Copilasi nov-dec 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Corina,si Mariuca bea lapte noaptea..inca.Norocul meu ca-i dau inca lapte praf..pun bibe cu apa langa pat,laptele masurat si noaptea doar amestec..ca ea a baut mereu la temperatura camerei.Am incercat sa nu-i mai dau,sa o pacalesc:daca-i dau apa se trezeste iar peste 1 ora si mai bine rezolv de prima data,daca-i dau suzeta tipa"apte..apte"pana-i dau laptele.Nici macar nu are o ora anume cand se trezeste;azi de ex.s-a trezit la 6.20.dar sunt nopti in care vrea lapte si la 3,4 sau 5..asa ca,eu m-am resemnat,o s abea lapte noaptea pana se marita!
Noaptea nici fata mea nu doarme invelita,de aceaa o culc in pijama cu botosel,plus o vesta peste....daca simte patura,se enerveaza,se rasuceste....

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, ce scump e Mihaita si ce frumos se comporta el...l-am admirat in toate pozicile, si a crescut....

Am admirat-o si pe Iris, o frumusete de fetita, tare expresiva si atat de eleganta....

Otilica, ne e asa de dor de Ana...va pupam pe amandoua tare, tare mult si ne bucuram ca in curand veti fii din nou impreuna.

Ad-rianna, ...ai scris de Tudor si ne-am regasit si noi in descrierea ta...speram ca e doar o etapa in dezvoltarea lor, noi incercam sa procedam cum credem ca e mai bine. dragalasilor tai.

Noi de ieri mergem la o sala de sport, o data pe saptamana, intr-o grupa de vreo 10-15 copii intre 1-2 ani, unde face fiecare ce sport ii place ...Iustin a fost in largul lui, a uitat de mine, a jucat fotbal si a tipat cat il tinea gura "go, go!", a sarit pe saltea si in final, cand copiii au incheiat ora cu un cantecel, Iustin i-a "acoperit" cu aplauze .

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vai de capul nostru....dupa ce ca ninge ca la balamuc mai si viscoleste....abia vad blocul de langa blocul meu pe geam...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Revin si eu dupa 2 zile de stat la pat, am avut o indigestie, cred, dar care m-a doborat...nu am mai fost buna de nimic...
Acum ca mi-am revenit, am vazut pozicile cu Mihaita care e din ce in ce mai frumusel si mai activ din cate se vede...si are niste obrajori sa tot rozi la ei...iar fratiorul Silviu nu mi se pare deloc slabut, chiar imi place cum arata, nu pare ca nu e papacios...

Mai, fetelor, pai, eu ar trebui sa ma consider mama denaturata daca copilu' meu a dormit de cand l-am nascut numai la el in camera, iar eu chiar nu am simtit nevoia sa-l iau in pat cu mine...nu inseamna ca pana la 2 luni cand a incetat sa mai suga noaptea nu ma duceam la el cand era ora de papa, dar pur si simplu am crezut ca e mai bine asa el cu patutul si camera lui si mami cu tati cu a lor...poate ca sunt eu mai altfel...oricum si eu dimineata abia astept sa-l revad si sa-l pupacesc, dar totusi sunt fericita ca noaptea e noapte pt toti... a fost o vreme, de pe la 10 luni (cu aparitia primilor dintisori), cand se trezea si urla asa din senin si ne duceam repede la el si uneori il luam pt 1-2 ore cu noi apoi il duceam la el...greseala, mare greseala...si am fi persistat in ea, daca sotul nu ar fi fost in final convins ca trebuie sa-l reinvatam singurel...si ii explicam ca trebuie sa doarma si el si noi, etc, apoi il lasam singurel vreo 15 min timp in care plangea, apoi iar ma duceam si-i spuneam acelasi lucru si sa faca nani, dar fara sa-l iau din pat si mai plangea un pic si in final adormea...sincer va spun, chestia asta a durat doar 3 nopti, dupa care nu am mai avut probleme, nici macar nu stiu daca pe timpul noptii se foieste sau se trezeste si se reculca la loc...asa ca zic eu, am facut bine totusi ca l-am invatat de mic (chiar daca in felul asta m-am privat de a-l avea cat mai aproape de mine), apoi a fost usor sa-l reobisnuim.

Corina, n-as stii ce sa te sfatuiesc legat de scosul lapticului din timpul noptii...David, a renuntat singurel de cand avea 2 luni (pe atunci inca mai sugea tzitztica)...dar poate ca daca ii dai un pic de apa sau ceva ceai, treptat va renunta...sau poate un pic mai drastic ce-i drept, suporti un pic plansul lui (stiu ca nu e usor, mai ales cand ai si servici si trebuie sa te scoli devreme) cateva nopti si poate va renunta de la sine...rabdare multa si sa auzim de rezultatele dorite.

In privinta contraceptivelor si eu sunt cam reticenta la ideea steriletului (de-aia nici nu mi-am pus), la fel si a anticonceptionalelor, dar si de prezervativul si calendarul nu prea sigure m-am saturat...asa ca la ultimul control saptamana trecuta, am cerut pilule, dar sunt tare in cumpana...am citit la reactiile posibile si spunea ca nu e indicat la hepatici...nu stiu ce fac ca eu is purtatoare a virusului de Hep B...voi stiti ceva in sensul asta?

Dutzi, am regasit in fotbalistul Iustinel pe care-l am un coleg de breasla...si David tot "go" zice, cand vede mingea numai asa o numeste...e putin cam derutant ca in fr nu se zice asa si nanny ma intreba pe mine ce insemna

Fetelor cand aud ca la voi inca mai ninge si aici sunt deja 20° ma ia cu frig...sper sa se incalzeasca si la voi sa puteti scoate puiutii la aer...

Zi frumoasa si calduroasa sa aveti

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by eveline

Vai de capul nostru....dupa ce ca ninge ca la balamuc mai si viscoleste....abia vad blocul de langa blocul meu pe geam...

Ana si Bianca-iubita

Eveline, m-am uitat pe un site meteo (f. bun), poate il stii si uite prognoza pe zielele urmatoare...se pare ca numai la noapte mai ninge si gata!
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|RO|RO035|SUCEAVA|&metric=1

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by eveline

Asa cuscrita, pregateste zestre!!

....totul pentru Bia-frumoasa....

Cuscritza draga, investiti mey intr-o camera ca merita....si acum sunt camere f bune la preturi convenabile...eu am luat-o acu 2 ani cu 20milioane , e adevarat ca e buna, dar acu as gasi-o la jumatate de pret....Cu camera video faci filme bune, poze am auzit ca nu ies asa bine....dar nu sunt sigura...poate au fetele si ne spun daca asa e sau nu....

De cand cu Andrei cred ca am umplut vreo 3 CD-uri de poze si filmulete...acu il pozez greu ca fuge dupa mine sa-i dau aparatul sa-l butoneze. Si ce mai urla daca nu i-l dau!!!

Andreap, parca vorbesti de Andrei, nu de Mariuca ta...., astia chiar asa, beau lapte pan' s-or insura/marita?

Cuscritza, vai de noi, sa nu va inzapeziti pe acolo!!
La noi nu ploua, nu ninge, da e un cer de plumb de ma apuca somnu'....

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
nu-i asa ca te bucuri de performanta dar iti si plange sufletul cand stii ca de-acum e mare, puiul tau incepe sa devina independent?Eu una asa patesc: vreau sa faca Bia cat mai multe, sa creasca si pe de alta parte parca nu mai e bb-ul meu mic, cu toate ca o iubesc si mai mult....vreau sa creasca dar vreau sa ramana un pui mic in brate la mama .....cred ca-s nebuna!!!

Verisoara mea are 2 baieti,din care unul are 14 ani.Si intr-o dimineata a intrat la el in camera,sa-l trezeasca pentru mers la scoala.Si a avut surpriza sa constate ca fii-su avea o "ditamai erectia",in somn.A iesit din camera si s-a dus bocind la barbata-su,de s-a speriat saracu'.
"Ce este,ce s-a intamplat?"
"Baiatul meu,baiatul meu"...Asta in timp ce bocea.
"Ce-i cu baiatul?Ce s-a intamplat?" Vrand sa iasa din camera.
"Baiatul meu a crescuuuutttt....."

Initial am crezut ca mor de ras,dar mai apoi stand si gandindu-ma la faza asta am zis ca nu se stie daca n-oi face si eu la fel peste cativa ani.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Danette saru' mana de site....chiar mi-l daduse Carmen mai demult dar nu-l mai folosisem si se stersese din bara...
mariussimiuc mie-mi vine a rade de nu mai pot, dar ma gandesc ca saraca femeie totusi plangea....ce-o fi fost in sufletul ei...
Cuscrita....in continuare ninge de nu se vede om cu femeie...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miha ce m-ai bine dispus cu povestioara ta!!! abia astept...periada adolescentei, sa vedeti voi ce "distractie" va fi cu explicatiile. ca trebuie sa le dau cam deodata si de "doua feluri"
eveline la voi ninge? la noi ploua!!! dar urat de tot. as tot dormi

cand va aud cu laptele baut noaptea mai ca as vrea si eu sa se trezeasca si sa vrea lapte. tudor nu mananca deloc...poate v-am mai spus dar ce sa fac? ma streseaza rau de tot, iar bianca mananca doar dimineata cam 150 ml.

adriana & bianca si tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Fetilor, am primit niste bancuri dragutze, poate va mai inveselesc putin, cu vremea asta horror. Sper sa va placa, daca nu, nu ma injurati!!!

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment
dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va
ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac? "

"Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf.
Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune.
Prietenul sau zice:
- Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata.
Esti un om absolut nemaipomenit.
Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani".

"Vreau sa mor linistit, in timp ce dorm, la fel ca bunicul
meu. Nu tipind de groaza ca pasagerii lui".

"Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate.
Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion."

Si la BV a inceput ploaia!!!

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Pozici din martie 2006 aici

Mergi la inceput