Urmand sfatul....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mirosul painii calde, mirosul pomilor infloriti, mirosul teilor, al lacramioarelor, mirosul iubitului meu, mirosul satului unde am crescut, mirosul fumului(de la focul de frunze si paie)...mirosul copilariei!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI raspund si eu: la fel ca si multi pe aici imi place mult mirosul teiului. La nebunie. Si imi place mirosul pielii cand te intorci de la plaja sau dupa ce ies de la solar. Si imi mai place mirosul de iasomie. O am in balcon si din cand in cand ma mai duc si-o mai miros.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

iri -

mie imi place, asa cum iti spuneam, mirosul marii, al aerului de mare, al apei ... si tot ce tine de mare in general. Dupa aceea, mirosul de paine calda, abia scoasa din cuptor si al prajiturilor proaspat facute ... mirosul de lacramioare, de tei, mirosul de bebelusi, mirosul de ger, de zapada (dar dupa aia, repede, repede sa intru in casa la caldurica ) ... al rufelor spalate si uscate afara, in aer liber ....

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

hm sunt multe.... mirosul pomilor infloriti primavara, mirosul de tei, imi place cum miroase dupa o ploaie de vara, mirosul de lacramioare (apropo cunoaste vreuna dintre voi un parfum care miroase a lacramioare, ca de mult caut?????), mirosul de proaspat al rufelor, mirosul barbatului meu , mirosul de cozonac, mirosul de vin fiert cu scortisoara..... si multe altele! mai revin!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

(apropo cunoaste vreuna dintre voi un parfum care miroase a lacramioare, ca de mult caut

Diorissimo, de la Dior!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by carolinah

quote:

(apropo cunoaste vreuna dintre voi un parfum care miroase a lacramioare, ca de mult caut

Diorissimo, de la Dior!

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

saru' mana! sa iti traiasca toata familia!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

O sa radeti dar in afara mirosurilor placute:Pomi infloriti, cafea aburinda...etc...mor dupa mirosul cremei de pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Fetelor, recunosc cu mana pe inima, ca citind postarile voastre mi-au scapat cateva lacrimi. Multe din mirosurile enumerate imi trezesc multe amintiri, din copilarie: mirosul de fan proaspat cosit, mirosul de cozonaci abia scosi de pe vatra, mirosul copiilor mici, mirosul mamei, si multe altele... fiecare imi starneste cate un sentiment special...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
....mirosul de lacramioare (apropo cunoaste vreuna dintre voi un parfum care miroase a lacramioare, ca de mult caut?????)....

Si eu am cautat mult timp un parfum cu miros de lacramioara si/sau de frezie... si de cand l-am gasit nu l-am mai lasat... adica de vreo 7 ani... e parfumul PRET A PORTER - prima varianta aceaa alba-gri http://i.wp.pl/a/i/zakupy3/prd/1601/10999.jpg
Eu sunt maniaca dupa el...si daca ar disparea nu stiu ce as putea folosi... nici nu este foarte scump... desi sincera sa fiu eu am devenit imuna la el, nu-l mai simt asa de tare decat ca o boareeee proaspata de lacramioare si frezie!

Ca mirosuri am si eu cateva foarte preferate, ca asa ar fi foarte multe: mirosul fetitei mele, mirosul muntelui, mirosul ierbii, mirosul marii, mirosul mamaligii si al mancarii facute pe plita la soba la tzara, mirosul copacilor si florilor... si cel mai ciudat: mirosul din magazinele cu detergenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

ce frumos! mi-ati creat asa o stare de bine, pentru care va multumesc. M-am intors si eu in copilarie, dar si la momnete mai apropiate, care au ca reprezentante un miros. Mirosul salcamilor la Herculane, prin luna mai(acolo m-am logodit,si de cate ori ma uit la inel, parca, parca imi vine un dor de duca acolo), mirosul gutuilor puse pe sifonier de bunicul, mirosul de sarbatori din casa (e asa, un amestec unic de mirosuri de curat, mancare, brad care, separate, nu au acelasi efect). Cred ca e mirosul de fericire!
Va pup, fete frumoase! (si pe baieti, daca si-au bagat nasucul pe aici)

Mergi la inceput