Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Irina felicitari ptr performantele lui Vladut si tie pentru minte.....te doare?
Alinam tortul arata foarte bine
Mady pentru Bianca,bine ca a-ti scapat de injectii,sanatate multa.
Antoanela servici usor si nu numai ci tuturor care sunt la servici.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

'Mneata!

Multumesc de raspuns doamna doctor Anya!o sa i-l arat si lui tac-su,ca mereu vrea sa-l tina sprijinit pe picioare.

Azi asa simt ca-i luni ca atunci cand mergeam la serviciu,chhhhhhhh.Si ma doare coloana rau.

Oricum va urez o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri,
Vlad Alexandru, David-Andrei, Eleni Maria si azi, Mario, Eva Elena, Mihai Cristian, Alexandru, Radu Cristian, Ana-Maria si Vanessa Sarah Maria, sa fiti sanatosi, mancaciosi si cumintei.

Dana_ch, mersic frumos.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi Mario,Eva,Mihai,Alexandru,Radu,Ana-Maria si Vanessapupicei de la noi

Anto,daaaaaaa am primit ieri de acasa prin cineva care a venit cu avionul

Aluna bun venit

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto multumim de urari!

Dana_ch multumesc de laude. Da, ma doare putin, ii inteleg perfect pe puiutii maraiti ca le ies dintii. De fapt e o jena continua, sacaitoare. Si zau ca o sa incerc calgelul sa vad daca are efect .

Diana ai grija de spate. Sanatate!!

Codruta pt "me-me si ba-ba"!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multam Irina .Cred ca ma doare ca l-am tinut pe Mihnea in brate sambata si ieri.De obicei nu-l tin,da' sambata am fost la botez la fiica nailor lui Mhnea si ieri in parc s-a apucat de plans in carut si a trebuit plimbat in brate.Si sotul a capotat la un moment dat,asa ca am trecut eu la aparat cat a fumat el o tigara.Per total nu l-am tinut mult da-i greu si spatele meu sensibil.Acuma rabd ca n-am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Cristina_m,sanatate puiutului!

Irina
,felicitari pentru maseluta.Sper sa-ti treaca mai repede durerea.Si pe mine m-a chinuit una vreo jumate de an,iesea cate un pic si pana la urma am scos-o.

Anto,Dana_ch,mersi

Diana,si eu am avut probleme cu coloana,n-am mai luat fata in brate si mi-a trecut in vreo luna.Acum de cand e bolnavioara am tinut-o mai mereu si iar a inceput sa ma doara.

De cateva zile schimb la pampersi in prostie,fii'mea din ora-n ora face cate un kk micAcum i-am dat sa pape mar cu banana si i-a placut...in schimb e al 3-ea pampers cu kk de dimineata.
Noi cu mesele tot pe ora veche am ramas,mai rau o sa fie cu somnul de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Yupiiiiiiiiiiii avem si noi un dintisor

Acuma inteleg (ca de vre-o saptamina nu a papat bine ,agitat ,treziri noaptea............)
Tonniapoate si lui Dinu ii ies dintisori ,ca vad ca are aceleasi simptome
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari lui Antoine pentru primul dintisor!

Celelalte mamici, nu ma boscoroditi ca n-am avut timp sa citesc din urma nimic-nimcutza
si oricum dimineata asta a inceput cam aiurea, noroc ca a iesit soarele si lucrurile par sa se indrepte. o intrebare pentru cunoscatoare: o fi iar Marte retrograd zilele astea? ca prea imi merg toate aiurea
Ilinca e bine, am lasat-o cam adormita azi dimineata la cresa. Unde mamici se cam vaicareau ca au facut copii febra 3 zile, chiar si fetita unei din educatoare. Deci se confirma diagnosticul pus de Dani_flor.

Gata, v-am lasat, nu inainte de a felicita aniversatii zilei si de a va dorim o saptamana usoara si frumoasa.

pupaciuni,

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Doar doua vorbe:
Tonnia, imi pare rau pentru pui mic. Pentru iritatia la fundulet, spala des cu apa fara sapun sau alte cele si da cu strat gros de crema; daca ai nervi si muulte cearsafuri, in funduletul gol...

Irina, sa stii ca am testat "batista bebelusului" si este intr-adevar f eficienta. Mai eficienta decat pompa aia electrica care a costat de aproape 10 ori mai mult. Singurul dezavantaj e ca nu prea poate fi folosit noaptea aspiratorul, daca nu vreau sa-mi stric relatiile cu vecinii, ca s-asa babele din imobil il admira pe consortu ca "se ocupa mai mult el de fata" iar eu probabil sunt o mama denaturata care insa merge la munca...

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput