Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
christina-m spune:
Buna seara
Matei a reusit sa pescuiasca o viroza, desi nu stiu de unde si cum, ca nimeni nu e racit la noi. Oricum, aseara a facut febra 39, care tot nu voia sa coboare, de am ajuns la comprese reci pe tot corpul. Cu multe eforturi am reusit sa-i scadem febra si sa-l hranim, si a adormit pe la 1 azi noapte. Acum se pare ca e bine, n-a mai facut febra doar mi se pare ca tuseste un pic dar destul de rar. Speram sa fie bine in continuare.
La Multi Ani sarbatoritilor Vlad, David si Eleni.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
country girl spune:
Sara buna tuturor!
Multumim de incurajari, am avut nevoie si ne-a cam trecut.
Dani_flor, dupa descrierea pe care ai facut-o: febra de trei zile pare a fi.
Simptomele noastre: febra 39,2 de marti spre miercuri noapte pana vineri, vineri la pranz eruptie de pete rozalii intai pe trunchi si pe urma spre sambata pe gat, ceafa si pielea capului; au trecut pana astazi. Pofta de mancare ne-a revenit de astazi, dupa ce ieri a cam smantanit la mancare. De maine dimineata inapoi la cresa.
N-am reusit sa facem o poza elocventa a celor doi dintishori
dar mami persevereaza.
Va dorim o duminica seara placuta si sa incepeti o saptamana plina de realizari.
Ilinca (10 septembrie 2005)
P.S. Raluca(cuca), ma regasesc intocmai in ce scriai. Ma dispera si pe mine toate maruntisurile cu care-mi pierd vremea si tot nu se vede in casa, pe mine etc etc
Caut numarul de mobil al tipei de care-ti spuneam cu curatenia si ti-l dau pe PM sa vorbesti cu ea daca mai are timp si chef de inca o musterie saptamanal. E o fata tanara super ok, harnica si f cinstita. Au mostenit-o la treaba vreo doi din fostii mei colegi din Bucuresti.
nicole74 spune:
Miflore ce tort! Imi ploua in gura! 

Codruta, noi nu avem oricum ore de mancat, in sensul ca e in functie de ora de sculare. Ea mananca din 3 in 3 ore aproximativ, dar uneori de scoala la 6, alteori la 7, 8 sau 9. Asa ca programul si-l stabileste singura. Supa si piureul de legume il mananca intre 12 si 15, spre exemplu. Asa ca ora de vaera ma afecteaza doar pe mine, care va trebui sa ma scol la 5 in loc de 6 ca sa plec la munca
!
Am luat si noi tarc si e super incantata si am trecut la carucior de vara. Stam in fundulet afara si rar mai dormim, in rest analizam lumea. Chiraim, radem, zicem tata, papa si baba, numai mama, nu vrem deloc. Si cam atat.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alinam spune:
hop si noi pe inserat ca am umblat toata ziua aiurea, eu am mai avut o criza, da deja m-am invatat, azi am aflat de o doktoritza care prescrie tratamente naturiste asa ca saptamana viitoare sper sa imi fak timp sa ajung.
La multi ani Vlad, Eleni, David sa cresteti mari frumosi si sanatosi!!
Vera tortul are o poveste lunga, nu a iesit cum am vrut eu, in plus cand alaptam copilul l-am pus pe tati sa il taie si evident ca orice "barbat" priceput la bucatarie la- taiat in 2 si era gros tare blatul, dar treaba lui , el il papa orikum, se lupta singur cu tot tortul ca "ajutoarele" obisnuite tin post :).
Maddy si la noi marul e in top, e fructul preferat desi am incercat multe fructe pana acum, iar cu supa la inceput i-am pus doar albitura si morcov, evident nu i-a plakut, acum ii mai pun ceapa (doar la fiert, nu o mixez), ardei gras, cartof si la sfarsit patrunjel, ii place mai mult dar tot nu se omoara.
Azi pentru ca am fost plimbareti i-am dat lui Vladut sa pape la pranz un meniu de la nestle :pui (desi nu mai mancase niciodata, mama denaturata am inceput cu puiul la borcan) cu morcov si cartof ...cred ca ii era foame ca a papat. Si tot din categoria mama batuta in cap, desi s-a tot diskutat despre borcanelele hero eu am cumparat si acasa am vazut ca au zahar, oare sa i le dau??? ma tot gandesc ca i-am dat la zahar cu calciul pharco care e gretos de dulce asa ca pot sa ii dau si borcanelele respective, mai ales ca cele mai multe le-am luat cu banane.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Alina, Codruta
dar nu cred ca pot trimite maine CD/DVD (le-am facut deja) ca nu am in ce sa le ambalez (cutii) ca asa simple mi-e ca le distrug astia de la posta....
Si unul dintre CD-uri nu-l pot citi (nici pe PC-ul meu nici pe laptopul sotului
). Asa ca am doar 4 CD-uri de dat mai departe
Noapte linistita
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Anya20 spune:
Diana30 - daca sta singurel in sezut si nu i se curbeza coloana/nu cade, poti sa-l lasi. Asa e el, mai precoce
. Chestia cu pasitul o cam au toti dupa 5-6 luni, insa nu trebuie lasati sa se sprijine prea mult pe picioruse.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
aluna.cata spune:
Va sarut pe toate mamicile si pe toti bebelusii. Sunt noua pe aici. Am o problema mare de tot careia nu-i gasesc rezolvarea. AU APARUT TANTARII!!! Ce ma fac? Bebe al meu reactioneaza tare urat la piscaturi. Sta cu semnele alea rosii pe fata 10 zile! Cum pot scapa de aceste insecte nesuferite? Cu ce sa-l dau pe Catalin (are doar 5 luni si 3 saptamani)? Pot folosi vreun spray sau pastile contra tantarilor fara sa-i dauneze lui Cata? Va multumesc! ![]()
aluna.cata spune:
quote:
Originally posted by maddy77
Fetelor,vorbeati la un moment dat de un unguent minune pentru iritatie la fundulet!!!I-a aparut o iritatie cam uratica si la pliurile inghinale si fundulet si cred ca o si doare,am dat-o cu bepanthen si cam degeaba!!
Buna Maddy!
sa stii ca eu chiar am descoperit unguentul minune pentru eritemul fesier! este facut de TIS, se numeste "Baby 4 you" si e pe baza de ulei de catina. iti garantez ca in 2 zile nu va veti mai aduce aminte ce e aceea o iritatie! cred ca o gasesti mai degraba in magazinele cu produse naturiste. La noi, in Focsani, se gaseste chiar si in farmacii. Te pupic!
maddy &Bianca (13.10.05)
Poze
nanadana spune:
Mi-au plecat musafiri de abia acuma 
Cuscra dar nu ma supar de loc
,am vazut si eu ca nu se vad bine literele, dar acuma las asa ,astept sa mai fac bani(puncte)![]()
Gata ma duc la dodo ca sint terminata ![]()
Nopte buna 
PS: am primit de acasa (Romanica) micii de abia astept maine sa_i frigalesc 
poze
Tonnia spune:
Mai fetelor, o iau curand pe aratura...Cred ca ma trezesc de 30 de ori pe noapte, il intorc si-i bag suzeta, altfel urlaaaa. Ce-o fi si asta? Iar ziua e supermarait desi n-are neaparat o stare proasta, mai si rade, se mai si joaca. Eu sunt mai obosita ca in primele saptamani! Ce ma faaaaaaacccc?
Diversificarea merge ca un kk, nu a luat decat 30 gr in ultima saptamana, iar eu imi pierd pe curand uzul ratiunii.
Cam asta ar fi...mai intru eu cine stie cand...

Bianca (13.10.05)