gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 14
bebe03 spune:
sanatate multa tie si copilului...si in legatura cu intrebarea de baraj, pot sa-ti spun ca nici la noi nu a tinut faza cu barza, desi fetita mea are doar 5 ani si inca de acum un an a aparut intrebarea cu pricina, si i-am spus ca Doamne doamne trimite mamei care vrea sa aibe bebei un simburel pe care mama il inghite(ca pe o pastila) si din acel simburel va creste copilul prin hrana pe care mama o maninca...si de iesit...doctorul o opereaza pe mami pe burtica si scoate copilul cind e destul de mare..
Concluzia: vrea si ea un simburel de la doamne-doamne pt. easa creasca la ea un bebe in burta...si i-am spus ca pina nu o creste mare si se va casatori, nu va primi ca doamne-doamne da simburei ca mamici care au si tatici
numai bine
nicol
leeloo2004 spune:
Roxana, m-am uitat pe calendarul chinezesc (care spun ei are o precizie de circa 66%...) dar e greu de spus pentru ca nu stiu daca tu ai o ovulatie clasica (adica in jur de 14 zile) sau nu. Mai concret - daca luna de conceptie a fost februarie calendarul zice ca e fata, daca insa luna de conceptie a fost martie (cum cred ca a fost pentru ca altfel ar fi insemnat ovulatie/conceptie pina in ziua a 10-a de la UM) calendarul zice ca este baiat....
Acum eu zic sa dea Dumnezeu sa fie sanatos indiferent daca e baiat sau fata (dar am o banuiala ca vrei sa fie baiat??)
Cit despre mersul la mare si eu am fost in luna a 8-a - dar la noi la mare - nu am avut nici o problema - am stat pe plaja dar sub umbrela; baie nu am facut pentru ca era apa rece insa dr. mi-a spus ca nu e nici o problema de facut baie - nefiind apa statuta ca in piscina de ex. Eu zic ca poti sa mergi si in Grecia daca o sa te simti bine - o sa fii abia in luna 4-5 deci nu cred ca ai avea probleme.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxana c. spune:
Leloo, m-am uitat si eu pe calendarul ala chinezesc, adevarul e ca nu stiu cand am avut ovulatia, nici de CM nu-s prea sigura ca a fost pe 18(dar daca asa a spus la eco, asa o fi), eu parca mi-aduceam aminte sa fi fost pe 21-22, iti dai seama ca eram sigura ca n-aveam de ce sa-mi incarc memoria cu asta, stiind ca nu pot ramane insarcinata, nu prea mai tineam socotealaEeeeee, asta este, acum m-am obisnuit cu ideea, imi doresc un baietel la nebunie, dar si fata de va fi, va fi binevenita, sanatos sa fie!
Am avut emotii cand am fost la eco si daca ati sti ce usurare am simtit cand a spus"sarcina unica", cred ca faceam atac de inima daca spunea ca-i gemelara
Corap, nu ma supar, dar peste 4 sapt sa nu uiti sa-mi spui.Astept!
Bebe03, m-a distrat cand am vazut concluzia fetitei tale, si ale mele spun ca va fi bebele lor, chiar daca-i la mine-n burta, cred ca va fi nebunie cand va apare
Roxana
roxana c. spune:
Am uitat sa va spun ca in legatura cu calendarul ala chinezesc, la cele 2 fete ale mele se nimereste doar la una, la cealalta nu.
Roxana
ruxandra_sb spune:
In primul rand felicitari pt bb3.
Si poate ne mai intalnim, in curand..
quote:
Originally posted by roxana c.
CUM SE FAC COPIII?????
Ce sa-i spun unui copil de aproape 9 ani? De barza nu-i mai pot spune ca rad copiii de ea la scoala, adevarul iar nu-l pot spune ca-i prea mica, asa ca am aburit-o ca e la mine in burta ,acolo va creste pana se face ceva mai mare... si atat. Bine, bine, dar cum a ajuns acolo? Spuneti-mi si voi, cum sa-i spun si mai ales ce?
Eu zic ca la 9 ani este suficient de mare sa stie, chiar adevarul.
Eu il stiam deja, dar distorsionat si mai "infricosator" decat realitatea.
Noi lui Matei si verisoarei lui ii spunem povestea cam asa:
Tata si cu mama se iubesc foarte mult. Si tata planteaza o samanta in burtica lui mami, unde sta ascuns un ou mic. Samanta se intalneste cu oul si impreuna cresc, cresc si asa apare noul bebe.
Si cred ca la 9 ani ar putea sa stie si cum a "pus" tati samanta in burtica lui mami si cum iese bebe de acolo. Dar oricum la voi e simplu, ca-i cezariana.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
clauf1000 spune:
dar eu stiam ca legarea trompelor se face dupa ce mai intai se taie si apoi se asaza in X. nu-i asa?
roxana c. spune:
Asa mi-a explicat si mie doctorita, dar mi-a spus ca uneori taie, alteori nu, probabil (de fapt sigur)la mine n-a taiat, pt ca nu i s-a mai intamplat niciodata sa se repermeabilizeze trompa, eu sunt singurul caz al ei.(chiar azi am vorbit cu ea si-mi spunea ca nici listerioza nu stie cum am reusit s-o iau -acum 10 ani).
Roxana
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by clauf1000
dar eu stiam ca legarea trompelor se face dupa ce mai intai se taie si apoi se asaza in X. nu-i asa?
Intradevar uneori se taie, alteori doar se leaga.
Dar chiar si cu trompele taiate mama a mai ramas de doua ori. O data la un an dupa ce i le-au taiat, la 26 ani, si o data la 49 ani! Asa ca nu exista garantii.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
simina2005 spune:
Roxana
Ma bucur nespus ca Bunul Dumnezeu a hotarat ca acest copilas sa fie baietel.
Sper din tot sufletul sa duci sarcina usor pana la termen iar A TREIA CEZARIANA sa va aduca pe lume un baietel vesel si sanatos
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
TEO
POZE CU NOI
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!