Urmand sfatul....
....unei prietene (Petro
) de la "Calatoriile... in Italia", mut aici o intrebare pe care le-am pus-o lor azi-dimineata...
Care sunt parfumurile/mirosurile pe care le iubiti cel mai mult (nu cele din parfumerie), explic mai bine: eu innebunesc asadar dupa parfumul teilor in floare, al cafelei aburinde si cel al painii calde, abia scoasa din cuptor...
Voi?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Raspunsuri
briza_marii spune:
quote:
Initial creeata de iriale
....unei prietene (Petro) de la "Calatoriile... in Italia", mut aici o intrebare pe care le-am pus-o lor azi-dimineata...
Care sunt parfumurile/mirosurile pe care le iubiti cel mai mult (nu cele din parfumerie), explic mai bine: eu innebunesc asadar dupa parfumul teilor in floare, al cafelei aburinde si cel al painii calde, abia scoasa din cuptor...
Voi?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Me tooooooo, mai ales cafeaua proaspat rajnita
. Pe langa cele enumerate de tine imi place la nebunie mirosul de fan cosit, mirosul de dupa ploaia de vara...briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
april spune:
parfumul pomilor infloriti
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
nikole spune:
Subscriu la cele enumerate de briza_marii...
Ca tot veni vorba, mi-am amintit de profa mea de info.din liceu careia ii placea la nebunie, mirosul de smoala!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
lulu77 spune:
Al rufelor proaspat spalate , a ploii de vara (mai bine zis a aerului dupa ploaie ), mirosul Marii Negre si al bebelusilor.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
aurelia1278 spune:
Parfumul lacramioarelor, freziilor, teilor, aerul curat de primavara.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
carolinah spune:
Da, si mie imi place mirosul cafelei proaspat rasnite, al pamantului de padure ud, mirosul de pepene proaspat taiat... dar si mirosul de smoala si de prenandez (junkie, stiu).
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
daniela_b spune:
Imi place mirosul de lemn in toate formele, ud, uscat de soare, ars in camin, de piele tabacita, de piine coapta pe vatra, de iarba dupa ploaie, de frunze arse in gradina la inceputul primaverii, mirosul marii si al nisipului, mirosul de vechi (de ex. mirosul caselor memoriale sau al manastirilor din secolele anterioare), mirosul hainelor spalate cu sapun de casa, mirosul diminetilor geroase, mirosul turtelor cu julfa si rom, mirosul de var, mirosul vintului de toamna...si pot sa mai scriu 5 pagini
, adevarul este ca "mesajele" de tip olfactiv sint cele mai puternice in cazul meu si pot recunoaste un miros dintre alte citeva sute ca sa nu mai spun ca amintirile mele se refera in special la mirosuri pe care abia apoi le asociez cu imagini, sunete...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
helga spune:
Mirosul de toamna, dar si cel de primavara, mirosul de dupa ploaia de vara, mirosul de padure, mirosul sotului
, mirosul mamei si al bunicii, mirosul curateniei
, si tot asa.