Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Miflore, BiuMil, Anya, Anto, Dani 
multumim de urari si felicitari!
(am pus poza in albumul meu o poza cu el in picioruse
)
Codruta la noi aseara cu culcatul a fost doar o faza cauzata de dorinta mea de a imbuiba copilul cu lapte
.
S-a trezit strumful, duminica placuta tuturor!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
simodina spune:
Am vazut filmulete cu Vladutz cel umblaretz si Petra soldatel facand taras pe coate! M-am amuzat copios! Sunt dementiali. N-am reusit s-o vad pe Nuka razand ca nu mi-l deschide
.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Carmi spune:
Wow, Irina, m-am uitat la albumul de 7 luni al lui Valdut, foarte dragute poze, mai ales ca la cateva din ele m-am simtit ca....acasa, in Romania, adica avem exact aceeasi mobila de dormitor !
Asa ca, peste o luna, la intoarcerea din Romania, o sa pun si eu poze cu Fabiano in dormitor, sa te derutez

Fetelor, ploua aici ca la balamuc si doarme pruncul ca pisica, cum e mai innorat, ploua sau ninge....nici nu-l aud. Am ratat si weekendul asta, unde sa iesim pe asa vreme bacoviana?
Va las, ma duc sa citesc subiectul cu ´invidia feminina´, ca e distractiv.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
cge spune:
Antoanela, de la mucisori se trezeste Victor.
Sa vedeti voi ca se face bine si se termina si cu trezirile.
Da-i Oscilo normal, eu i-am dat Ancai de 3 ori pe zi cate o doza in ceai sau suc. In lapte, am o retinere dar nu stiu daca justificata.
Oricum, dr homeopata ii interzice lui Victor (care are 6 ani) sa bea lapte/lactate cand e racit, cik laptele intretine bacteriile.
Pe prospectul de la Oscilo scrie 1 doza in faza incipienta a racelii parca.
Si sanatate multa.
In Romanica exista un gel VapoRub cu care poti sa le dai pe piele ca sa respire mai bine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Carmi spune:
Fetelor, cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256 cand aveti timp, ca e interesant !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
godzila spune:
LA MULTI ANI! Sarbatoritilor de azi,
Vlad Alexandru, David-Andrei si Eleni Maria
Vai ce haios e Vladut! Irina sa te ti……prosti de acum. Wow deja se ridica in picioare? Si se scoala de 2 ori pe noapte?
Petra e o dulce are niste ochi si parca e o pisica cum se da ea la camera.
Maddy sanatate. Parca era o alifie cu miros de peste. Eu ii dau cu Nivea 20% zinc si ii merge bine. Si o las cu curu gol (asta e garantat ca-i trece).
Alinam induci lumea in eroare. Eu ma gandeam la o uratenie de tort cand colo…..Daca nu-ti place da-mi-l mie.
Nadana wow ce nou look avem
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
miflore spune:
Nanadana, look nou!!!
Da parca nu se mai vad bine literele...
sa nu te superi pe mine, oricum e frumos!!!
Raluca, incearca cu ceva lapte in supica, e scarbos dar sanatos!
Nici a mea nu vrea supa si-o mai pacalesc asa, cred ca recunoaste ceva gust in amestecatura ceea...![]()
Si pentru Moki special repetir pozele: tort1 tort2 tort3
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Carmi
. Ma bucur ca te-am facut sa te simti ca acasa
.
Noi am fost in parcul Titan si in IOR... A fost tare bine afara, ca e cald si bine...
Bb doarme asa ca am reusit si eu sa ma uit la filmulete.
Sofia e o dulce Irinuka
.
Codruta in filmuletul tau recunosc miscarea cu gura deschisa alergand dupa jucarii
. E o dulce Petra
.
Vera multumim de urari
! E caraghios tare cum se chinuie sa se ridice
... Dar o sa incerc sa ma mai abtin in a-l lauda ca am plictisit pe toata lumea
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Buna seara,fetelor!
Raportam si noi degetul mare de la picior bagat in guritza si stat singur in fundic nesprijinit,putin aplecat in fata.Ce sa fac cu el,sa-l las sa stea in fundic?Pana acum m-am cam ferit ca toata lumea mi-a zis ca-i prea mic ca varsta,da el azi maine nu mai vrea decat in picioare,isi si misca picioarele cand il tine taica-so de subsiori,ca si cand ar face cativa pasi.Chiar nu stiu ce sa fac si cum e bine sa-l tin,n-as vrea sa i se intample ceva cu coloana.
Doamna doctor de garda non-stop,Anya20,ce sa fac?
Dana_ch spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri Miruna,Victor,Vlad si Elena
La multi ani bb de azi Vlad,David si Eleni.
Poze cu Lucas