Clubul optimistelor (4)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Multumesc Him! Esti o dulcica! Din pacate cred ca incep sa-mi doresc sa ploua muuult..stiu, sunt dementa! DAR...nu cred ca poate intelege cineva ce simt eu cu aceste omizi. Paralizez de frica, nu mai sunt eu! Si tin sa specific ccc ca in ciuda celor 44 kg(42 saptamana asta cu meciul), am centura neagra(da, da..tata e de vina) sunt un om curajos in toate aspectele vietii...eiiiii...asta cu omizile ma blocheaza. Nici psihologii nu au reusit sa inteleaga ce declic s-a produs in creierul meu(caci de pe la 14 ani am inceput cu asta). Singura metoda ar fi sa urmez un "tratament" treptat de "acceptare" a minunatiilor de omizi si care ajunge pana la "introducerea mainii mele intr-un bol plin de ele". Bleax..imi repugnaaaa! Ma scuzati, da' mi-am adus aminte si m-am gandit ca nu va suparati daca impartasesc cu voi! Multumesc ca-mi sunteti fete dragi!
Addinush cum e catzelu? Spune-mi pt ca ma gandesc la tine..la el...te rog!
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Sun, iti trimit si tie o raza de soare sa nu mai fi asa suparici ca ploua. Eu am fobie cu paianjenii si incep sa apara...
Himmelsduft
photos
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
io nu stiu ce am... cred ca somnul asta mai rau m-a zapacit...probabil ca si vremea de afara e de vina... faptul ca nu am iesit azi din casa...
nici nu prea stiu ce sa va mai zic...vad ca nici voi nu suntetzi active.
hai ca ne revenim noi
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
ilincalif spune:
georgi, iubita, si cum ramine cu reteta de prajitura cu lammie pe care ne-ai promis-o ? eu am deja Niagare in cerul gurii, asa salivez !
ce-ati mai facut fetelor cochetelor ? la Suceava a fost o zi asa de urita (dat asta stiti deja de la eveline) incit nu m-am dat jos din pijama astazi !!! nu-i nimic, se pare ca duminica isi revine vremea !
va doresc un weekend plin de soare !
pupici tuturor, mici, dar ca de obicei multi-multi !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
georgi75 spune:
Ilinca daca vrei iti dau reteta.Eu ii spun "Alba ca Zapada".Poate ai auzit de ea.E o prajitura super, nu e gretzoasa(eu o fac in general vara cam in fiecare week-end ca-i asa buna rece de la frigider...), e ieftina.Da-mi de veste si ti-o scriu aci.
Cat despre si io salivez da nu prea am avut chef
Uite ma mai dau cu capul pe-aci sa-mi revin
Avem siPOZE
SunSmile spune:
Esti de-a mea! Sunt la fel, dar macar am scuza ca nu am dormit de vreo 30 si bine de ore....si sotzu tot vrea...si o sa si primeasca...macar ASTA E CLAR!
quote:
Originally posted by georgi75
io nu stiu ce am... cred ca somnul asta mai rau m-a zapacit...probabil ca si vremea de afara e de vina... faptul ca nu am iesit azi din casa...
nici nu prea stiu ce sa va mai zic...vad ca nici voi nu suntetzi active.
hai ca ne revenim noi
Avem siPOZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
ilincalif spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Ilinca daca vrei iti dau reteta.Eu ii spun "Alba ca Zapada".Poate ai auzit de ea.E o prajitura super, nu e gretzoasa(eu o fac in general vara cam in fiecare week-end ca-i asa buna rece de la frigider...), e ieftina.Da-mi de veste si ti-o scriu aci.
Cat despre si io salivez da nu prea am avut chef
Uite ma mai dau cu capul pe-aci sa-mi revin
Avem siPOZE
Pai sigur ca o vreau. Saru'mina pe obraz !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
georgi75 spune:
OK.Fii atenta
Pt foi (4 foi) ai nevoie de: 2 oua, 5 linguri zahar, 10 linguri ulei, 15 linguri apa, 1 lingurita amoniac stins, faina cat cuprinde(astfel incat sa o poti intinde.Stii tu).
Bati ouale(cu totul, deci albus+galbenus), adaugi zaharul, uleiul, apa si amoniacul.Apoi pui faina, farmanti si imparti coca rezultata in 4.Coci foile pe spatele(fundul)tavii uns cu putin ulei.
Io de regula mai pun un ou si mai multa apa ca sa fac foile putin mai groase.
Pt crema ai nevoie de 1 litru de lapte fiert si racit, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 pachet de margarina(iti recomand "Unirea"), 1 lamaie.
Pui laptele pe foc, adaugi zaharul(eu folosesc zahar farin, ca sa se topeasca mai repede ), faina si mesteci continuu pana se ingroasa.Atentzie, pui pe foc mic, mic si mesteci continuu, sa nu se prinda.Cand capata consistenta, iei de pe foc si lasi la racit.Cand e calduta, pui margarina taiata cubulete si amesteci(io amestec cu mixer-ul) pe urma adaugi coaja rasa de la lamaie plus zeama.
Pui o foaie, un strat de crema, o foaie, un strat de crema, cea de-a treia foaie, crema, ultima foaie si deasupra tot crema.
Peste ea eu pun nuca de cocos (ca doar de-aia ii zica "Alba ca Zapada" ), si o pui la frigider. In cateva ore se inmoaie si o poti taia.
si pofta mare!
Cea mai dura faza e ca vin Pastele si io o sa fac si prajitura asta si parca-mi aud neamurile:"Iar ai facut-o mai pe-asta?" Da sa vezi ce falci dau...Nu mai ramane nimic
Anul asta mai e si ziua mea chiar de Paste asa ca impusc doi iepuri dintr-un foc.
si la tine si la Zamfiruca
Avem siPOZE
iri_sori spune:
Georgiana in poze sunt baietii mei.....
daca se poate as dori si eu prajitura aceea
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
diadaniela spune:
Nu se poate ! Pe unde ma duc dau numai de mancaruri si prajituri.AOleu! Cum mai slabesc eu?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Hai mai ca nu ma gandeam la asta.
Pai cati ani ai?Adica sunt copiii tai?
Scuze atunci.Io nush de ce credeam ca ai vreo 20 si...
Nu-i cu suparare, nu?
Prajitura o am mai sus
Dana ce sa facem mai si noi?Daca suntem gospodine...
Avem siPOZE