gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 17
roxana c. spune:
Mariana, la mine a fost exact pe invers: nu credeam ca pot ramane gravida, asa ca atunci cand am vazut ca-mi intarzie, faceam glume cu colegele (ele erau mai panicate decat mine) spunand ca "lasa, nu-mi vine, atunci imi va veni peste 9-10 luni, in ianuarie-februarie," si uite ca asa si este. Am intrat in panica in momentul cand am vazut testul cu 2 liniute, si atunci stateam ca prostul cu el in mana si ma intrebam daca-i al meu sau nuSi uite acum ce baietel dulce am.
Am o cunostinta care-i medic, are ca si tine 2 baieti, are trompele legate si acum sta barbac-su cu gura pe ea ca poate i se desfac si ei sa faca o fetita ca " daca Roxana a putut, tu de ce nu poti?"
In urma cu cativa ani, nu eram casatorita pe vremea aia, mi-a ghicit cineva in palma si mi-a spus ca voi avea 3 copii, la care eu ferm convinsa ca vreau doar 2, l-am cam repezit p-ala , apoi cativa ani mai tarziu, dupa ce mi-a murit primul baietel, ma gandeam ca uite ca am nascut 3 copii, a avut ala dreptate, dar probabil ca el s-a referit la 3 copii in viata, deci...acum chiar am 3 copii. E putin cam greu, daca nu m-ar ajuta mama, ar fi cam nasol, Oana e la scoala, Ana la camin, iar piciul...acasa, nu stiu cum m-as fi descurcat. Dar acum ma bucur ca a aparut si Calin, si cum bine spunea cineva," Dumnezeu iti da cat poti duce, deci....pot".
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Irina, ti-am trimis mail.L-ai primit?
Anuska spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
In urma cu cativa ani, nu eram casatorita pe vremea aia, mi-a ghicit cineva in palma si mi-a spus ca voi avea 3 copii, la care eu ferm convinsa ca vreau doar 2, l-am cam repezit p-ala , apoi cativa ani mai tarziu, dupa ce mi-a murit primul baietel, ma gandeam ca uite ca am nascut 3 copii, a avut ala dreptate, dar probabil ca el s-a referit la 3 copii in viata, deci...acum chiar am 3 copii.
Ce n-as da sa-mi spuna si mie cineva asa........si sa am si eu un baietel mult dorit......insa 3 copii chiar n-as putea sa-i cresc, e greu, fff greu in ziua de azi. Si at mi-am capsat si taiat trompele ca sa fiu sigura, sper sa nu patesc totusi ca tine..
Mie cineva mai demult mi-a spus ca o sa am 1 copil si iata ca am doua printese! Probabil n-am nimerit prezicatorul bun...
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Laura T spune:
Roxana, mereu ma gandesc la tine si caut sa citesc sa vad ce mai faci, ce-ti face bebelusul...Cateodata chiar ma gandesc ca ce-ar fi daca mi s-ar desface si mie trompele...si as mai face al treilea copilas...desi sunt mai batrana ceva...Oricum, am zis ca daca D-zeu imi va da al 3-lea copilas, chiar si la 45 de ani, va fi bine primit. Cred ca deja fabulez cateodata, gandindu-ma ca am semne de sarcina...pe de o parte as vrea sa mi se intample, pe de o parte intru in panica...ca de aceea am ales calea legarii trompelor, ca sa nu-mi mai vina vreo idee sa mai fac vreunul, dar..., gandindu-ma la tine imi spun ca...ce-o fi scris, aia e...
Multa sanatate si rabdare multa...Mi-as dori mult sa vad o poza cu voi...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
roxana c. spune:
Anuska, nu prea cred in prezicatori dar tipul care mi-a spus atunci e un prieten din copilarie al tatalui meu si rar spune cate ceva, dar de cate ori a spus ceva, a spus bine.
E greu cu 3 copii, asa este, dar e si frumos. Eu am fost singura la parinti si mi-am dorit foarte mult o sora sau un frate, n-aveam pretentii, ce-o fi dar sa fie, dar "barza" n-a vrut sa vina. Acum ii spun mamei ca am facut eu copii si ptr ea.
Am aproape 36 de ani, dar sa stii ca ma simt tanara, si asta datorita copiilor. Multa lume s-a uitat ciudat la mine cand vedea ca am 2 copii si urmeaza al 3-lea, o vecina chiar mi-a spus ca "nu mai ma opresc", am vrut sa-i zic vreo doua, dar m-am gandit ca o ranesc prea rau, mai ales ca ea n-a putut face copii, asa ca am tacut. Dar am invatat ca lumea vorbeste multe si acum ma doare...fix undeva, cand se mai gaseste vreunul sa comenteze, inainte ma enervam, dar acum pur si simplu ma fac ca ploua. Imi pare bine ca s-a intamplat asa, mai ales ca-i baiat, dar si daca era fata m-as fi bucurat.
Laura, si eu ma gandeam ca la 35-36 de ani e cam tarziu ptr un bebe, dar sotia sefului meu a nascut cu cateva luni inaintea mea si are 38 de ani, Nadia a nascut la 44 de ani(sau cam asa ceva),Romanita tot cam asa, ca sa nu mai zic de madam Iliescu, care a facut copil la 60 si ceva de ani daca nu ma-nsel. Deci...io-s tanara
Problema care ma apasa este ca am pus 22 de kg, am dat jos 12deja, dar mai am si vine Craciunul, mi-e frica sa nu pun in loc sa dau jos Si oricum, eram deja, acum sunt si mai si.
In legatura cu pozele, intra la mamici de nov-dec si vezi ca-i albumul meu acolo. Zilele astea mai pun poze cu grasanu meu, a facut niste falcute si picioruse...Pediatra mi-a spus sa nu-i dau mai mult de 110 ml la o masa, dar daca urla de foame...ce sa-i fac, sa-l tin la cura de slabire?
marimar spune:
Roxana,
M-am emotionat citind subiectul si povestea ta, plina de suspans si happy-end ! M-am bucurat foarte mult si sper sa fiti mereu fericiti, tu si familia ta frumoasa cu 3 copilasi !
Ma gindesc mereu la al 3-lea copil, am o fetita si un baietel si am implinit 36 dar cind oscilez imi spun ca doar daca nu o sa-l fac o sa regret, sigur n-o sa regret daca-l fac !
Eu mai vreau o fetita...
Felicitari inca o data pentru curajul tau, de fapt al vostru !
-------
Life's a journey, enjoy the trip !