Mamici casnice (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Tina, Flavia si Danelutza multumesc frumos de primire si de aprecieri

Maria a castigat locul I la concursul foto de anul trecut de la "Canalul de stiri" / Antena 1, din 1300 de pozeaici.....si acum, dupa ce ia cazut un dintisor din fata, cei de la firmele de casting au inceput sa o respinga, ca cica nu mai e fotogenica
Si d'aia nu mai putem noi cu sedintele lor foto....stresez copilul aiurea...

Aaaa, am castigat un robot de bucatarie Philips...avem 2

mmiha

Mergi la inceput

Flavia oki-doki

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Nu mi-a mers azi netu' , si cand reusesc si eu sa intru sa vad ce mai faceti vad ca scrieti romane .Ma duc in urma sa recuperez

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Hai ,mai Miha,ca ti-am simtit lipsa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Fetele va pupacesc, vorbim maine dimineata.........mai am putin si plec acasa....si mai luati si voi o pauza sa nu transpirati de atata scris.....ca maine trebuie sa recuperez serios ...
Va pup, o seara buna

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mihaela,bun venit!fetele-ti spun Maria dar vad ca esti Mihaela.Biciul pe ele sau ochelari la ochi

Mda!eu am plecat caine surd la vanatoare! Aseara mi-am scos portofelul din geanta sa las in cutia postala bacsis la nenea care-mi aduce ziarul dimin. si am uitat sa-l bag la loc.L-am lasat undeva sus pe bibliot. in sufragerie
Astazi cand am ajuns sa platesc biletele pt. spectacol,plateste daca ai cu ce Pe aici nu se da pe ochi frumosi si pe unghii mari
Asa ca plec din nou...

Vad ca scrieti nu gluma! Voi munciti ceva mai mult decat la un job
Moamaa ce gasca serioasa avem!Numai fetele nou venite sa se tina de treaba
Si eu sunt pe dc pe ici ,pe colea la oarsice subecte pe liste dar nu ma baga nimeni in seamna.imi este jena sa si scriu pe acolo ca ma ocolesc fetili alea domne'
Dana,stii si tu ceva?
Ba la un subect am facut o simpla gluma si una dintre ele mi-a spus ca ele vorbesc serios sa nu duc lumea in eroare e greu si cu scoala asta!

Flavia,la conf cum sa particip iubita daca miss era plecat in lume?!
data viitoare
Dana,eu nu ma misc fata mea de aici.Doar stii ca merg la munca din cand in cand(nu tot timpul ca obosesc) dar de gasca noastra nici vorba sa ma las.
Nicaieri pe dc-ul asta nu-i o gasca mai frumoasa si mai unita ca a noastra

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana eu sint casnica cu contract pe durata nedeterminata, de aia am scris cum am scris. Nu stiu cind am timp sa refac, nici macar nu stiu cine ramine casnica si cine nu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Tina,hai raportul.
inca esti acasa?
asteptam cu nerabdare evenimentul.
sa nu ne uiti cumva.
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Da ,mai ,Cami ,stiu despre ce vb!
Cred ca ma retrag de pe listele ale(sti tu care).

Dana

Mergi la inceput