Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Kristinuta, suntem alaturi de tine. Sa stii ca puiul tau e cel mai important din lume si pentru el merita sa lupti. Te rog sa ai grija de tine pt. ca el are mare nevoie de o mamica vesela si sanatoasa. Te mai rog sa ne scrii de cate ori ai nevoie de ajutorul nostru, indiferent de ce natura.
Deniss, frumos ai zis-o. Te dadeai insensibila, dar noroc ca te cunosc. Ramane pe maine?

Tonnia, da, rosia se paseaza!

Hilde, anumite cuvine presupus injurioase sunt inlocuite cu cuvantul "pauza". Daca vrei sa "treaca" scriele separat "m u i e r i ".

Cat despre copiii care pastreaza acelasi tipar? Da, la mine amandoi sunt baieti! Si se pare ca vor fi lungani. In rest... nu vad vre-o asemanare. Cel mare e blond, cu ochi albastrii si trebuia sa am grija sa nu-i dau fainoase ca se bursucise - cel mic e saten cu ochi caprii si imi scoate peri albi pana haleste juma de borcanel. Alti copii baloteaza 200 si de lapte la o masa. Noi servim 100. Doar de personalitate nu ducem lipsa.

- mama lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am vrut sa scriu si eu popular, na!

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Kristinutza,

sutem alaturi de tine oricand.
ce ai pe suflet poti spune fara retinere.

ai sa vezi ce repede trece perioada asta care stiu ca ti se pare ....bine ca esti acasa langa puiul tau cel scump.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu tocmai am citit in CC ca bebeilor care iau in luna a VI-a mai mult de 600 g, trebuie sa li se scoata cerealele din alimentatie. Catalina a luat 830! Dar ei ii plaaaaaaaaccc!! Ce fac? I le scot? Dar ea s-a nascut cu greutate mica si acum nu are mai mult decat au alti copii care s-au nascut cu 3500 g, de exemplu. Sunt altii cu mai multe kg decat ea la 6 luni. Ce sa fac? Ca piureuri de zarzavaturi nu-i plac, decat alea la borcanel, cu cartofi, morcovi, mazare si conopida. Ii dau numai de-astea? Se pare ca nu-i place cum gatesc eu.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anya la noi e exact invers in ceea ce priveste mincarea :cel mic ar minca si portia celui mare ,daca m-as potrivi .Si e un pofticios ...Si nu a refuzat nici un fel de mincare pina acum .Cel mare se uita in farfurie mai intii si abia apoi se gindeste daca are chef sa manince sau nu .Si nu accepta feluri noi de mincare , doar bors , piure , pilaf , salata de rosii cu spanac , pate de pui , Danette, brinza cu macaroane si preparate de carne .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, de curiozitate, cite masuri de cereale ii dai intr-o zi? (prin masura inteleg o masura de lapte praf - de obicei 5 ml) Eu ii pun 2 masuri in laptele de dimineata, 2 masuri in laptele de seara si o masura in mar ras (de asta nu sint sigura, tre sa intreb bona).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, am murit de ras cand am citit azi pe forum:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52526

Cand aveti timp, cititi si voi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Ioana, ea nu mananca mancarica "curgatoare". Exceptie fac piureurile de fructe Hipp, care ii plac. Deci cerealele i le dau dupa amiaza la castronel, sub forma de piure: 3 linguri (de-alea de ciorba) de cereale + apa cam aproape 100 ml. Deci iese un piure legat, asa. Nu stiu in masuri de lapte cam cate ar fi...destule cred. Si cand ii dau mar ras, mai pun in el 1 lingurita (normala). Mar ras nu ii dau in fiecare zi, doar cand nu papa fructe din borcan. Mar papa 1 maaare sau 2 mici.

Catalina

Mergi la inceput

Da, Cristina, eu in fiecare zi mai citesc pe acolo si ma mai distrez. Mai e unul cu perle de-ale sotilor. Si acolo e distractie.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gina, si eu zic ca te-ai straduit destul! Daca nu mai e, nu mai e, i-ai dat super anticorpi!
Ramona, pipaiala!!! Pozele cu Maria la 5 si 6 luni inca nu le-am vazut dar urmeaza!!!
Kristinutza, noi iti dorim sa te refaci cat mai repede!!! Si -apoi unde sa te plangi, daca nu la noi, aici?Multa sanatate si tie si lui Raducu!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput