Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
karmenutza spune:
M-am gandit sa incerc sa-i dau fetei piure ce cartof simplu. Oare pot sa-i pun un pic de unt in el ca sa fie mai bun? Ati incercat?
Catalina
Hildegard spune:
Uite aici ce ochi am!
raportam inca: ne rostogolim pe toate directiile, ne bagam degetele de la picioare in gurita. atat deocamdata
gata cu vaccinul. cupilu doarme. la 14.30 papam titi.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
b_irina_c spune:
Carmen iti merge contorul de mesaje acum ai 953 (e enervant ca apare la absolut toate postarile numarul curent de mesaje, nu poti vedea "live" evolutia, se actualizeaza la absolut toate postarile tale). Eu am incercat iaurt si deja clasica branzica, nimic altceva din gama lactate.
Vero pana la urma sunt verzi sau albastrii? Frumosi e clar ca sunt, dar in poza 1 par albastrii si in poza 2 parca bat in verde .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
irina, tucu-te
sunt albastri
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
b_irina_c spune:
Vero .
Si al meu ii are albastrii, dar zau ca daca e imbracat in galben sau verde ma tot uit atenta ca mi se par verzi (asa mi-ar fi placut mie sa-i aiba ).
Poze
codruta_grg spune:
Hildi, eu i-am dat piure d ecartofi. I-am pus putin unt si lapte de la mine. O data am uitat si i-am facut cu lapte de vaca. Nu a patit nimik, dar nu mai risc.
Si sotul meu are ochi verzi. Asa as fi vrut sa aiba si Petra, dar se pare ca au fost mai puternigi ochii mei (caprui inchis)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
tangerine spune:
karmenutza, eu i-am dat fetei ficatel si separat piure de cartofi frecat cu unt (alternativa ar fi cu laptic de-al ei) si i-a placut la nebunie; i-am dat mai multe piureuri frecate cu unt si nu a avut nici o reactie naspa; da am aflat ca dupa 7.5 luni ar fi bine cu untul, da prea tarziu
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Nici eu nici Bogdan (sotul) nu avem ochi albastrii . Eu ii am verde-caprui si sotul verde inchis (de aici speranta mea de oki verzi). Bunicii (ambii masculi) au oki albastrii.
Poze
Ioana75 spune:
Pe drum de la Boston am mai citit din CC, si acolo zice ca e OK de pus unt in piureul de cartofi (eu am citit de la 6 luni incolo, nu stiu pentru bebei mai mici). Capraru a accentuat importanta ficatelului si a galbenusului de ou; ori eu nu i-am dat mirunei nimic din toate astea pina acum.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
tangerine spune:
bun venit kristinutzeimulta sanatate si curaj
se pare ca reusesc sa ratez exact capitolele cu super evenimente
eu am vesti proaste: maria a avut ieri febra mare 39.5 care nu i-a scazut vreo 4 ore; se pare ca a facut toxiinfectie alimentara; mama e convinsa ca e de la cele 3 lingurite de danone pe care i le-am dat duminica; desi eu am vorbit cu alte prietene care au dat danone copiilor si nu au avut niciodata nimic; si doctorul a zis ca pot sa-i dau; ma rog, nu stiu cum reuseste sa se imbolnaveste asa de rau; si azi dimineata a facut caca mai bine si inainte sa plec i-am pus termometru si a iesit cu sange ; am trimis-o la mama la analize si suntem pe orez, milupa hn si morcov; va dati seama cu ce bucurie manaca
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze