gravida cu trompe legate

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Roxana, ma bucur pentru tine ca e bine, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa ne mai tii la curent cu evolutia lui, chiar cred ca e o comoara trimisa de Dumnezeu...Si sa ne spui cand vei afla daca e baietel sau fetita!
Ce zic fetitele tale? Le-ai spus?

PS. Mai mergeti in Grecia in vara asta? De ce nu?

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Roxana , am urmarit din umbra cu mult interes si emotie aceasta minune din viata ta! Mi-am dorit mult sa iei decizia inteleapta in legatura cu acest copil si m-am bucurat foarte tare cand ai facut-o si mai ales cand am vazut ca ai si sustinerea din partea sotului tau (declarata intr-un mod original!). Va felicit !

Iti urez si eu sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si un bb sanatos care sa va aduca numai bucurii!

Cu drag,
Roxana (sper sa vina si la mine barza, o astept de ceva vreme...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, am citit subiectul tau cu sufletul la gura (mai ales ca si eu vroiam ca dupa a 3-a cezariana sa-mi lege trompele...) si m-am emotionat si eu citind intrebarile, temerile si deciziile tale precum si mesajul original (si curajos as spune eu) al sotului tau...
Vreau sa va felicit pe amindoi si sa-ti urez sarcina usoara si un bebe sanatos!

PS - cred ca am si eu pe aici calendarul chinezesc care cica ar prezice sexul copilului - spune-mi doar virsta ta exacta cind ai ramas insarcinata si luna in care ai ramas insarcinata...

Multi

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari1 Am urmarit de la inceput subiectul si eram ingrijorata cand nu ai mai scris.Ma bucur f mult pt voi...fii sigura ca va fi un copil special....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Felicitari Roxana,
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Raluca, leoaica cu pui nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Of, bine ca in final totul e bine si te-ai linistit, bine ca sunteti uniti si veti trece sigur peste greutati ce mai pot aparea, mai usor!Va urez ca peste cativa ani buni sa ramaneti aceeasi familie unita si bogata (Oare 3 copii nu inseamna bogatie? Bogatie mai mare decat oricare bogatia materiala). 3 copii de care sa fiti mandri si care sa va aduca numai lumina in suflete!Sarcina usoara si un bb sanatos!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc pt urari si mai ales pt ca ati fost alaturi de mine.
Ralcat, nu merge linkul ala
Pt cine stie sa calculeze: am 35 de ani, impliniti pe 25 ian, iar UM pe 18 febr.
Fetelor nu le-am spus inca, va voi spune cum au reactionat, dar dupa cum le stiu eu, cred ca isi vor inchipui ca au o papusa in plus(una vie).
Ca sa va spun o faza dura: i-am povestit colegei mele despre voi, are si ea internet acasa, si mi-a spus ca stie de DC, dar ea crede ca e vorba de o secta, ceva cu drepturile femeii, bineinteles ca am inceput sa rad, dar am lasat-o sa creada ce vrea.
Asa ca, sectantelor, va multumesc inca o data pt tot.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Ca sa va spun o faza dura: i-am povestit colegei mele despre voi, are si ea internet acasa, si mi-a spus ca stie de DC, dar ea crede ca e vorba de o secta, ceva cu drepturile femeii, bineinteles ca am inceput sa rad, dar am lasat-o sa creada ce vrea.
Asa ca, sectantelor, va multumesc inca o data pt tot.

Roxana

Deci,asta-i cea mai tare faza!!!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Laura, nu stiu daca vom mai pleca in Grecia anul asta pt ca la sfarsitul lui august cum ma programasem pt concediu, voi fi dubla, doar daca vom putea pleca la inceputul lui iulie, eu voi putea sa imi iau concediu, dar nu stiu daca va putea sotul meu.
Chiar, ati fost la mare cu burtica? Ati stat la plaja, nu se uita lumea ca la circ, si ati intrat si in mare?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

In primul rand iti urez sanatate si sarcina usoara !
Acum trebuie sa-mi spun parerea in legatura cu doctorita ta :Schimb-o !Si eu am trompele "legate " si am intrebat medicul despre eventuale sarcini dupa aceea .Raspunsul a fost "Doctorul care face asa o operatie urmata de sarcina ar trebui sa dea jos diploma de pe perete si sa ia scoala de la capat "Ca sa nu mai vorbim ca te-a programat la ecografie "la sfantul asteapta "

Iti doresc

Mergi la inceput