Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simona fugi cu ea in targ si vinde-o, mama ei de mierla!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by godzila

POZE

Nu pot!...ca au inchis astia oborul de pasari cu aviara lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by Simo74

quote:
Originally posted by godzila

POZE

Nu pot!...ca au inchis astia oborul de pasari cu aviara lor

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

Acuma stiu de ce canta la ora 3....nu o fi gripata?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hei voi, mame o singura data, vedeti ca si a doua progenitura respecta tiparul primului, deci, apucati-va de treaba !!

Meme, soacra ta cauta copil de care sa aiba grija numai in zona ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vera ai dreptate io stiam ca canta inaintea ciocarliei (scuzati ccc)da nici chiar asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

Cristina, nu cred ca soacra-mea are preferinte legate de zona. Sigur, timpul de acces ar fi mai rezonabil daca ar fi prin apropiere, dar transportul in comun e destul de ...rapid in Bucuresti ca sa zic asa...oricum o sa o intreb si va tin la curent. O alta solutie ar fi poate sa vina bebelul la socrii acasa...cam cum se practica in alte tari, de exemplu aici, mai ales in cazul in care bona locuieste cat de cat pe traseul de mers la serviciu al parintilor...ma rog...nu stiu cat de explicita am fost...
dar promit sa vorbesc cu soacra-mea si aflu curand.

Andrei ne-a trezit azi-dimineata la 6.30 si pt ca noi voiam sa mai dormim, iar Andrei de obicei gangureste cu ursuletii din patut cel putin o ora dupa ce e treaz, am pus cateva bluze peste unitatea de la baby monitor...si parinti denaturati ce suntem..am adormit la loc...Andrei nu s-a mai auzit gangurind si am presupus ca a adormit la loc...la 8.30 l-am auzit plangand dar nu in monitor ci in casa, am sarit si eu si sotul ca fripti din pat si buluc la el in camera...Andrei smulsese unitatea de la baby monitor din firul ei, o avea in mana si probabil isi daduse cu ea in cap...si de asta plangea...nu mai spun ca se tragea de firul ala...asa ca am decretat ca e periculos si din seara asta baby monitorul nu mai are ce cauta la el in patut...mai ales ca se suceste cu 180 grade pana dimineata.
aventuri de bebei, ce mai...
in rest, cam de vreo 10 zile ne putem lauda ca doarme toata noaptea, de la 9 seara pana pe la 7.30-8.30 chiar si pana mai tarziu cateodata dimineata. ma astept insa sa inceapa dintii cat de curand asa ca nu-mi fac iluzii ca o sa-l tina prea mult dormitul toata noaptea.
Fug acum la el...mai citesc din urma si mai scriu...tot n-am avut timp sa ma uit pe toate pozele...si conexiunea la net fiind pe wireless merge 5 minute si 10 minute sta s-o caute...mai mult ma enervez....

Va pupam pe toate,

Meme & Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Servus,

Sunt si eu o mamica care am nascut in 30.09.05.
Nu ma intrebati cum, ca nu mai vreau sa-mi amintesc.

Ingerasul meu este Ariana Alexandra.
E grasuna mea, cum imi place sa o alint. Si bineinteles a lu' tata!

Ma bucur ca v-am gasit.

Cu siguranta ne vom mai auzi,

Mama lu' Ary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana te asteptam la Galati! poate ne intalnim la un suc :)

Irina eu il dau pe Valdut cu Advantan, 2-3 zile maxim cand se fak urate bubitzele, orikum se amelioreaza dupa prima aplikare, am incercat si alte creme fara corticoizi dar fara succes,la noi asta functioneaza, Mustele nu am incercat inca desi m-am uitat lung la tub zilele trecute in farmacie, daca are efect merita ... dar eu zic ca e doar foarte hidratanta.

Marlena insemna ca numai eu sunt tembela caimi scot copilul afara cu sepcuta ... ce bronz pe alexandru

Am vazut la multe mamici ca dau la bebeluci ceai de fructe de padure, cica ar fi bun, sa incerc si eu ca al meu nu vrea ceai, apa ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Kristinutza poti sa te plangi pe aici la noi, eu una am cedat nervos din probleme mult mai simple si aberante asa ca ti se permite orice, daca vrei poti sa si urli, fetele sunt dragute si sustin moralul celor care pica pe jos!

In alt doilea rand, iti trebuie un moral ridicat asa ca te rog sa te gandesti in permanenta la Radu si sa incerci sa fii cat mai optimista! Eu una daca sunt trista ii transmit copilului starea mea si il agit, se pare ca nu am terminat cu cordonul ombilical.

Si nu in ultimul rand, nu uita ca daca esti optimista si vesela, toate trec mai usor! Vei invinge tot ce iti propui! Asta trebuie sa fie gandul cu care te trezesti dimineata si cu care te vei culca seara!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, da, poate impingem carucioarele pe faleza impreuna!
Simo, de-acum trebuie sa ne spui in fiecare zi ce mai face mierla.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput