gravida cu trompe legate
Raspunsuri - Pagina 13
polux spune:
Roxana, sarcina usoara. Hai capul sus, ca ceea ce este dat de Doamne Doamne va va aduce de zece ori mai multa fericire decat griji. Sa fiti fericiti toti, si pupici (nu fi geloasa te rog) pentru un sot asa de bun si iubitor.
Liliana
Poze cu maimutica mea
mamamariana spune:
Roxana, am tot citit la subiectul asta (pentru ca si eu am trompele legate) dar nu am indraznit sa scriu pana acum. Vreau sa te felicit pentru decizie... si vreau sa iti mai spun ca eu am fost la mare in luna a opta si totul a fost ok. Am inotat pana aproape am nascut si m-am simtit f. bine. Am avut o sarcina usoara si m-am simtit extraodrdinar la 36 de ani. Asa va fi si la tine! Eu iti urez din tot sufletul sa-ti fie numai bine si sa te bucuri de aceasta perioada si de bebe pe care il porti in burtica.
Numai bine,
Mamamariana
roxana c. spune:
Le-am spus fetelor, ele au inceput discutia, spunandu-mi ca vor si ele un fratior sau o surioara, le fac si lor??? Le-am raspuns ca da, in noiembrie vine, le-am aratat poze de la ecografie, le-am spus ca acum e mic si bineinteles ca a-nceput cearta: aia mica vrea surioara, cea mare vrea fratior, fiecare vrea sa doarma cu ea(el), sa-i dea mancare, sa-l duca in parc, renunta chiar la scoala/camin ca sa stea cu bebele.
Si a urmat intrebarea de baraj de la cea mare: CUM SE FAC COPIII?????
Ce sa-i spun unui copil de aproape 9 ani? De barza nu-i mai pot spune ca rad copiii de ea la scoala, adevarul iar nu-l pot spune ca-i prea mica, asa ca am aburit-o ca e la mine in burta ,acolo va creste pana se face ceva mai mare... si atat. Bine, bine, dar cum a ajuns acolo? Spuneti-mi si voi, cum sa-i spun si mai ales ce? M-am facut ca nu inteleg intrebarea si am schimbat subiectul, dar sunt sigura ca va reveni cu intrebarea.Chiar ca intrebare de baraj, nu?
Roxana
scarmanus spune:
Roxana, mai intai sarcina usoara iti doresc. Apoi, de ce sa fie intrebare de baraj ceea ce te-a intrebat fiica ta? Ii poti spune foarte frumos ca din iubirea dintre mami si tati s-a nascut un samburel in burta lui mami. Cu cat schimbi mai mult subiectul cu atat va fi mai convinsa ca e ceva ce copii nu trebuie sa stie si cu atat va fi mai insistenta sa-i spui. Eu zic sa n-o "aburesti", copii ne nasc pentru ca parintii se iubesc, si apoi din iubire apare o samanta in burtica care creste si se transforma in bebe. Cu cat o spui pe un ton de natural cu atat mai "natural" i se va parea si ei.
Numai bine!
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
mariana tache spune:
Roxana, bravo! Ma bucur ca samburelul e la locul lui! Hihihihi, deci ai un chirias pt 9 luni! Ce frumooooooooooos! Deja m-am indragostit de burtica ta!
In ceea ce priveste explicatia cu facutul copiilor, cea data de scarmanus este f buna; asa o sa le spun si eu la ai mei flacai.
Succes in continuare! Sa auzim de la tine numai vesti bune!
Sa aveti un Paste Fericit!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
bAly spune:
Roxana, felicitari si sarcina usoara si un bb sanatos. Eu i-am spus fetitei mele de 3 ani cind a intrebat, ca pe bb l-a trimis Doamne Doamne la mami in burtica pt ca a vazut ce mult se iubeste cu tati.
La ea a tinut, dar cred ca deciziei lui Doamne Doamne nu va mai avea ce sa-i zica.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
kriss79 spune:
Roxana,ti-am urmarit subiectul, m-a impresionat mult povestea ta si vreau sa te felicit pentru decizia luata. Si mama mea a trecut printr-o poveste oarecum asemanatoare, ramand insarcinata la 31 de ani cu sora mea mai mica, desi se proteja cu prezervativ. Neputand avorta pe vremea cealalta, a incercat sa "scape" de sarcina fumand in continuare, luand pastile, dar sarcina s-a mentinut si atunci a inteles ca va avea inca un copil. Intre mine si sora mea este o diferenta de aproape 8 ani, insa nu-mi imaginez viata fara ea, o iubesc foarte mult, la fel si mama, fiind preferata ei, cumva incercand sa-si repare greseala de acum 19 ani. Nu am aflat acest lucru decat acum vreo 10 ani, geloasa fiind pe atentia de care beneficia, si tot atunci m-a rugat sa nu ii spun niciodata surorei mele ca nu a fost dorita.
Iti doresc sarcina usoara si un copil sanatos!
Cristina S.
lavi02 spune:
roxana.c am sa-i spun sa se uite la acest subiect. Ea nu calculeaza nicicum, e flerul ei.
Eu aveam DPN pe 12 nov si am fost in iulie la 2 mari: la noi + in Croatia. Am avut costum intreg. Aveam interdictie la valuri (sa nu-mi dea contractii) si stat la soare - mai putin si nu intre 11 si 16. M-am simtit super, mai ales in apa, Adriatica era caaaalda si linistitaaaa...
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
corap spune:
buna, roxana,
io-s aia cu predictiile.
si poate ca as fi facut una daca n-as fi citit tot topicul si, cum sa-ti spun, m-am implicat emotional... mi-a venit sa plang si sa ma bucur si... eh, sunt cam varza.
asa ca o sa-ti spun sexul dupa ce treci de 13 saptamani. sa vedem dac ma pricep sau ma laud degeaba.
in plus, ai avut um pe 18 februarie (18 feb e ziua mea de nastere, hi, hi) si o sa nasti cam pe cand s-a nascut si ardeiu' meu (14 noiembrie)
eu iti tin pumnii, sa ai o sarcina frumoasa si o nastere la fel,
o pentru tine si pentru familia ta (cam putin o floricica, de fapt mai multe ) si una pentru bbfoartemic
sper sa nu te superi pe mine ca nu mi-am dat cu parerea
c & bbandrei-ardei (14.11.2005)
pisi_ella spune:
Buna! M-a impresionat ff mult povestea asta! Ferice de voi!
Sa va traiasca fetitele, impreuna cu bb din burtica...si voi pe langa ei...sa-i cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara!
Inca o data...FELICITARI!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.