Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 12
impreuna spune:
Chiar ca a fost faina conferintza, da cam scurta :)
Mihaela Ionela (k mai avem o Miha pe aici:) de ce subiect nou e vorba?:) Ce fetita scumpa ai, si ce par frumos, parca-i papusa
Lucia stiu cum e sa ai asteptari si sa nu ti se raspunda pe masura... Dar sunt oameni si oameni, important e sa legam relatii cu cei cu care suntem pe aceeasi lungime de unda.
Adriana vezi k poate ai dormit stramb sau te-ai rasucit brusc, sau te-a prins ceva curent, eu patesc des faze din astea sa raman blocata de durere. Masaj si trece in 2-3 zile
Dana am simtit miros de praji, nu-i gata inca?:) Hai fa-ne pofta, ca poate nasc fetele:)))
Tina gata dusul? Sa inteleg k n-a iesit inca bb?:)))
Duminica e ultima zi, ar fi fain sa nasti de 1 aprilie
Danelutzo pune mama pe lista "foste casnice" sa se vada ca poate pana la urma cam toate ajungem pe acolo
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia ,treci inapoi la subiectul nostru,ca te-am vazut prin vecini.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Maria te-am trecut pe listutza si am admirat si creatza de Alexandra, scumpicica, scumpicica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Flavia ,treci inapoi la subiectul nostru,ca te-am vazut prin vecini.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Am inteles, sa traitz :)
M-am dus cu informarea
Danelutzo ideea a fost sa facem o sectiune separata (cum sunt cele de mamici 1 , mamici de 2 ori, burtici, ex-casnice) si care cum ne lasam de "casnicie" sa trecem mai jos pe lista la ex, ca io nu vreau sa plecam de aici
E ok asa?
diadaniela spune:
Unde sa pleci ,mai? De aici nu pleaca nimeni ! Nici daca aveti cate 3 joburi nu plecati de aici? Clar?
Dana
maria2mami spune:
Flavia de azi dimineata sunt cu capul in nori, mai bine zis, in eclipsa....toata ziua am fost ametita, am crezut ca e mai bine sa fac subiect nou sa nu ne amestecam....ca oricum io' sunt intrusa de la subiectul vostru...
Aici e subiectul nou
Mamici ex-casnice cu burtici sau cu bebici
light spune:
Incredibil, iar ati luat-o la trap!!!!!Tina multumim de primire!Diadanilela, da tocmai ma informasem despre niste cursuri de desen care se fac la Palatul Copiilor, dar cum sunt mai fricoasa din fire, legat de sanatatea lui, asteptam sa se faca mai cald si sa nu mai fie pericol de epidemii de gripa si alte d-astea, ca sa putem merge linistiti. Cred ca peste una sau doua saptamani ma duc sa vad daca il pot inscrie.Flavia, mare dreptate ai, fiecare cum il taie capul, comunicam cu cei cu care suntem pe aceeasi lungime de unda...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
diadaniela spune:
Danelutza,Flavia are dreptate.Cand ai timp sa faci chestia asta ,ca e o idee super.Eu una nu vreau sa raman fara voi daca plecati la munca.Clar?
Dana
impreuna spune:
Mihaela tu poti sa ramai aici daca vrei, si te trecem pe lista la o sectiune "ex-casnice" unde cu timpul se vor mai aduna.
De mers de la noi la celalalt subiect nu prea vad, ca noi toate suntem casnice in toiul "actiunii"
Tina ai iesit de la dus? Ca acuma ma duc si eu