Mamici ex-casnice cu burtici sau cu bebici

Mamici ex-casnice cu burtici sau cu bebici | Autor: maria2mami

Link direct la acest mesaj

........sunteti?..........sau sunt numai eu.....mi-au facut patronii firmei si statuie la locul de munca.

Simt io' ca sunteti pe muuuuuuuuuulte si as vrea sa ne cunoastem sa depanam amintri din vremurile cand stateam toata ziua in parc cu bebelusii la palavre....tare imi lipsesc zilele cand dormeam tooata ziua cu fetita mea Maria, papam si plecam in oras la cumparaturi ca fetele...eheeee ce vremuri

Acum situatia sa schimbat, de fapt, de aproape un an, de cand am inceput serviciul, imi place de numai pooot. Nu mai am timp de nimic si cand ajung seara acasa sunt franta, Maria sare pe mine sa ma joc cu ea sa o pup sa o alint, pentru ca "bunicul o cialta toooata giua" sa incerc sa ies macar o jumatate de ora cu ea afara, sa "incerc" sa petrec cat mai mult timp cu ea...sa incerc sa acopar golul din sufletul ei.....pentru ca toata ziua imi duce doruuuuuul
Eu toot incerc, sper sa reusesc

mmiha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....unde sunteti?

Pupici
INGERASA MEA CREATA 1SI 2

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna,

hai ca ma bag si io in seama.

da, ai mare dreptate, si mie imi e dor de zilele cand stateam acasa.
atunci imi parea rau si imi doream sa ma intorc la munca, numai acum imi dau seama ce bine era.
eu ma scol la 6.30, la 7.45 ies din casa dar nu stiu cand ma intorc.
sunt zile cand ajung si la 21.30, dar tot imi fac 10 minute sa ma joc cu fetita.
oricum, pic franta, de cele mai multe ori adorm inaintea ei.

ce sa fac?
nu prea mai pot da inapoi acum.

stai un pic, tocmai au adus materialele pt statuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mihaela eu ziceam sa trecem la noi pe lista "ex-casnice" si sa fie in cadrul aceliasi subiect, ca tot casnice suntem, trecute, prezente si viitoare Iar cele de acolo care nu vom mai fi cu timpul "ex" tot in gashka sa ramanem
Acuma m-am prins ce voiai sa zici dincolo
Acum cum vrei, unde te simti tu mai bine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Suuuuuper, bine ca nu vorbesc singura....bine ai venit Clyo...in clubul "nostru", al tau si al meu...

Eu am mare noroc ca lucrez in schimburi, o zi de dimineata o zi dupa-amiaza si incerc sa impac si capra si varza, sa ma impart in 1000 de directii sa-i multumesc pe toti...si sa stii ca nu reusesc mereu...si chiar daca, de cele mai multe ori reusesc, tot nu sunt 100% multumiti...

Chestia asta e lege si la mine..."pic franta, de cele mai multe ori adorm inaintea ei"....niciodata nu am reusit sa-i termin "Capra cu trei iezi" ..de pasajul in care capra pleaca la cumparaturi in cora nu am trecut niciodata....si ea tipa..."bobeste mamica, nu domii"

Pupici
INGERASA MEA CREATA 1SI 2

Mergi la inceput

Fetele, adk Clyo continuamwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72328&whichpage=2" target="_blank"> aici

Rog moderatorii sa inchida subiectul!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

buna
ma bag si eu in seama dupa atata timp de cand s-a postat subiectul asta; dar ce sa fac acum l-am descoperit....
uneori si mie parca imi lipsesc zilele cand stateam acasa cu puiul meu si mergeam in parc si la plimbari lungi si puteam sa dorm aproape cand aveam chef....
ooooooooffff acum sunt la servici si mi-e un somn de nu mai pot!!!
dar mai am cateva luni si voi sta din nou acasa cu cel de-al doilea bb.
bb 1 este deja mare are 7 ani si de cate ori am posibilitatea (mai ales in wkd) petrec cat mai mult imp cu el! si imi place la nebunie sa fac asta!!!!
va pup

Mergi la inceput