Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

anya, ca veni vorba, am si eu o intreabare in legatura cu curburile coloanei....unde pot aparea? in partea de sus sau jos? sunt evidente? se simt doar la mana??
Milan sta binisor, nu cade, se agata de ce pride si se ridica...dar parca nu vreau sa il incurajez....nici nu vreau sa il infranez!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Godzila,Alinam,multumim

Aluna,bine ai venit.O sa caut unguentul de care-mi zici,sper ca-l gasesc.Despre tantari chiar nu stiu...poate-ti raspunde Anya20.

Tonnia
,si pe mine ma trezeste Bianca din ora-n ora,ba vrea suzi,ba plange fara nici un motiv,ba ii este foame,ba nu mai are somn si sta cate 2 ore treaza si tot asa..asa ca si eu sunt terminata.

Codruta,am vazut si eu filmuletul..bravo Petra

Iritatia fetei a avansat!!I-a apatut si la pasarica,s-a inrosit ff tare si cred ca este de la antibiotic!Anya20,tu ce parere ai?Ar trebuie sa-i dau ceva medicamente,ca mai am inca 6 zile de tratament si mi-e frica sa nu faca rana.Pana acum,crema pe baza de zinc de la klorane si bepanthen fara rezultat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!

Sa ma felicitati si pe mine pt dintisori, adik pt masele . Ca se pare ca imi vine si mie mintea la cap. Imi iese a 3-a masea de minnte si ma jeneaza toata ziua. Cred ca o sa fur Calgelul lui Vladut .

Anya20 daca are 7 luni pot sa-l las sa se sprijine in picioare? Ca e disperat sa se ridice, se apuca de orice ii iese in cale, aseara s-a ridicat in genunchi sprijinindu-se de perete

Tonnia nu ii ies dintii? Din pacate recunosc stiulul si cred ca va trece cu timpul... Doar toata lumea stie cat m-am plans eu de Vladut, dar acum e bine. Succes!

aluna bine ai venit !

Maddy eu i-am dat cu Neopreol (e aia care pute a peste) pe o iritatie care nu disparea si in 3 zile a disparut.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Irina nu-i graba stai linistita daca nu se poate nu se poate :).

Tonnia cu trezitul eu sunt in aceeasi oala, imi vine sa il trantesc noaptea. azi dimineata la 6 fara un sfert el vroia trezire definitiva, incepuse sa bocesca, l-a dat tasu cu calgel si a mai dormit pana la 7.30 asta e bine, desi la noi nu se vede nici un dinte totusi cand boceste il dau cu calgel si se calmeaza....cred ca il anesteziaza de tot.
in legatura cu diversificarea nu stiu ce sa zic, nici al meu nu se omoara dupa mancare, dar nu il cantaresc ca sa nu ma enervez, mancarea de multe ori o arunc, are zile si zile.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alina ba se poate, am CD-urile la mine, gasesc eu o cutiuta ceva...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Irina, la posta au de obicei plicuri cu pernute din alea de aer. sau la orice librarie...ma bag si eu in seama...

pentru mamicile cu bebe cazatori:
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/397.html

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Irina, nu-i graba.
Ieri dimineata am papat para, iar dupamasa am facut un kk verde si moale. Ieri dimineata inca nu zicea nimik, azi spune si me-me si ba-ba. De dimineata nu se mai opreste cu vorbitul.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by maddy77

Buna fetelor,

Iritatia fetei a avansat!!I-a apatut si la pasarica,s-a inrosit ff tare si cred ca este de la antibiotic!Anya20,tu ce parere ai?Ar trebuie sa-i dau ceva medicamente,ca mai am inca 6 zile de tratament si mi-e frica sa nu faca rana.Pana acum,crema pe baza de zinc de la klorane si bepanthen fara rezultat...

maddy & Bianca (13.10.05)

Poze

Maddy, crema minune de care se vorbea era Daktozin, dar nu stiu daca se gaseste in farmacii in Rom, a adus Ina pt fetele care au fost amatoare. Totusi intreaba in farmacie, cine stie, poate apare.
Sanatate multa.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, Alina, Maddy Nu stiu daca are legatura cu dintii, nu se vede nimic dar sper sa nu fie obligatoriu sa se vada ceva, ca la Irina.

Acum doarme, a clacat, se reface pentru la noapte, eu simt ca am nisip in ochi...Si nu pot dormi ziua, e defect din copilarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata buburuzelor,

Semnez si eu condica ca doar sunt la serviciu.

Mersi frumos pt raspunsuri Dani_flor, Nanadana si Cge.
Trezitul noaptea nu cred ca e de la constipatie, poate de la ceva gaze la burtica, dintisorii nu se simt, dar cine stie, e posibil sa-l doara gingiile. Ultimele 2 nopti s-a trezit doar o data si s-a linistit fara sa-l luam in brate.
Iar cu scosul mucilor aceeasi tragedie ca intotdeauna.

Tonnia, e naspa rau cu trezitul acesta, nu stiu ce sa te sfatuiesc dar compatimesc alaturi de tine.

Nanadana, se vede glow-ul si e f dragut. Ziceai ceva de niste mici?

Aluna, bine ai venit, mai scrie-ne despre voi.

Va las acum ma duc sa ma fac ca muncesc, va urez o saptamana excelenta si o glorioasa zi de luni,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput