Urmand sfatul....
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Mie mirosul de cafea proaspat macinata dar si de struguri negri copti. Mmmmmmmmmm
Nana Motoc
nushulica spune:
in primul rand mirosul de copil de cand am nepotica ador de cate ori merg la ea sa o miros (sor-mea zice ca-s nebuna),mirosul meu
al teilor freziilor lacramioarelor asternuturilor curate ...is multe...a si mirosul fripturii cu usturoi
se pune?
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
iriale spune:
quote:
Originally posted by nushulica
...a si mirosul fripturii cu usturoise pune?
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Se pune, se pune... mai ales la ora asta
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
daniella4 spune:
Mirosul de bebelus, de iarna, de vara, de ploaie, de iarba, de frezii, de mare, de pamant reavan, de lemn, de piele.
Si de cartofi prajiti!
Daniella, mama lu'Alexis
kitz-kitz spune:
imi place mirosul de bebelus...nu se compara cu nimic...
mirosul diminetilor geroase,mirosul fanului proaspat cosit,mirosul cafelei aburinde,mirosul primaverii...mirosul pomilor infloriti...
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
ramonai spune:
Mmmmmmm....
Ador mirosul de soba de teracota incinsa, mirosul usor a fum iarna, cand e ger, mirosul ala caldut din serile de februarie, cand simti ca primavara e aproape (ma rog, anul asta l-am simtit in ianuarie), mirosul fara parfum de la mamaia din casa, mirosul din ziua de Pasti, mirosul de la metrou.
Cred ca toate, mai putin cel de la metrou, au legatura cu copilaria. 
ingerash spune:
mi-am mai amintit ceva, mirosul de "curat", cel de dupa ploaie, cel care se simte dimineata in drum spre scoala atunci cand se apropie primavara...mirosul de la mare si cel de la sat 
Edit: ador feeling-ul care il am cand sunt foarte obosita si ma culc in patul MEU si in asternuturi proaspete ...
zfcristina spune:
Mirosul bebelushilor,mirosul painii calde,mirosul unui parfum pe care l-am avut cand am fost plecata intr-o calatorie (imi aduc aminte si ma trec fiori de fiecare data cand simt mirosul acelui parfum pe care il aveam in in acea perioada)si ceva mai ciudat...mirosul care ramane in urma focurilor de artificii.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
iriale spune:
Adaug: mirosul de zapada, in noptile geroase de iarna, cand cerul este aproape alb si tu stii ca in curand va ninge; iar apoi mirosul de cozonaci (cei facuti in casa, nu diversii "panettoni" si "pandoro" deja confectionati)...
Iri, mami de Ale
A inflorit liliacul!

si mie!