Urmand sfatul....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mirosurile care ma atrag cel mai tare sunt cele care imi amintesc de copilarie, pe masura ce-am crescut parca mirosurile n-au mai fost asa puternice. Mirosul de fan ca-mi aminteste de magazia bunicii unde ma jucam, mirosul ierbii si pamantului ca-mi aminteste cand mergeam "pe deal" cand eram in vacanta la bunici, mirosul cartilor noi, mirosul gudron-ului imi aminteste de calea ferata de la bunici:)) astea imi dau flashback-uri:)).

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mie imi place fff mult mirosul florilor de tei.La Buzau la bunici am un tei fff mare si cand infloreste e superrrrr.Mirosul de iarna imi place ff mult poate pentru ca sunt nascuta iarna.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

mirosul bebelusilor ....sunt innebunita dupa el...

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Mirosul de la tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

... adevarul este ca "mesajele" de tip olfactiv sint cele mai puternice in cazul meu si pot recunoaste un miros dintre alte citeva sute ca sa nu mai spun ca amintirile mele se refera in special la mirosuri pe care abia apoi le asociez cu imagini, sunete...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mirosuri care iti aduc in minte intamplari, locuri, persoane, pe care uneori le credeai uitate, dar iata ca apar la suprafata memoriei prin simplul simt al unui miros anume.
Pentru mine, de ex., parfumul teilor inseamna parfumul copilariei si al adolescentei. Un parfum familiar, cald, care ma duce cu gandul la acei ani ori de cate ori il simt in jurul meu. In suflet...

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by melina34

....mirosul de copil...cine are, stie;

M.

dev xero ellinika...

subscriu...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mirosul de tei, de bebelus, cafeaua de abia preparata, painea scoasa din cuptor, cel al rufelor proaspat spalate, cel al ploii de vara...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Mirosul ierbii proaspat tunse, mirosul de castravete taiat, cafeaua aburinda, mirosul de levantica uscata, mirosul perelor brumarii, mirosul freziilor, lacramioarelor si iasomiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mie imi place mult mirosul de cafea proaspata, cum miroase o masina noua inauntru, mai ales daca are piele, mirosul de tara, mirosul laptelui abia muls, mirosul de turta coapta pe soba de tuci, mirosul de foc in soba, mirosul de primavara, mirosul de la malul marii, mirosul de asternut curat....cred ca mai sunt.....

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Luind-o pe categorii:

... Cum miroase Anisia mea, teii,lacramioarele, imediat dupa ploaie, fineata cosita, diminetile cu roua de la munte atunci cind iesi din cort,piinea calda, placinta cu mere din cuptor, un anume parfum de la Bucheron "Soir de Paris" pe care il purta mama in copilaria mea, mirosul din consignatiile din zona Lipscaniului, mirosul ala sarat amestecat cu alge de la mare.... si cred ca multe multe....

Dana & Anisia

Mergi la inceput