am sa incerc, merci de idee Ti-am admirat bebeul mai devreme, azi am si eu ceva mai mult timp si stau pe net in asteptarea asistentei. Mi-a placut tare poza in care este in patut cu parul valvoi. Eu am ceva cu parul imi place la nebunie cand ii vad cu perisorul in toate partile, poate din cauza ca a mea nu prea are si tare astept sa-i creasca Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mary bine ai venit! Pana ajungi sa scri 10 mesaje vei fi moderata si iti apar cu mare intarziere mesajele. Din aceasta cauza unele fete care au trecut de pagina in care iti apare tie mesajul nu le mai recitesc (paginile). Scrie inca un mesaj sa ai 10 si nu iti vor aparea asa tarziu mesajele. Nu te supara
Hildi, eu nu am zis nimik de temperatura. Cred caai citit gresit.
Noi facem sistematic mofturi la masa de legume. Nu mai stiu ce sa fac....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, nici Anca nu mai manca asa bine legumele, am tras concluzia ca s-a plictisit de acelasi amestec de toate legumele + carnita zilnic.
In schimb, piure de cartofi simplu cu carnita a fost tare bun.

Eu m-am gandit ca vrea legumele in alta combinatie.
In caietelul lui Victor, am citit ca la 7 luni ii dadeam sarmale cu carne de pui in foi de vita.

Norina, in legatura cu diversificarea eu am ales sa nu ma strsez f. tare: daca Ancai i-am dat un aliment si nu i-a fost rau, inseamna ca este ok. Chiar daca dupa, se descopera ca este alergen.

Si mie mi-a zis dr sa ii dau Ancutei ficat de pui, si i-am dat si ii place f. tare.
Sa iti zica si Carmen, cate alimente le-am dat noi Victorilor nostri si despre care s-a descoperit acum ca sunt alergene.
Rau e consumat, bine ca sunt ei baieti mari acum.
Victor al lui Carmen e mult mai mare ca al meu, e drept

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

EU AM PRIMIT DEJA INDEMNIZATIA PE CARD!
ati trecut corect nr. de cont pe cerere?
revin mai tarziu ca acum sunt pe fuga
nici nu am citit tot din urma.......

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Tonia
Acum i-am dat piure de legume,n-a vrut nici sa deschida gura,nu vrea nici laptesi e nemancata de la 10!!!Nu mai stiu ca sa-i fac!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine ?

CV-ul meu arata cam asa :

Experienta :
29.08.2005, ora 18 :05 – prezent......mamica de fetita (pe nume Andra).

Responsabilitati : pregatit masa, hranit copilul, schimbat scutece, prestat cantecele pentru adormit, plimbat copilul prin casa, plimbat copilul in parc, baita si altele ...care se inmultesc pe zi ce trece.

Cursuri : cursuri on-line « Forum Despre Copii.ro » (citit la greu). Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul indirect pe care mi l-ati oferit de multe ori.

Sper sa reusesc sa tin pasul cu voi :).

Otilia

Mergi la inceput