gravida cu trompe legate

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce frumos ca e baietel!
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Avem vesti de la Roxana c....

"Am nascut in urma cu o saptamana, in maternitate doctorita si asistentele mi-au spus ca bebelusul e sanatos, ca totu-i bine. Marti cand am iesit din maternitate, am avut socul sa aflu ca bebelusul meu are pe foaia de iesire diagnosticul HIPOSPADIAS, adica putica lui nu este cum trbuie, orificiul pe unde face pipi nu este pozitionat bine .
Cred ca banuiti ca toata ziua de marti am plans intr-una si am stat sa ma interesez ce inseamna asta. Dupa ce am nascut eram undeva mai sus de al 9-lea cer, aveam baietelul pe care mi-l doream de mult, stiam ca-i sanatos...si sa aflu ca de fapt trebuie operat ceva mai tarziu, nu stiu sigur cand. Va dati seama ca parca am picat in cap din al 9-lea cer unde eram.
Am aflat ca mai sunt mamici pe forum cu copii care au avut diagnosticul asta si le rog din suflet sa-mi spuna si mie ce-au facut ele, cum a fost, tot ce stiu ele, din experienta lor.
Va multumesc din suflet.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)"

Draga Roxana,

Felicitari pentru baietelul tau!
Nici nu stii cat ma bucur de venirea pe lume a lui Calin...Sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurie...

Multi copii au astfel de probleme...a avut si Andrei,primul baietel al meu ...
Asta se rezolva ...bine ca ai reusit sa aduci pe lume al treilea copil...ai trecut cu bine de a treia cezariana...si e baiat...asa cum ti-am spus eu candva...

Am trecut si eu prin aceste momente...acum zambesc cand mi-aduc aminte cum "ne uda" Andrei ...iar noi eram bucurosi ca totusi a reusit sa urineze...

Ce pot sa-ti mai spun...
CRESTERE USOARA!

MULTA SANATATE, LINISTE SI FERICIRE... TIE SI FAMILIEI TALE!

Si cred ca merita ca acest subiect sa fie mutat la Nasterea unei stele!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

felicitari roxana si sanatate lui bb.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si cu trompele cum mai e? Le-a mai taiat/legat iar sau cum? Ca si eu au 2 gaze si o ligatura, din spusele dr taiat si capsat fiecare....., deci inteleg mai sigur.... da' cine stie......... Numai bunul Dumnezeu!
Sanatate va doresc la toti si sa treceti cu bine peste probleme!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari roxana , ti-am urmarit povestea si ma bucur ca s-a terminat totul cu bine!
Eu am fetite, nu stiu sa-ti spun despre problemuta lui nimic, dar sunt sigura ca nu e nimic grav!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

acum am citit toate paginile de la acest subiect...felicitari pt baietel..sa-i dea DUMNEZEU multa sanatate. cu siguranta mica lui problema se va rezolva. multa sanatate baietelului, fetitelor, tie si sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Super!!!povestea nasterii lui CalinAm citit cu sufletul la gura!!!!sa va dea Dumnezeu multa sanatate,si sa fiti mereu unul pentru celalalt!!!!Marius si Roxana,sinteti un exemplu viu al dragostei adevarate!!!!Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Simina, ptr ca ai gasit subiectul, eu am incercat si n-am putut da de el.

Ce va pot spune? Am un baietel cumintel- am inceput sa fac si versuri-, am aflat ce inseamna hipospadias, si cu ajutorul unor mamici de pe forum care au trecut si ele prin asta m-am calmat, se va rezolva dar dupa ce va implini 1 an, 1,6 ani. Pana atunci mai este, asa ca prefer sa nu ma gandesc la asta.

Despre a 3-a cezariana va pot spune ca n-a fost asa de rau, am avut probleme ca am vrut anestezie rahidiana si mi-a iesit pe nas, nu-mi mai trebuie cat voi trai, am simtit aproape tot, altele n-au avut nimic, dar probabil ca mie nu-mi prieste, mi se zbarleste parul cand imi amintesc, dar a trecut. Singurul lucru ptr care nu-mi pare rau e ca l-am vazut pe Calin atunci, asa micut cum era si avea un capsor perfect rotund.

Despre trompele mele, va spun ca in sala de operatie erau mai multi : doctori, asistente, in afara de doctorita mea, si le arata trompa stanga spunand ca-i repermeabilizata, se mai cunostea unde fusese legata, iar cea dreapta incepea si ea sa se desfaca. Iar in timpul asta simteam cum imi muta matele in dreapta ptr a le arata trompa stanga iar apoi in stanga ptr a le arata trompa dreaptaSuna sinistru, acum ma amuz, dar atunci...

Acum le-a legat, le-a taiat , le-a cauterizat si le-a legat si la capete, nu stiu sa explic, mi-a spus doctorita ca acum pot sta linistita. Asta dupa ce-mi spusese la o consultatie ca sotul are cu cap vidia

Deci ptr cine vrea sa incerce si cezariana cu nr 3, sa treaca la treaba, ca nu-i cine stie ce, e ca celelalte doua

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roxana, sa-ti traiasca micutul sa creasca mare si sanatosasa a vrut Dumnezeu sa ai tu si un baiat
si eu am trompele legate si inainte sa-i am pe cei doi copilashi(alex 5 ani si ruxi 2 ani) imi doream gemenipoate apar acum...dupa ce am citit povestea ta...totul este posibil
numai bine tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Roxana ma bucur tare mult pt. voi, sa fiti sanatosi si fericiti! Asa-i ca este tare frumos cu trei copii?

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput