Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra. Alina o sa va spun daca are efect Mustela. Alina noua nu ne-a pus diagnostic DA ci nu stiu ce fel de iritaie, retea a ramas la farmacie... (scuze ca nu mai tin minte care zi zis ca e pb lui Vladut al tau).

Vera astept linistita ca bubitele nu sunt "acute" si bb nu pare deranjat de ele. Iuliei ca mi-e dor de ea. Poate ne vedem macar in parc.

Simo am aruncat si eu oki la mustele (adica multe produse mustela ) si pe 2 scria ca sunt pe iritatii uscate, dar nu mai stiu care . Mersi de info, o sa casc bine okii cand cumpar.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, curaj! in fiecare zi o sa te simti mai bine, mai in putere, o sa fie bine!

Tot asa, tot asa...

Rosia se paseaza????? Glumesc! Multumesc pentru raspunsuri!

Mimsi, pe unde esti? Tu erai cu ostropelul ala, nu? Cum s-a comportat dupa usturoi?

Irina, si noi am fost suspecti de DA, am ezitat mult si pana la urma i-am dat cu Elocom, dupa aia mi-am facut mii de ganduri ca m-am pripit si ma hotarasem sa nu-i mai dau dar a doua zi nu se mai cunostea aproape deloc, asa ca i-am mai dat o data si am trecut la Mustela, asta asa de intretinere. Mi s-a parut grozava, cred ca daca nu abuzezi, si-i dai 1-2 zile in strat subtire de tot, nu are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Kristinutza , fetele au dreptate , aici te poto plinge cind vrei si cit vrei .Noi vom fi, cu siguranta ,gata sa te sprijinim si sa iti ridicam moralul .

Cristina , asa e , si cel de-al doilea copil respecta tiparul primului .Fetelor , ce mai asteptati ? Meme stia ea ce stia

Sa vedeti ce m-am distrat ieri cu Mihnea : ii place sa se plimbe cu autobuzul mai nou .Asa ca ne-am urcat in unul si am mers pina la capatul liniei (in "POPOU", adica in "Copou")si inapoi.

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Kristinutza, eu mi-s mai in ceata cu update-ul de pe forum, asa ca nu eram la curent cu situatia ta..scuze...
dar si noi vrem sa-ti spunem sa fii tare si sa ai incredere in tine si in fortele tale si vei vedea ca totul va merge din ce in ce mai bine...multa multa sanatate din partea noastra si multi multi pupici .

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kristinutza, bine ai revenit si multa sanatate !
Mifloriciko, pai sa-mi faci tu mie una ca asta? Voi fi in Bucuresti in weekendul de Florii si in cel de Paste. Da sa stii ca ne putem intalni si in timpul saptamanii.
Fetelor, dupa saptamani de stat in casa, am iesit si noi azi afara, nu imi mai venea sa intru in casa. Azi nu a plouat, nu a nins, si nici nu a fost grindina, ca ieri si alaltaieri. Ma amuzati cu discutiile voastre despre palarioare si crema protectoare de fata, vreti sa va povestesc eu despre sanii, bulgari, pufoaice, etc.?
Simona, pai sa facem un club...
Sofia, bafta multa !
Sa traiasca bebelusii sarbatoriti astazi!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, noi mergeam asa cu metroul din Obor pana la Dristor.
La Dristor unde e capat de linie, noi ramaneam in metrou si ne intorceam la Obor.
Se uitau tantiile alea de la cartele la noi asa mirate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

La raport,

noi suntem bine, a venit la noi dr pediatra sa ne vada pentru 5 luni care ii facem maine.
La Sumetrolim, in sfarsit a raspuns bine cupilu. Deci, e ok. se vindeca. Am facut o rinita acuta. Asta se ia cica...... Oare de unde o fi luat? Ca mie nu mi-a curs nasul.
Mie dr. mi-a zis ca de la dispensar cand am fost la vaccin. Ca din a 2-a zi a inceput dansul dupa vaccin. Bine, a fost si socrela care e taranca ....nu s-a spalat pe maini, ba mai mult a trezit cupilu care saracul numa ce adormise.....ca " vrea sa-l vada". Imi venea s-o
Eu nu stiu cum sunt unii oameni asa de....dificili.

pupici la

Eu nu am parte nici de mama nici de soacra. Frastu'stie de ce!
ia o pauzarile astea doua zici ca sunt batute in cap

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu ca " ia o pauzarile astea 2 zici ca sunt batute in cap"

Stefan Peter

Mergi la inceput

ce naiba........nu-mi iese. Scriu ceva si iese altceva. De ce?

"Femeile astea 2"

Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vero, cuvintul care incepe cu mu si se termina cu ie este inlocuit automat de un script cu "ia o pauza". Asa ca scrie si tu "femeile alea" in loc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput