Copilasi nov-dec 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Corina . Nici eu nu prea stiu cum sa te sfatuiesc in legatura cu trezitul noaptea... Tot ceea ce pot sa iti zic e ca se va rezolva in timp si sa te sfatuiesc sa privesti partea buna a lucrurilor... Bine ca e doar o data pe noapte...
Pe de alta parte... nu ai putea sa il inveti altfel?... Paxela ii lasa in pat laptele in biberon si el cd se trezeste stie ca prin pat e biberonul, il cauta, il bea si doarme in continuare... La un moment dat o buna bucata de vreme asta era singura lui masa Silviu ii trezea doar daca nu isi gasea biberonul (daca ea cazut cumva din pat)...

Cat despre dormitul in camera separata... ehe... ce visez si eu... ce bine ar fi... Cand a fost bolnavior asta vara si am stat la Paxela 9 zile... el a avut camera lui (a lui Silviu) si noi am dormit separat, asa ca am vazut ce inseamna... Desi mai tot timpul eram langa el ca avea tepm 39.5, tot m-am simtit parca mai bine... mai ales dupa vreo 2-3 zile cd si-a mai revenit cat de cat... E f bine cd au camera lor...

Dutzi... felicitari pt Iustin sportivul... Sper ca si Mihai va fi un sportiv, indata ce va putea sa mearga singurel...

Fetele de la Suceava... sper sa vina vremea buna cat mai repede la voi... ca taaaare bine e....

Roserb... felicitari pt Mihnea cel manierat... O veni el si vremea cd o sa zicem si noi ca papam nepasat, cu linguritza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai fetelor,ati trimis vremea rea si spre Bucuresti????Ca e un nor urraaattttt rau si aici...offf..iar stam in casa si ne plictisim
Adriana,de aceea am continuat si eu sa-i dau noaptea,a existat o perioada cand numai asa o mai pacaleam sa bea,noaptea.Acum as renunta,dar nu vrea ea!
Miha,m-ai facut sa rad sa mooorrr!Asa e,eu am momente cand ii spun Mariucai"de ce ai crescut asa de repede?"..Parca o si vad la gradi,apoi la scoala,apoi cu baietii..apoi certandu-ne ca ea vrea sa se machieze la 12 ani..offf
Dama,eu am hepatita cu virus C.Mie mi-a interzis medicul sa iau,anticonceptionalele sunt nocive ptr.ficat..asa mi-a zis.Asa ca,mai bine nu,parerea mea..tu ai alaptat?ca eu sunt nebuna,si acum ma gandesc ca poate nu trebuia
Pupici multi si sanatate celor bolnavioare!

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey, si la noi e o vreme de ..ploua de rupe si bate un vant rece...speram sa vina iar caldura.

Vorbeati de copii care beau lapte noaptea, eu v-am mai spus, al meu e campion ...de 2 ori bea, nu o data, ca nu-i ajunge...o data pe la 1.30-2 si inca o data pe la 4.30. Si dimineata la 7-7.30. Deci, nu disper....asta e cerinta....ma supun...eu ii pregatesc de seara arsenalul, nu-i fac mult ptr noapte, ii fac 2 bibe cu 60 ml, asa cat sa simta lapte (cu apa sau suzi nu merge...) si sa adoarma iar...dr mi-a spus ca e perfect normal, cand nu va mai simti nevoia nu va mai bea. De dormit doarme in patutul lui, cu invartiturile de rigoare, dezvelit (nici nu ma mai obosesc sa-l invelesc....doamne si ce pilote i-am luat, cand era in burtica si ce paturici...noroc ca nu i-am facut si plapumioara de comanda cum voia nasa-sa, ca dadeam banii aiurea) ii dau sub pijama si un body cu maneca si sosete si e ok...rar il luam cu noi, asta din motive de dintuci sau mai stiu eu...insa avand doar 2 camere, dormim inca impreuna.
Dama te admir ptr tenaciate, cred ca ai procedat cum nu se putea mai bine, eu is multumita ca are locul lui de somn si nu doarme in patul mare, ca am auzit cazuri...la greu. Cand ne vom muta va avea si el camera lui...until then...

Delia la fotbalist...si Vladut a jucat intr-o zi fotbal cu o cutie de bere goala, desi avea si mingea cu el , da ce interesat era de cutie...un vecin mi-a si zis "d-na vreti sa ajunga ca Hagi " ...deci va socializati, bravo....la inot va mai duceti?
Miha ...om vedea noi ce-om face la momentul respectiv...
Roseritzo ti-am zis eu ca esti o mamica model....ce frumos l-ai invatat pe Mihnea, bravo voua, ai baiat maricel, manierat, elegant...da si Bianca l-a ajutat, stiu eu...era o poza pe undeva la tine cu super nany Bianca, nu?
Felis nu pot decat sa va felicit si sa va utrez s-o tineti tooooot asa...sanatosi si plimbareti
Am fugit la treburi, cat doarme pui mic

Mergi la inceput

Miha... si pe mine m-ai facut sa rad..

Adrianna... pupa doi ingerasi scumpi din partea nostra...

Fetele... eu nu am decat sa fiu bucuroasa ca Mihai manaca bine...(chiar daca pasat)... Sper sa nu il deochi... Ma bucur ca papa bine, mai ales ca daca va sta cu bona sa nu presupuna prea mare bataie de cap... Sa fiu eu linistita ca va fi totul ok... Eu intr-un fel ma bucur ca in curand va sta cu bona, ca eu mai stau pe la calculator si mai il las sa planga, sau chiar sa se joace singurel... Uneori mi-e asa de mila de el... DAca va avea bona, va avea pe cineva care sa se ocupe intr-adevar numai de el... Ca altceva nu ii voi cere sa faca... si din acest punct de vedere, ma gandesc ca e chiar un lucru f bun pt el... Nu stiu... poate gresesc... dar seaar ma voi ocupa eu de el... ziua soacra sau bona... Si avea atentia tuturor... Eu zic ca pana la urma el va fi cel castigat, in primul rand...
Acum, sper sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc si cu serviciul asa cum vreau si cum mi-am propus... mai ales ca altfel nici nu am cum sa platesc bona... Eu vreau sa o platesc din banii care ii voi lua de la stat in plus ca ma intorc la servici...

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cassandra

In legatura cu somnicul noaptea, noi am uitat sa spunem ca dormim singurel in camera de la 1 anisor. A fost o masura extrema pt ca in patutul lui nu mai dormea singurel, mereu se trezea in toiul noptii pt ca dadea cu capul de gratii la cat de mult se zvarcolea in pat, iar pe la 2 noaptea se trezea si vroia sa il luam in pat cu noi.........Asa ca am decis sa il lasam sa doarma singurel pe pat (care e reglabil si asezat in asa fel incat sa nu cada) iar noi ne-am mutat in cealalta camera.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Cred ca aceeasi problema are si Bia....nu-i ajunge spatiul in patutul ei. Noi avem 3 camere, eu dorm cu Bia in dormitorul mare si tati in camera fetei....acolo am mobila de la mine de acasa din fosta mea camera....nu e deci mobila noua dar nici veche, e de tineret cum se numea inainte...patul are deasupra biblioteca si-l pot intinde si se face dublu (de fapt in patul asta a fost "proiectata" Bianca pe vremea cand stateam in garsoniera si asta era singura noastra mobila)...unde vreau sa ajung, de fapt: si Bia are deci camera ei si un pat mare in care sa doarma dar mie mi-e frica sa nu cada din pat, tu cum spuneai ca ai reglat patul sa nu cada?....si mi-e mai frica sa nu se trezeasca noaptea si sa vrea sa se ridice in picioare si sa cada iar din pat (drobul de sare....), dar totusi asta e prima ei reactie, dupa care se lasa la loc in fund.
Si ca mi-am adus aminte....mai, cred ca Bia e somnambula.....sau nu stiu cum sa spun: mai viseaza ea cate ceva noaptea si de-odata o vad hop in fundulet....bineanteles cu ochii inchisi, dormind, si mormaie....o intind la loc si doarme in continuare. Mi-e frica, ca intr-o zi o s-o ia la pas....
Si inca o faza: intr-o seara adormise Bia si taica-su vine in usa camerei si ma intreaba in soapta nu stiu ce, dar incet, incet. Bia din patul ei (dormind ): hihihi; noi ne uitam unul la altul si sotul intreaba ce-a fost asta, eu zic: cred ca a visat ceva...Bia: hihihi....sa murim de ras...si acum a inceput distractia: sotul: "catelul, Bia", Bia: "hihihi"; sotul "steagurile" (ii plac ei niste steaguri in parc), Bia:"hihihi"; sotul: "pisica", Bia :"hihihi"....nu mai puteam....am lasat-o pana la urma sa doarma, da nu-i in regula cu astia ce-ti raspund prin somn...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Andreeap, merci mult pt raspuns, cand am pus intrebarea stiam eu ca a mai fost cineva cu virus hepatic, dar nu mai eram sigura si nu voiam sa incurc borcanele...si da, am alaptat pt ca mi s-a spus ca e ok pt ca a primit vaccinul la nastere. Insa facem analize la fiecare 6 luni sa vedem cum stam cu anticorpii, acum la 1,5 ani vom face iar.

Miha si eu am ras de povestioara...asa vom constientiza in cativa ani ca avem copii mari...o sa o poestesc si unei prietene a carui baiat de 12 ani doarme cu ea in pat...cred va fi ingrozita saraca dar poate asa va lua masuri...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Asa si sa va mai intreb ceva: mai fetelor, eu nu stiu sa ma joc cu copilul si pace! Nu stiu ce sa mai fac: cand ii dau papa, vorbesc cu ea, ii arat jucarii, o invat cu lingurita (azi a luat 4 linguri de mamaliguta cu branzica si unt singura....na ca stiu si numarul); cand merg pe afara ii arat catelul, pisica, pasarica, masina etc, ce-o mai fi, ne plimbam de manuta; la baita si inainte de culcare comunicam Ok, e bine.....buuuuun:
Problema vine intre mese, in timpul in care ea se joaca....eu daca am treaba la bucatarie, sau calc ceva, o supraveghez si e Ok....dar daca n-am ce face ma gandesc sa ma joc cu copilul, sa-i tin companie, eventual s-o mai invat una alta. Dar copilul, pauza: eu ma duc la ea si-i spun:"uite Bia papusa", sau cubul, sau carticica, hai sa-ti arate mama pisica (sau pasarica) sau ce-o fi, hai sa ne jucam cu...etc, nici nu ma baga in seama. Daca e si TV-ul aprins, ma si da la o parte ca nu cumva sa-i bruiez imaginea, cu toate ca nu se uita numai in TV, tre' sa fie liber accesul spre ecran. Asa ca imi bat gura, incerc sa-i arat una alta, nu ma baga in seama, renunt si ajung la calculator (DC)....stau un pic si ma mustra constiinta ca nu stau cu copilul (mai si citesc ca unii copii recunosc animale, sau spun una alta)....pai cum sa nu, daca ei stau sa li se explice! Asa ca ma intorc la Bia s-o invat cum face catelul....Bia imi intoarce spatele si frunzareste cartea de telefon...samd.
Iacata ca iar m-am intins, dar chiar is suparata....mai vine si barbata-miu de la servici si-mi spune ca fetita colegei (care e cu o saptamana mai mica ca Bianca) a fost pe la servici si lua telefonul in mana si spune alo....cica s-o invat si eu pe Bianca....cum naiba s-o invat cand ea nici nu ma baga in seama?
Acum doarme de aia postez asa mult, sa nu credeti ca iar se joaca singura!....macar mi-am varsat oful...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Eveline... un pt Bia cea dulce si scumpa... cum raspunde ea in somn... nu cred ca e vreo problema... Inca e micutza sa iti dai seama de asa ceva...

Dama... multumim de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dama, uite-aici inc-o mama denaturata ; si Iustin doarme singur de cand s-a nascut, in camera lui(si ce-i drept, ca de la trei luni a dormit toata noaptea, cu mici exceptii, desigur) si tare m-as bucura sa-l tina chestia asta...sigur, la inceput ma trezeam des, sa vad cum ii este, acum, doar o data inainte de-a ma culca...recunosc, deseori ne-am gandit ce frumos ar fi sa doarma intre noi, dar nici lui, nici noua nu ne-ar fi mai bine, sunt sigura.
fotbalistului de pe meleaguri invecinate, poate s-or intalni pe viu la o partida .

Aime, te pomenesti ca baieteii astia si-au gasit vocatia
Pupici Vladutului drag si tie, mami.
La inot n-am fost deloc pana acum, pentru ca n-am gasit locuri libere, si-atata am cautat...de-abia in octombrie...asa ca asteptam cu nerabdare vremea calduroasa, sa mergem la piscina in aer liber.

Sa aveti o zi reusita,

Mergi la inceput