gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 16
smaranditza spune:
Roxana, FELICITARI pentru baietel. Sa-ti traiasca, sa creasca mare, frumos si sanatos!!! Ti-am urmarit postarea inca de la inceput, si ma bcuur de happy-end . Sunt sigura ca peste cativa ani, prichindelul va fi alintatul casei, si mai ales al mamei.
mariana tache spune:
Roxana, felicitari pe baietel. Ma bucur tare pt voi; povestea voastra e minunata. SA fiti mereu o familie unita si sa va bucurati de copilasii vostrii minunati!
Si eu am urmarit acest subiect de la inceputuri; am trompele legate si am fost tare speriata cand am vazut ce ti s-a intamplat; datorita intamplarii tale, m-am pus de am luat 6 luni anticonceptionale, ca sa fiu sigura de-o treaba ; acum le-am intrerupt, dar parca iar ma apuca fibrilatiile cand citesc despre trompele tale repermeabilizate.
Sanatate multa lui Calin si la toata familia voastra!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Rodica spune:
FELICITAAAAAARI!!!!!
sa-ti traiasca copiii si sa-ti dea Dumnezeu viata lunga si sanatate sa-i vezi pe toti la casele lor iar tu sa fii inconjurata de nepoti
crinuta spune:
Felicitari Roxana. Explica-mi si mie cum adica ai simtit aproape tot ca mi se face rau numai cand aud asa ceva.
Medicii daca au observat ca simtit, de ce nu te-au adormit? Cum te-au lasat sa simtit aproape tot?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
roxana c. spune:
Multumesc tuturor ptr felicitari.
Miha, asa este, e frumos cu 3 copii, si parca ma simt mai tanara cu copil asa mic.
Calin este jucaria fetitelor, cum vin de la scoala/gradi, direct la el vin, sa vada ce face, si de-abia dupa aceea se duc sa se dezbrace, sa se spele pe maini...etc. Sa nu va spun ca l-au tocit de cat il pupa, si stau cu ochii pe ele sa nu aiba vreun semn cat de mic de raceala sa nu-i dea celui mic. Sunt puse in tema educatoarele si invatatoarea ca in cazul in care apare vreun copil cu vreo boala contagioasa sa ma anunte imediat.
Mariana, stai linistita si nu mai lua anticonceptionale, daca este sa se intample, se va intampla oricum, la concluzia asta am ajuns, asa ca stai calma si relaxeaza-te.
Crinuta, miscam un picior si-l simteam, i-am spus unei asistente si mi-a spus ca nu am cum sa-l simt, imi venea s-o iau la bataie. Dupa aceea am simtit ca si cum imi prindea burta cu niste carlige, ca sa aflu dupa aceea ca prinde cu cleme dupa ce taie, deci simteam bine, eram simtita. N-am simtit cand m-a taiat, am simtit cand l-a scos pe bebe, dar asta am inteles ca e normal, nu era ca o durere, era...altfel, si simteam cand arata trompele celor care erau acolo, simteam exact cum imi umbla in mate. Am inceput sa gem de durere si a venit anestezistul care mi-a spus ca ma va adormi. M-a adormit, dar nu a fost ca la anestezia generala, sa mi se rupa filmul, a fost mai ciudat, auzeam vag niste voci, nu mai stiam unde sunt si ma rugam la Dumnezeu sa imi vad copiii.
Dupa operatie mi-a spus anestezistul- de cate ori venea sa vada cum ma simt- ca i-am boscorodit rau, dar ce am spus ...habar n-am, daca am spus si vreo injuratura-doua, e problema lor.
Ca sa nu mai spun ca m-a tinut o zi in plus la reanimare din cauza ca am facut frison a 2-a zi si asistenta ii spune doctorului anestezist a 4-a zi ca am avut frison, dar nu-i spune ca in urma cu 2 zile, iar de frica sa nu mai ma tina inca 1 zi acolo, m-am infipt eu si i-am spus ca frisonul l-am avut vineri(era duminica) febra n-am avut, analizele sunt bune....la care el spune ca bine, ma pot duce pe sectie. Cand i-am povestit lui Marius, a spus ca probabil s-a gandit ca daca adormita l-am boscorodit, treaza sa nu ma dau jos din pat sa-l iau si la bataie
Nu te speria, fetele cu care am fost in salon nu simtisera nimic, niciuna, doar eu am fost mai cu mot. Iar la celelalte 2 cezariene unde am avut anestezie generala, n-am simtit absolut nimic. Poate ca nu-mi prieste mie rahi-anestezia.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Am uitat sa va spun ca azi Calin a implinit o luna. Suntem maricei, parca ieri deschideam subiectul asta. Cum trece timpul!
mamescu spune:
Felicitari lui bb!Multi ani sanatosi de acum in colo!Eu nu am citit inca postarile de la hypospadias dar am vazut cu ochii mei in spital ,aici,copii de 3 luni operati de asa ceva.O sa ma informez si eu in caz de Doamne fereste!
Ce vreau sa te intreb este daca te-a afectat la laptat prima ligaturare ,precum si cea de a doua,cica definitiva?Eu sunt proalaptat perioada mare de timp si de asta intreb.
irina gravidoasa,36+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
roxana c. spune:
Irina, nu are legatura ligaturarea trompelor cu alaptatul. Eu n-am avut lapte deloc, la niciun copil, curgeau cateva picaturi pana ajungeam la bebe, iar dupa aceea -pauza. Am facut proba suptului, prima data 10 gr, a 2-a oara 0, iar a 3-a data 5 gr. Asta dupa ce l-am tinut la san aproape o ora. La Oana m-am suparat tare, am zis ca nu-s in stare sa-mi hranesc copilul, dar dupa aceea m-am obisnuit cu ideea, asta este, Milupa sa traiasca.
Unii mai spun ca o cauza ar fi cezariana, dar am fost in salon cu fete care aveau lapte din belsug, si tot cu cezariana nascusera. La fel si cu trompele. Stai linistita, n-are legatura.
Vad ca mai ai putin. Nastere usoara si un bebe sanatos !
mamescu spune:
Merci pt raspuns!E incurajator pt mine.Eu am avut lapte din plin pt Tomi ,dar si bagam in mine 4-5 gr de spirulina pe zi in primele 2 saptamani.Nu aveam pofta de mancare,doar kefir cu ceaiuri si muuuulta spirulina de frica sa nu cumva sa nu am lapte.O alta intrebare pt tine este (daca poti sa-mi raspunzi pe privat sau altfel ca sa nu supar pe nimeni la irinatodireanu@yahoo.com )este cam cat si cui ai dat multe raspunsuri de multumire;te intreb caci ai nascut destul de recent si ,ca un facut,aici in galati chiar nu mai gasesc pe nimeni cu cezariana asa ca la prima mea sarcina.
Multumesc mult,irina ,36+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Mariana, stai linistita si nu mai lua anticonceptionale, daca este sa se intample, se va intampla oricum, la concluzia asta am ajuns, asa ca stai calma si relaxeaza-te.
Daaaaa, ai mare dreptate; si am renuntat la pastile; stii de ce? pt ca nici nu ele nu scapasem de obsesia sarcinii nr 3; iti jur ca kk cu trompele legate si cu pastilele anticonceptionale la purtator, am avut cateva zile (vreo 3-4) turbate tare: simteam ca misca bebe in burta; efectiv aveam impresia ca e bebe in burta; evident ca am facut test de sarcina si m-am linistit; asa ca am fost tot acolo, cu sau fara pastile; o prietene radea de mine si-mi zicea sa ma calmez, ca doar nu-s eu "cea mai fertila femeie din lume"; acum mi-am mai revenit; cu cat trece timpul cu atat ma linistesc mai tare; sunt convinsa ca daca e sa am 3 copii, o sa-i am; sper totusi sa nu ma inscriu si eu la exceptii; si mai sper ca daca e sa se intample sa fie peste cativa ani, ca acum nnu cred ca m-ar tine puterile sa mai cresc un copil.
A! Si eu am nascut prin cezariana pe amandoi copilasii; cu rahianestezie ; nu am simtit nimic; doar aveam impresia ca o sa cad de pe masa
si sarbatori frumoase!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!