Clubul optimistelor (4)
Raspunsuri - Pagina 15
iri_sori spune:
Da intadevar sunt copiii mei de 14 -12 ani.
Tinete bine sa nu cazi eu am 36 impliniti de curand.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
georgi75 spune:
Multi inainte!Sa stii ca nu am cazut.Si io am 30 deci nu suntem departe una de cealalta.
Cred ca m-a indus in eroare faptul ca ai spus ca esti la facultate.Nu ma insel, nu?Esti la psihologie sau ceva de genul asta?
Cu atat mai mult te admir.Cat despre baietzi sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.
Io cand o mai vad pe fi-mea asa mare?
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
iri_sori spune:
Multumesc si tie sa iti creasca fetita mare si sanatoasa o sa vezi ce repede trece timpul,eu una nici nu stiu cand au crescut,
Sunt anul I PSIHOLOGIE.
iri
georgi75 spune:
BUNA DIMINEATA FETELE!
Sunule azi ti-am luat-o inainte
Uitati-va si voi cat e ceasul
Daca m-a pus gaia sa dorm azi... E ora 2 si io stau pe aci pe DC
Asa ca la prima ora sa va gasesc cu cafeluta aburind
Avem siPOZE
malla spune:
Neata, fete! La mine timpul e rece, am caldura in casa si nu stiu daca iei afara, ca ma enerveaza timpul asta!!! Offfff, ca nu mai vine vara!!!
Daca aude cineva ceva despre "vara" sa imi de-a de stire!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
addinel spune:
neatsa la optimiste!
sunule am promis ca scriu aseara dar m-am intors tarziu franta de oboseala si usor suparata. fusei la doctor, are enterocolita. i-a facut perfuzii si mi s-a rupt sufletul de mila. trebuie sa ma duc si azi si maine tot pentru perfuzii, de luni imi da tratament acasa. sper sa isi revina repede si sa alerge iar ca nebunul. sa-mi tii pumnii.
azi am la 12 examen. la engleza. oral. nu am dupa ce sa invat ca aseara am aflat de-asta si n-am avut timp sa fac rost de materiale. asta este, cu D-zeu inainte. intru dupa examen sa va zic ce am facut.
daca va zic muriti de ras: in weekendul asta trebuia sa ma duc sa-i cunosc rudele de la tara ale lui pupicu. dar daca e vremea asta nu putem merge. si vaaaai ce rau imi pare! cum naiba sa nu fiu optimista chiar pe o vreme ca asta?
pupicei
nunta mea
BraveGirl spune:
Neata optimistelor! eu ma pregatesc sa decolam la munte...dar vremea asta ma enerveaza rau de tot...
Addinel-BAfatala examen!
==========
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
Neatza si de la mine si sa aveti parte de un wk super.
Addinel bafta la ex.
Pupici fete, promit data viitoare sa scriu mai mult:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
iri_sori spune:
Buna dimineata!
Addinel bafta la examen.
Ce timp urat!!!!! s-a zis cu plimbarile.
iri
georgi75 spune:
Neatza!
Nimeni nu a facut cafeaua?
Lasa mai ca beau de la mine.
Brave distractie placuta la munte.Cu vremea asta poate aveti parte de ninsoare.Mai bine decat ploaie, nu?
Addinelu bafta la examen.Sa-mi zici ce ti-a dat.Vezi sa nu ma faci de ras..Si sanatate la catel.
Adinella si la noi e frig si urat.Io am dat drumul la centrala iar.N-am chef sa racim tocmai acum dupa ce am iesit din iarna fara probleme.
Azi aveam in program vizita la socrela dar cu vremea asta... nu stiu daca ne mai ducem ca ar insemna sa vin cu Stefania ca porcusorul ca e noroi rau.Si asta nu vrea sa stea in casa.
In rest, curatenie iar, papa(n-am idee ce o sa pregatesc da vad io).
Avem siPOZE