Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
mifloricico, spor la construit
.
cristina, sa-i transmiti lui Victoras succes la serbare!![]()
Bona e o comoara la casa omului, mai ales daca va spala vasele zilnic si va matura in bucatarie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Fetele cocheteleeeee, va mai intreb o data, ce scaun imi recomandati pt bebe, de plastic sau de lemn? Plateste nasa
, asa ca io sunt doar cu alesul
, da nu stiu de care. Asa ca astept de la voi, cele care aveti/folositi deja sa ma sfatuiti.
Ioana, te-ai scos cu bona
!
Mifloricika, din ce ´elemente´ contruiesti minunata supa?
Aici iar plouaaaaaaaa
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Diana30 spune:
numa am vrut sa vad daca nu mi-i atrofiat de tot neuronul.si nu-i,ca am reusit performanta de a inlocui carnatul.
daca tot am pus poza,va dau voie s-o si vedeti![]()
Carmi spune:
Wow, Diana, ce scump e Mihnea cu piciorusul in gura !!!
Sa-ti traiasca, e foarte frumusel !
Noi mai trebuie sa exersam un pic...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
karmenutza spune:
Carmi, daca plateste nasa
ia-l pe cel care iti place mai mult. Eu o sa-mi iau de plastic de exemplu. Si ca optiuni inca nu m-am hotarat daca Polly de la Chicco sau Campione de la Cam. Intre astea doua oscilez.
Am vazut ca marea majoritate a fetelor si-au luat de plastic. Cred ca e mai usor el si mai usor de curatat.
Catalina
Ioana75 spune:
Carmi, eu nu am scaun de lemn, ci de plastic (renumitul Polly
), asa ca nu pot sa fac comparatie. Pare bun, nu am probleme cu el.
Diana, suuuuuuper poza cu shmecheru'
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
karmenutza spune:
Ioana, e usurel? (Scaunul) Se muta usor ca are roti, dar cand il impachetezi sa-l cari e usor?
Catalina
codruta_grg spune:
Karmenutza, ce marca e caruciorul? Ca nu am retinut ![]()
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
karmenutza spune:
Codruta, BabyDeal - Canne multiposition e modelul, ca au mai multe variante. Il au si pe bebelusul tau si e mai ieftin decat la cora. Dar eu am vrut sa pun mana pe el, sa-l iau in brate sa-l "cantaresc", ca eu il car pe scari. Sa vad io cum merg rotile etc. damblale. De-aia nu l-am comandat pe net.
Uite-l si pe Competitorul lui
Catalina