Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu scaun am Campione de la Cam si nici eu nu am cu ce sa compar. de strans nu l-am strans niciodata de la cumparare si de mutat de vreo 2 ori (impins pe roti si ridicat la praguri). E destul de usurel, dar e greu de zis ca nu am cu ce copmara... Se monteaza muuult mai usor. Adica dupa ce ti-la aduc (eu l-am luat de pe net) il scoti din tipla, il scuturi odata si e gata montat . (stiu de la fete ca puneau intrebari despre montarea scaunului polly ).

Diana e haios tare smecherul si bag de seama ca are succes la fetele mai mari .

cge si Ancuta e o dulcica mai ales in halatul de baie .

Ioana subscriu la treaba cu bona (a mea deja a dezmembrat o matura , aveam din aia clasica, nu de plastic).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumim,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, eu plimb scaunul prin toate camerele zilnic, are roti, e usor de impins/tras. De strins nu l-am strins, dar pare usor de pliat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am crezut ca l-ati luat cu voi la Boston

Catalina

Mergi la inceput

Carmen daca vrei sa-l iei dupa tine cu masina, Campione e voluminos (iar nu mai ai loc in portbagaj ).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim de laude.

Victor este 'the wizard of oz' la engleza si ii trebuie costum pe masura. La dansuri va dansa menuet, in consecinta alt costum (din asta de epoca).
Cat despre cantece, numai 'spring is coming' se aude in casa.

Si ca sa o mai laud si pe Anca, cred ca pot sa o trimit si pe ea pe scena, cantecele le stie, mai greu cu pozitia corecta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Irina, nashpa . Nu-l mai iau cu mine. Ma gandeam la vara "la mare, la soare, fetitele..."

Catalina

Mergi la inceput

Cristina, neaparat sa faci poze cu Victor la gradi la serbare si sa ne arati si noua.
Mie mi s-a blocat contorul de mesaje la 952 de ha haaaaaa!....

Catalina

Mergi la inceput

Carmen eu la m-am gandit ca-i dau papa in carucior (care cred ca va fi ca al tau ) sau in scaunul de masina (pe care inca nu-l am ca nu am nici masina, dar pb asta o vom rezolva sper eu cat de curand).

Cge lasa ca Ancuta il va acompania din sala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, nu am luat scaunul cu noi; a fost foarte interesant sa-i dam de mincare mirunei fara sa sfie ancorata in scaun. A stat taica-miu pe post de bretele.

Fetele cu probleme la mesaje, faceti un subiect pe forumul de anunturi tehnice, adica aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput