gravida cu trompe legate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

N-am mai putut sa intru pt ca mi-a murit monitorul, iar acum ca de-abia l-a adus, sa va spun:
Lavi02, iti dau diploma de prezicatorPe bune! Ai avut gura aurita, (ia spune-mi, ce sex are?)
Deci am fost ieri la ecografie la dr. Popescu Madalina, la Panaceea. Mi-a spus ca-i sarcina IN UTER, de 7 sapt si 5 zile(cu 4 zile mai mult decat stiam eu), deci sambata implinesc 8 sapt.I-am auzit inimioara, m-am emotionat de parca eram la primul...si DPN= 25 noiembrie, dar voi naste cu aprox 2 sapt mai devreme pt ca-mi va face cezariana, unde -fara misto-ii spun sa-mi lege trompele in cate locuri e posibil, si cu toate astea, mi-am invatat lectia, si voi mai folosi o metoda contraceptiva(cred ca prezervativ). Stiti voi cum se spune: "dupa ce te frigi cu laptele, sufli si-n iaurt".
Va multumesc mult ptr sprijin si incurajari .

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hi-hi Roxana !
Ma bucur tare mult! Te inteleg perfect cum te-ai emotionat pt ca mie acum, la 6 saptamani de la nastere a trebuit sa-mi faca o eco la uter si cand ma uit in monitor (din obisnuinta, dupa 2 sarcini): GOL! nu mai era NIMENI inauntru! Am avut asa, o senzatie de nostalgie-tristete.. nu stiu cum sa-i zic.

Acum ma gandesc ca daca o fi vreun accident il fac si pe al treilea. Si poate chiar provoc eu un accident mai incolo...

Despre sex - nu m-as baga: la noi, la mamicile de nov-dec 2005 avem o mamica super-prezicatoare, la mai toate ne-a nimerit sexul copilului.

ralcat, multe ai mai patit tu anul ala!!!

Roxana, sarcina usoara! nastere fara probleme, un copil sanatos si o familie (mai marisoara dar foarte) fericita!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005) si domnisoara Silvia (18.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Felicitari, asta da veste buna! Bebicul s-a plast unde trebuia. Stie el cum e treba!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

BUNA ROXANA C,
ITI URAM SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI VOIOS SI DACA SE POATE BAIETEL CA SA EXPERIMENTATI POSTURA DE PARINTI SI DE BAIAT.
NOI SUNTEM ALATURI DE TINE SI DE FAM TA SI SUNT SIGURA CA TOTUL VA FII BINE.SANATATE MAXIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

felicitari!!!!!!!!!!sarcina usoara , un bebe mancacios si cuminte.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc de urari tuturor!
Lavi, o poti ruga tu pe fata aceea sa-mi calculeze si mie ce va fi?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Felicitari roxana, sarcina super usoara in continuare, bb sanatos si mancacios...si sa fiti fericiti alaturi de minunatiile din viata voastra

Eliza 22+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Felicitari Roxana!!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ma bucur pentru tine si sa ai mereu in minte faptul ca "intamplarea asta" este o minune adevarata.

Sa-ti dea Domnul o sarcina lipsita de probleme si la finalul ei, un bebe sanatos si......"baietos" (daca asa vrei si tu)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Felicitari, , si usoara!

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput