Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
Moammaaaaa ce atzi scris si Isa mea de abia a adormit.
Bun venit, Maria. Ia spune repede scopul si durata vizitei , adica data de nastere, tot despre tine, sa te trecem pe listutza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Gata ,ati disparut?
La mine e o mica furtunica!Mica,mica!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
plooooouaaaa! si noi ne programasem sa iesim.
mihaela, incintata de cunostinta!
dana, cum a iesit tarta? noua nu ne dai?
alexa & fam
light spune:
Adinella imi pare bine ca sfaturile mele te-au fost de folos si ca nu m-ai uitat. Sincera sa fiu, nu imi amintesc despre ce sfaturi e vorba, forumul e imens si uneori nu mai stiu ce si cu cine am vorbit, dar ma bucur cand cineva isi aminteste in mod placut de mine.Uneori mi se intampla cand vad pe cineva care trece peste greutati asemanatoare cu ale mele, sa nu ma pot abtine si sa ii trimit un pm in care sa ii povestesc ceva din experienta mea si cum am depasit situatia. De cele mai multe ori primesc si raspunsul la incercarea mea de a ajuta persoana respectiva, insa vad uneori persoane care nici macar : multumesc, nu am nevoie! nu trimit inapoi. Asa ca uneori parca imi pare rau ca m-am bagat unde nu imi fierbe oala. Voi ce parere aveti, atunci cand incercati sa ajutati pe cineva de pe forum, si nu vi se raspunde sub nici o forma?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
diadaniela spune:
Mda! Si pe mine ma enerveaza chestia asta.Sau te duci la vreun topic ,dai buna ziua si nu te baga nimeni inseama.De ,fiecare cu gasca lui!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Chiar asa, ori : "mersi mult, mi-a fost de folos!" ori "du-te naibii, esti dusa cu biscuitele pe Dambovitza!"
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
maria2mami spune:
Fetita mea, Maria Alexandra 29 mai 2003
Eu Mihaela Ionela 11.01.1982 .........mai trebuie ceva??
Pupici
INGERASA MEA CREATA 1SI 2
Tina_Welsh spune:
Lucia Mirela si Mihaela bine ati venit!Bai gagici ce spor ati prins la scris mai nu se poate!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
diadaniela spune:
Lucia,copilul tau e foarte talentat la desen.Ai de cand sa-l duci la vreun curs ,undeva?
Dana
diadaniela spune:
Tinuto,cat ai facut tu dusuletulnoi am trudit aici.
Dana