Mamici casnice (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mama fetelor ce codificat vorbiti :) Stiti vorba aia, peretii au urechi, ferestrele au ochi... :) Cine vo suparat asa ca le

Cami las ca maine ai motiv sa mai faci o plimbare si cumperi bilete, si asa ziceai ca e vreme buna:)
Conferintza... o mai fi, ramanem aproape:)

Danelutza si eu tot pe perioada nedeterminata, si chiar dc ma apuc de vre-un proiect, tot casnica raman, restul sa fie jumatate de norma :)

Hai sa va zic, maica-mea a fost casnica multi ani, da pt mine a fost un model, da model:) Acum face si cariera, cica niciodata nu-i prea tarziu
Deci avem vreme...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

A fost o furtuna la Deva... S-a adunat piatra pe pervazul de la fereastra de ziceai ca a nins... Doamne azi e soare, maine e furtuna!!!
E,.... Lucia Mirela, cum sa nu imi aduc aminte de tine??? Mi-ai facut o impresie buna. (de aceea mi-ai ramas la cerebel).
Am primit sfaturi si pe pm de la alte persoane dar intotdeauna le-am raspuns, deoarece m-am bucurat enorm ca :
- s-au gandit la problema mea,
- ma poate ajuta cu sfatul ei.

Insa adevarul este ca aceste persoane extraordinare nu le poti uita usor si nu ai cum sa nu le arhivezi numele lor in minte.
Flavia, mi-a mai trecut nitel capul, eram blocata la el
mi-am facut masaj, un pic ma mai tine, dar doua ore am crezut ca vizitez lumea cealalta :) Ar fi fost interesant, nu?

Ziceti ca naste Tina??? Tina, te asteptam sa vii cu vesti faine! Dumnezeu sa te ajute!

Flavia zici ca s-au prins fetele ca umbli prin "vecini"? (Oare despre ce vecini o fi vorba? Ia sa ma duc un pic pe acolo sa vad!!!)Pai ce cauti draga pe la ei? Sa nu cumva sa ne parasesti!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

A fost la vecini in calitate de spion.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey, sa nu indrazneasca cineva sa ma scoata sau sa ma treaca pe la ex-casnice ca .
da' voi stiti de ce mi-e mie drag de servici? nu cred ca o sa ghiciti!
eu sunt f impresionata cind cineva imi da pm cu sfaturi sau sa-mi ceara o parere. cred ca ccc comunicare e secretul prieteniilor adevarate.
pina la urma s-a oprit ploaia si am iesit la plimbare. a luat alexa toate baltile la rind, astfel incit acasa am vazut ca era uda pina la genunchi cu tot cu pantaloni si strampi. fericire maxima!!!
acu' mergem sa papam si va uram o noapte frumoasa si linistita.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia eu facui cariera de piatra inainte de a fi casnica, asha ca atunci cind voi ieshi la pensie, voi iesi din Romanica, acolo am lucrat 15 ani, aici la pensie cotizeaza soatza, ma pensioneaza el la domiciliu.
Mai fetelor vazui ca vorbitzi codificat, ia trecetzi pe mess sa pricepem si noi astea nedeterminate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Flavia eu facui cariera de piatra inainte de a fi casnica, asha ca atunci cind voi ieshi la pensie, voi iesi din Romanica, acolo am lucrat 15 ani, aici la pensie cotizeaza soatza, ma pensioneaza el la domiciliu.
Mai fetelor vazui ca vorbitzi codificat, ia trecetzi pe mess sa pricepem si noi astea nedeterminate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

danelutzooo,misto maica asta cu cariera de piatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai sa va si eu de noapte buna ca altfel nu pot adormi :)))

Cariera de piatra? Eh Danelutzo, la voi or fi muntii mai stancosi, ca noi n-avem altceva in afara de asfalt:)))

Miha acu ca iti merge netul nu mai ai scuze, treci

Cami te-ai intors din orash? Ia zi azi cum te mai rasfeti?

Adriana uitai sa zic, am ras de numa la faza cu sora ta si kk in castron

Ioana ti-am aranjat pozele, le salvasem eu cu size gresit, acum se vad bine, deci enjoy fetelor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia cariera o facui in tzara, aici am gasit muntzii deja in picioare
Gata va spun si eu noapte buna, ma duc sa trag pe dreapta

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heyyyy, somnoroaselor! deja dormiti?
de cind cu schimbarea orei s-a schimbat si programul alexei si tare nasol mai e. la prinz se culca f tirziu si doarme aproape de 18,00, iar seara nu vrea nani, vrea dans si vorbit. a adormit la 22,45
noapte buna, somnic dulce!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

No, ce are forumul asta de "se duse???" Scrisei un mesaj si cand sa il trimit disparu ca magarul in ceata...
Acuma sa fac un rezumat!!! Va urez si eu o noapte de vis!!!Ma pregatesc de culcus, bineanteles dupa ce mai dau o raita de doua ore prin forum, pe aici. Altfel, nu se poate!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput