Clubul optimistelor (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata,gata.Am venit.
Am avut meditatie.Si s-a trezit si maimu intre timp, am papat si noi putin si acum program de voie ca afara ploua cu galeata.Asa ca Eve stai linistita ca si io stau in casa.Da ma cam mananca talpile.Cred ca ies putin ca mi-a venit chef sa-mi fac o prajitura si trebuie sa-mi iau materiile prime

Bey, si daca ati stii ce prajitura fac....Cu lamaie....O bunatate .Va trimit si voua.

Sunuleeee nu vinzi frumusetea aia de catel? Ca-l cumpar io .

Hai sa va zic ca io am avut pisica birmaneza.Si cand am ramas gravida nu am mai suportat-o ca mi se parea mie ca lasa par peste tot.De parca pana atunci nu lasa....Si am facut-o tzaranca.Adica am dus-o la tzara la mama si la tata.Cea mai dura faza e ca pe pisica mea o chema Pizdis(scuze,da asa o chema, na!) si taica-meu se tot chinuia si o striga "pis,pis" si asta nimic.I-am spus sa o strige draga pe nume ca deh! asa o cheama.
Cand venea cineva pe la ei, se mira de pisica(era frumoasa rau) si inevitabil intreba cum o cheama.Tata raspundea de fiecare data ca nu are nume .
Pana la urma a maritat-o.Nu stiu la cine a dat-o.Cica miorlaia rau auzi.Da ce vroia nene, sa latre?Nu mai sunt suparata pe el ca am auzit ca acolo unde sta are baietzel.Deci e fericita.

Hai ca m-am intins cu pisica mea.Brave vezi mai daca ti-am urat io bafta....Pe unde vrei sa pleci?

Si cam atat ca nu mai am inspiratie.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sunule, super super catelusul. sa-ti traiasca! intru cand ma intorc de la veterinar si povestesc.

pupici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cu regrete..DAR nu-l da mama nici pt 10 mil de $! E copilul nostru ma...sufletelu mic, nebun, smecher, iubitor! Bulu-bulu meu scump...abia astept sa ajung acasa la el. Se suie pe mine si io in genunchi, omu cu labutele pe obrajii mei si ne pupam! Zici ca suntem doi zbanghii..da' nah, daca mama si copilu se iubesc! Iar cand vine tati trebuie sa faca pipi pe pantofi de bucurie(catelu, nu tati).
Hai ca sunt dusa si nu mai stiu ce spun!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Bai, fete vad ca si pe la voi ploua...
Da, Georgi , si eu am dat drumul la centrala ca se facuse frig tare.... Mi teama sa nu se raceasca Andrei de aceea mai bine sa dau drumul la caldura... Of, cu vreamea asta, ma enerveaza ...
Stat in casa de voie si de nevoie!!!
Andrei, tipa cat il tine gura,... se razgaie ii place sa fie in centrul atentiei si reuseste sa fie...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Si cand credeam ca maine plec la tara?
adinell sa iti traiasca baietelul!

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lasa,Iri,poate maine e soare si cald.
Fetele eu am dat o tura pe afara ,da' e tare frig si bate vantul.Bleah!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Si eu sint azi super optimista, am dormit bine, chiar si fara sotul alaturi, apoi la lucru tot ok iar acum imi astept sotul sa vina din delegatie. Asta mai ales ca am avut o zi superba cu soare.
Gyna, felicitari ptr stea.
Adinell, hai fi optimista, iti trimit o raza de soare de la noi.
Weekend placut fetelor,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mdap....si noi maine avem planuri de iesit pe afara, dar astia dau ploaie si frig. Cica maine va fi cel mai frig..bleax! Si cand ma gandesc cc ca au spus ca si vara asta va fi tot cu ploi si inundatii imi vine sa emigrez in Congo. As mai scapa si de problema omizi(marea mea fobie..brrr) si de transpiratii care put la 7 dimineata, desi afara ploua si desi e totusi 7 dimineata!!!
Dar raman optimista in tzara asta...cel putin vreo 2 ani!

quote:
Originally posted by iri_sori

Si cand credeam ca maine plec la tara?
adinell sa iti traiasca baietelul!

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun, iti trimit si tie o raza de soare sa nu mai fi asa suparici ca ploua. Eu am fobie cu paianjenii si incep sa apara...

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bai am si io o nelamurire.Iri_sori, poate ma lamuresti tu.Am vazut ca ai aparut iar si am vazut ca ai si poze."Aia" esti tu?

M-am laudat ca ies afara sa-mi cumpar ce-mi trebuie sa-mi fac o prajitura...Pai ploua cu galeata asa ca nu am mai iesit si m-a luat si somnul si am dormit pana la 19.30
La noapte ce mai fac?

Vad ca peste tot e frig.Si maine e la fel.Himmel e cea mai fericita.
Ma enerveaza rau maimutza mea care se rasfatza cand vine ta-su.....Io ma inteleg cu ea super toata ziua.Cand vine tati... sa te tii miorlaieli...si fite...si figuri...

pupici

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput