Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetelor,

Acusisca am cetit si eu cate ceva din urma.

Moki, ai facut marfa de rezumat, pacat ca nu am inceput lectura cu el

Nanadana, Marinela,Locca, Daniflor, Ina, Mimsi, Miflore, va multumesc pentru urari, sunteti foarte dragute .

Baicualina, Flavia, bine ati venit printre noi, poftiti la discutii.

Miflore, super-extra-nemaipomenit tortul acela, multam ca te-ai gandit si la noi cand l-ai papat. Unde ziceai ca l-ai comandat?

Alinam, tortul tau arata foarte bine, glumeai cand ziceai ca nu ti-a iesit, nu-i asa?

Ina, felicitari pt dintisori, mers de-a busilea si stat in fundulet, moaaaama ce de progrese. Sanatate multa si insanatosire grabnica Ilincai.

Cristell, si eu am observat ca Victor se inroseste in obraji seara si mai ales dupa ce papa, eu am presupus ca e din cauza caldurii din casa, sper sa nu fie altceva.

Kid, felicitari pentru dintisor.

Irina, Vladut,felicitari .

La multi ani sarbatoritilor de azi: Miruna,Victor ,Vlad si Elena Noelia, sa fiti sanatosi si iubiti.

Despre noi ce sa va zic, mie aproape mi-a trecut raceala dar am reusit s-o pasez si la copil. A facut febra si s-a umplut de mucisori, asa ca i-am dat supozitor cu paracetamol si i-am curatat nasul de nenumarate ori in cursul zilei de azi, tragedie maaare de tot, plange de ti se rupe suletul de cate opri ne atingem de nasul lui.

Intrebare intrebatoare: am si eu oscilococcinum in casa dar nu mi l-a recomandat nimeni pana acum pt junior, ziceati ca se poate da? E cel normal sau e vreo formula speciala pt bebei? Cum se da, de cate ori pe zi?
Se poate dizolva in lapte, ca al meu nu prea bea apa?
Mersic anticipat pt raspunsuri.

De vreo trei nopti Victor se trezeste de mai multe ori, plangand-tipand, nu stiu ce se intampla, de aproape 3 luni el nu se mai trezea noaptea iar acum...sper sa fie o faza trecatoare ca ne cam chiauneste, incep sa-mi aduc aminte de primele saptamani cand nu stiam daca o sa pot dormi 5 minute sau trei ore.
Altfel el e destul de cuminte si tare dragalas, azi a papat un borcanel de 190 grame de legume la pranz si nici nu a pus prea mult pe haine si babetica. Dar bineinteles ca a stranutat cu mancarea in gura de a pictat tot e era in zona.
La masa de fructe a cam facut fite si a mancat numai juma de borcan, dar am completat cu lapte de la mami.

La cresa ii merge bine acum, mananca bine, a inceput sa doarma mai bine in timpul zilei si parca e mai sociabil si mai zambaret ( ce de mai-uri).

Hai ca m-am lungit destul, va pupacesc, noapte buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

kid felicitari pentru dintzisor!!
Codrutza si Sofia, am vizionat si eu filmuletzele, dulcele foc printzesele voastre .
Ioana, pai daca papa la fel ca Mirunica la 7 lunisoare nu e de mirare ca e asa bursu Mariutza mea ... Mersi mult pentru clarificarea istoriei cu costul si soldul
ruxandra, marinela, sanatate multa puiutzilor vostri!
anya mersi pentru indicatziunile alimentare Cred ca si si eu voi astepta pina dupa 6 luni pentru alte schimbari. Momentan raminem pe fructe si legume si poaaaate niste cereale, dar sa mai vedem.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

alinam, ti-a iesit tortul suuuuper frumos, esti tare priceputa, nu ai de ce sa te plingi
Antoanela, santate multa lui bb Victor! E rau sa fie bblin racit, abia respira. Si nici nu doarme bine. Dar sculatul brusc cu tzipete Maria l-a avut de la constipatzie de ma exasperase. Pina nu am eliminat cauzele cu totul nu s-a linistit.
nanadana scuuuze, da' io nu vad glow-ul ala. Intreb si io sa stiu, daca o fi sa vreau, pe ce-oi da banii (punctele )

Acum sa raportam si noi: am papat astazi primul borcanel PLIN de marutz cu para. Si NU ne-am mai strimbat. Dar e adevarat, am gasit un magazin cu produse bio care aveau si hrana pentru bbi, i-am luat mar simplu si mar cu para sa probam, pentru ca erau 100% fruct fara nici un alt adaos de faina, apa, etc. Pare un pic mai dulce decit celelalte, asa ca pina acum sunt fericita .
Deci suntem semi-diversificati, cred ca o sa stau cuminte pina dupa 6 luni.
Voi cind ati inceput cu carnitza? Dupa 6 luni sau inainte? Intzeleg ca oul, ficatzelul... dupa.

Mergi la inceput

Iar v-ati culcat fetelor!!!! Dar somnoroase mai sunteti .
Tonnia, la mine e ora 2 dupa ora veche, 3 dupa noua, deci la voi este 4, ar trebui sa te fi trezit, nu? Ca tu parca bei cafeaua la 5 pe aici ...

O tai si eu ca singura nu are haz, dar nu inainte de a ura
LA MULTI ANI! cu sanatate bblinilor de 26,
Vlad Alexandru, David-Andrei si Eleni Maria
, sa cresteti mari, norocosi sa aduceti numai bucurii parintilor

b_irina_c, intzeleg ca vrei sa ne dai gata de tot, il felicitam pe Vladutz pentru performantzele lui

Hai ca sting lumina, va, va doresc o duminica super,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata fetelor

La multi ani bebelacilor de azi care isi fac lunita Vlad,David si Elena puiceli de la noi

Moki esti tot de top cu frunzaritul ,bine ai revenit
Dani ai avut program nocturn ,glow pai nici eu nu l_am vazut (te referi la ce culori sint nu?) eu lam pus dupa denumire ,lui Antoine pina in prezent ii dau legume,fructe si branzica facuta de mine atata ,astept si eu 6 luni sa-i bag carnita ,galbenusul ........

va pupicesc,azi se anunutat ca vine Versailles(sint niste neamuri mai de departe care sint tare snobi) pe la mine ca auzit ca sint singura si asa nu imi place ,dar asat este

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am uitat

[b]Anto [/b^poate ii ies dintisorii lui Victor

Aici este tare urat ,ploua si este o umidiatate ,de tot kk

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata! Noi incepem sa dormim tot mai bine, seara o culcam la ea in patut, dar dimineata tot la noi in pat se trezeste Petra. Avem treziri de vreo 4 ori-2 san, 2 suzi.
Nicole, eu l-am amanat vaccinul, iaurtul este de 2.8 % grasime.
Irina, asa ma chinui eu tot timpul sa o adorm. Oricum a stat mult treaz.
Dani, noi am inceput cu carnita de pui la aproape 7 luni (ca am inceput tarziu diversificarea).
BiuMil sper ca ti-a trecut durerea de masea. Eu am oroare de durerile astea.
Raluca, e haios Radu . Noi avem probleme cu papatul doar daca nu dormim inainte. Se mai stramba cand ii dau lamaie si cand primeste prima data dintr-un aliment nou.
Nanadana glow-ul

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!

Cum faceti cu ora de vara? Ii schimbati la copil orele de somn si papa?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor saptamanii care a trecut! Io n-am mai intrat demult ca nu ajung mai devreme de 7 juma' seara si atunci stau aproape mereu cu cupilu'. Dupa ce adoarme mancam si eu ma culc ca sunt franta, mi-am pierdut antrenamentul. Nashpa tare sa muncesti...

Felicitari tuturor puiutilor care au mai adunat cate o realizare: ridicat in 4 labe, mers de-a busilea, alt dintisor etc.La mai multe!!

Noi am facut vaccinul la 7 luni ca 3 sapt ne-a tinut nenorocita de viroza. Am fost maraiti tare in prima zi, dar bona s-a luptat cu el. Febra n-a facut, slava Domnului. In rest se bucura cu chiote in general cand apare ta-su si zambeste fara sa se intrerupa cand vine ma-sa .

Pe la ora 13-13h30 mergem in Herastrau. Mai vine cineva?

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

kidd,felicitari pentru dintisor!!

Daniela,multumim

Flavia,bine ai venit in clubul celor nascuti pe 13!!

Bianca,eu ii dau calciu de la pharco si-l primeste mult mai bine ca e dulce...cu gluconic n-am reusit s-o pacalesc.

Ina,felicitari pentru performante!!

RalucaC,haios Raducu si Bianca se stamba la fel de tare cand ii dau ceva nou.Spor la diversificat!

Noi suntem mai bine,am terminat cu injectiile si de azi luam alt antibiotic ..parca a mai inceput sa mai manance.Aseara n-a avut somn de pe la 2 la 4 asa ca ne-am jucat.
Fetelor,vorbeati la un moment dat de un unguent minune pentru iritatie la fundulet!!!I-a aparut o iritatie cam uratica si la pliurile inghinale si fundulet si cred ca o si doare,am dat-o cu bepanthen si cam degeaba!!
La capitolul diversificare suntem tot la piureul de fructe,sa pare ca nu pre-i place altceva in afara de mar,asa ca ma gandeam sa incep si cu supa de maine.Voi ati facut supica cu de toate de la inceput sau ati introdus treptat legumele?

Mergi la inceput