Copilasi nov-dec 2004 (114)
Capitolul 113
Gala puradeilor nostri
Gala Sarbatoritilor 
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.
Mamici
de 42
si 45 
IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Daniella4____________18 nov_____ Alexis
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

quote:
Originally posted by Otiliav
Pai singura varianta ramane abstinenta, ca placeri putem avea in diferite moduri.

vezi mey otilico daca nu ai sotz pe langa tine, te descurci si singura mey...

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
Raspunsuri
FELIS spune:
Corina75... iti multumesc fff mult pt cuvintele tale...
Tot ce-mi doresc e ca Mihai sa fie un copil cu o dezvoltare cat mai aproape de normal... Intr-adevar, si mie tot acea poza imi place cel mai mult![]()
Try... multumim mult de aprecieri... Intr-adevar, dupa operatie a avut o dezvoltare f buna din mai multe puncte de vedere... Tot ce zic acum e de genu "a... inainte de operatie nu manca", "inainte de operatie eram toata ziua cu el la dr, si la 3 dr pe zi", "inainte de operatie facea candida in guritza tot timpul", "inainte de operatie era toata ziua bolnavior"
Toate erau inainte de operatie... Adevarul e ca de la operatie si pana acum nu i-am mai dat antibiotic.. si inainte ii dadeam si de 2 ori pe luna
... Au fost 6 luni de pauza la antibiotic...
E ceva...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
AIME... s-au facut 5 luni pe 14 martie... Antibiotic i-am dat inainte de operatie si acum... deci aproape 6 luni... Acum i-am dat un antibiotic slab...
Fetele... ieri am iesit din casa dupa kineto, ad la 10.30 si am mai intrat la 17.30...
In rest ne-am plimbat...
Am papat in parc 2 borcanele de fructe, f frumos cu linguritza...
si apoi acasa mancare, ca era gata facuta de seara si pusa la frigider... A dormit de la 11 la 12.30 si de la 2.30 la 17.30
in carutz
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
Buna dimineata..e o vreme superba aici in Bucuresti,cald si soare
Ieri am stat si noi mai mult afara,exceptand somnul de pranz care-l facem in casa..
Roserb,mai ce ginere manierat am
..mariuca inca pasat,inca ii dau eu..inca cu povesti...asta e,macar unul din ei sa stie sa manance frumos!
Eu inca dorm cu Mariuca in camera..din motive de spatiu.sper sa ne mutam si noi anul asta si sa o trimit "departe" de mine![]()
Pupici si o zi buna
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Corina75 spune:
Neata de la Brasov, unde avem vreo 8 grade si sta sa 
..
Felis
pe tine si piticul tau....
Pupam si cuscrita si noruta frumusica, v-ati trezit mey?? 
Vreau sa va cer ajutorul intr-o problema.... stiu ca e vina mea, ca asa l-am invatat, dar cum sa-l dezvat??
Andrei si acum se trezeste noaptea si se ridica in picioare in patut si maraie la noi (patutul e pus la capatul patului nostru) pana ma trezesc sa-i fac lapte. Azi noapte pe la 4, cand eu faceam
bine de tot, hop si el ...si bajbaind eu prin bucatarie, unde nu rastorn juma de biberon pe jos 
, de-mi venea sa-mi iau campii....va dati seama ca mi-a zburat tot somnul pana i-am dat lui sa pape, pana am curatat....ca la nebuni!!!
Si la 7 hopa sus, desteptarea, ca nu mai punem demult ceasul sa sune, are cine ne trimite la servici.![]()
Cum sa-l dezvat? mancare papa toata ziua, si seara cereale, ba un biscuite, ba mancare de la tati din farfurie, lapte la culcare, si noaptea iar!! Ca daca nu-i dau e scandalul cat casa, scoala tot blocul!!
!!!!
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
eveline spune:
Salutare fetelor....iata, ca sa nu-mi ies cumva din mana va anunt ca la noi ....
NINGE
....da nu asa, un fulg doua....ninge naspa, e chiar innourat afara, eu stau cu lumina aprinsa prin casa...
Chiar ca a trecut timpul repede, nici nu stim cand trecem daca avem timpul umplut non stop de cei mici...
Chiar is curioasa....tot pe aici vom bantui (pe DC)....si ne vom anunta mandre una pe alta ca vom fi bunici???.....mai, eu cred c-o iau razna....e de la vreme sigur...
Cuscrita, ne-am trezit si noi pe la 9 si ceva si ne-am speriat de ce e afara, eu una credeam ca-i 7 dimineata, asa era de intuneric....si vremea asta mie-mi da somnolenta. Si asa care va sa zica, ginerica inca mai vrea papa noaptea....zau ca nu stiu cum poate fi dezvatat....Bianca nu mai mananca peste noapte de cand a implinit 6 luni. Ma mai intrebau mamicile prin parc ce am facut....n-am facut nika, pur si simplu intr-o nopapte nu a mai vrut si gata.
Pe mine ma dispera insa mutatul in patul mare....doarme bine merci pana pe la 2 in patul ei si apoi incepe sa scartaie (prin somn) si sa se foiasca....o iau si o pun langa mine in pat si se linisteste instantaneu....ramane in pozitia aia pana dimineata. Azi noapte, eu avand in cap proaspetele vesti despre Iris care doarme singurica, ma gandesc....ia sa n-o mai iau eu in pat cu mine sa vad, ce s-o intampla?....ei, s-a intamplat ca a scartait atata ca a inceput sa urle....am luat-o in brate, am pus-o langa mine, in secunda 2 dormea tun...sa moooor nu alta. Eu de obiceiul asta as incerca s-o dezvat si nu stiu cum....ce are dom'le patul asta si nu are al ei?!
Ana si Bianca-iubita

Corina75 spune:
Belea mare cu piticii astia, se vede treaba, mai cuscrita....
Si Andrei se foieste tare in patut, da cu
de marginile alea de ma doare pe mine...intr-o singura noapte nu avea somn si a trebui sa-l luam la noi in pat, a adormit la capul nostru, pe perne, cu fundul la nasul lui taica-su
.....dar in rest nu doarme cu noi...
Noi in mai ne mutam in apt cu 4 camere (de la 2), asa ca baietii o sa aiba camerele lor,
, sper ca o sa dormim cu totii mai bine....
Cand mai vedem poze noi cu iubitica???
Corina si bb Andrei
24.11.2004
eveline spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Belea mare cu piticii astia, se vede treaba, mai cuscrita....
Noi in mai ne mutam in apt cu 4 camere (de la 2), asa ca baietii o sa aiba camerele lor,, sper ca o sa dormim cu totii mai bine....
Cand mai vedem poze noi cu iubitica???
Corina si bb Andrei24.11.2004
Asa cuscrita, pregateste zestre!!
Poze noi cu iubitica, nu stiu inca....noi nu avem aparat digital....are cumnata-mea, tre sa-l iau de la ea. Cand il iau fac poze ca disperata
Ana si Bianca-iubita

danette spune:
quote:
Originally posted by eveline
Azi noapte, eu avand in cap proaspetele vesti despre Iris care doarme singurica, ma gandesc....ia sa n-o mai iau eu in pat cu mine sa vad, ce s-o intampla?....ei, s-a intamplat ca a scartait atata ca a inceput sa urle....am luat-o in brate, am pus-o langa mine, in secunda 2 dormea tun...sa moooor nu alta. Eu de obiceiul asta as incerca s-o dezvat si nu stiu cum....ce are dom'le patul asta si nu are al ei?!
Ana si Bianca-iubita
Eveline... io zic ca ii vine randul la fiecare... intr-o buna zi o sa doarma si Bia 'TUN' si atunci n-o s-o mai intereseze patul in care e...!
Asa a fost si la noi pana nu demult, nici vorba sa o lasam singura ca era circul de pe lume noaptea...
Problema e ca a mea se dezveleste intr-una si incepand de azi o sa urmez sfatul Roxanei, o imbrac bine si sa speram ca nu se raceste..nici nu mai stiu daca-i sunt bune pijamalele cu picior..
Obisnuiam s-o las fara sosetutze noaptea ...
Corina, chiar nu stiu ce poti sa faci sa-l dezveti de baut laptele noaptea, ma gandesc ca e o chestie care o sa se rezolve de la sine, adica efectiv n-o sa se mai trezeasca la un moment dat..
Stiu mamici care pregatesc de seara sticla de lapte si i-o lasa in patutz... asa ca daca puiul vrea sa bea se serveste singur...Bine asta merge in cazul in care nu-l vrea neaparat cald.
Era o vreme cand Iris avea mari figuri cu temperatura laptelui... adica trebuia sa-l fac (sa nimeresc mereu) la o anumita temp.... care-i suradea ei - nici cald nici rece...daca nu-i convenea imi dadea sticla inapoi si trebuia sa reglez situatia pana nu se enerva..
Acum nu mai are treaba.. il bea si mai rece, il bea si cu cana. Nu-i nevoie de biberon...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
cassandra spune:
Buna ziua la mamici si copilasi frumosi, vremea de afara ma debusoleaza complet pt ca la noi ninge ca in decembrie.![]()
Ieri anuntam victorioasa ca a iesit un canin, dar m-am inselat pt ca au iesit DOI. Deci am mai scapat de o grija!
Ieri, din cauza vremii urate nu am mai iesit la plimbarica la pranz si am facut o escapada afara seara. Cupilul a zburdat fericit de parca nu mai iesise de un an! Cand ne-am intors acasa era lihnit de foame si pana sa ii fac eu cerealele a inceput sa se serveasca singurel cu lingurita din castronelul cu orez si carnita care ramasese de la masa de la ora 6 si pe care nu il savurase cum trebuie la momentul respectiv. In concluzie foamea il invata pe prichindel multe lucruri!![]()
In legatura cu somnicul noaptea, noi am uitat sa spunem ca dormim singurel in camera de la 1 anisor. A fost o masura extrema pt ca in patutul lui nu mai dormea singurel, mereu se trezea in toiul noptii pt ca dadea cu capul de gratii la cat de mult se zvarcolea in pat, iar pe la 2 noaptea se trezea si vroia sa il luam in pat cu noi. Nu era bai, ca faceam si asta dar smecheroiul doarme intins pe o jumatate de pat asa ca mereu ma trezeam cu el urcat la propriu pe capul meu. Nu mai spun de loviturile pe care mi le administra in somn cu piciorusele sau cu capul
.Asa ca am decis sa il lasam sa doarma singurel pe pat (care e reglabil si asezat in asa fel incat sa nu cada) iar noi ne-am mutat in cealalta camera. In prima noapte cand l-am lasat singur nu am putut dormi la gandul ca sunt o mama iresponsabila care se gandeste doar la confortul propriu
si am tot mers sa il verific de cateva ori sa vad daca doarme bine. A dormit ca un ingeras pana dimineata
. Bineinteles ca noaptea patrulez prin casa ca o somnambula mergand sa il invelesc sau sa vad daca e bine dar suntem multumiti de schimbare mai ales ca si el pare sa accepte situatia bine.Uneori are nopti cand nu se trezeste deloc alteori mai scanceste mai ales de cand ii iese o alta tura de dintoci, dar asta e.
Cam atat despre noi. Sa aveti o zi minunata si cu mai mult soare decat pe aici.
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Felis au si trecut 6 luni de la operatie?