Mamici de sept-oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana mica spune:
Katia, ce liceu ai facut in Piatra Neamt?
Eu am facut Rares, promotia 1994.
Adriana
Vine barza
Pozici
try spune:
Roxana, cum sa vii tarziu in grup? Pai la grupul unde sunt cu alex (adica grupul e infiintat din Feb. 2004) si acum au venit mamici noi. E normal sa vina mamici noi tot timpul, ca nu toata lumea descopera forumul in acelasi timp, nu?
Azi mie mie mult mai bine ca ieri, am icnit de 2 ori dimineata, dar nu mai am greata ai insuportabila, e doar o gretisoara usoara.
Eu l-am simtit ieri pe bebe, dar sunt sigura ca urmatorul semn de la el nu va fi asa curand. A fost o intamplare. Pana cand vor incepe ei sa miste regulat (adica zilnic) mai tre' sa treaca ceva timp.
stiu ca ma mai intrebase ieri cineva ceva si am uitat sa raspund, dar acum nu-mi aduc aminte nici cine si nici ce m-a intrebat.
.......in 12+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Susa spune:
Buna Burtici,
Am intrat sa va salut si sa urez bun venit noilor viitoare mamici.
Eu ma bucur ca suntem aici si putem citi experientele fiecareia dintre noi, mai ales cand esti la prima sarcina si nu stii la ce sa te astepti. Ma bucur ca v-am gasit si va pup pe toate.
Eu ma simt tare bine, vasul nu se misca mai de loc asa ca pot sa stau linistita la munca, greturile s-au cam dus iar seara astept si eu semne de la BB, ceva fluturi simt de la buric in jos dar inca nu sunt ferm convinsa ca e BB sau gazele care le am din belsug....Mai astept vreo cateva zile si apoi am sa ma lamuresc...Succes fetelor care merg sa-l vada pe BB la ecograf eu mai am de asteptat vreo 6 saptamani pana il vad din nou si tare mi-e dor de el. Cu stranutul m-am lamurit ca nu sunt singura si parca sunt mai linistita.Voiam sa va intreb daca stiti despre parfum...Oare de ce nu il suportam gravide fiind. Este cumva nociv pt BB? Ori nu toate avem problema asta? E ca si cu greata? Va pup si numai bine si BB-ei sanatosi.
14+
Silvia
roxanae spune:

Multumesc pt. primire.Am citit mai la inceputul discutiilor voastre subiectul despre a manca sau nu ficat.Daca mai intereseaza pe cineva as vrea sa va spun ceea ce stiu eu.Ficatul contine o cantitate mare de vit.A care poate da malformatii la fat. De acea medicul mi-a spus sa nu mananc si de asemeni sa nu folosesc pe perioada sarcinii produse cosmetice ce contin vit. A.
Acum as avea si eu o intrebare.Eu merg la doctorul Peltecu de la Maternitatea Filantropia.Mi-a fost recomandat de cineva.
Mergeti vreuna dintre voi la el? Il cunoasteti?
Felicitari fetelor care au simtit miscarile
.
Roxana 11
+ Diana 4 ani
Paps spune:
Buna mamci!
Ena, Roxanae bine ati venit!
Eu n-am mai scris caci nimic nou sub soare! Ma jeneaza cateodata abdomenul in stanga si dreapta ceea ce e de inteles acum cand creste burtica! Nu inseamna ca nu ma sperii la fiecare intepatura sau durere mai lunga dar asta e fac si eu pe optimista
!
Vauva eu fac in fiecare dimineata abdomene. Ma stradui sa fac la fel si seara dar nu reusesc mereu ca ma prinde oboseala dupa servici si treaba de acasa! Am aparatul ala ca un semicerc cu care te rotesti si nu te fortezi asa de tare. In rest as vrea sa ma plimb mai mult! Pacat ca la noi vine iar ploaia!
Fetelor care va din voi ia supliment fier? Daca da, cati mg/zi? Eu ar trebu sa iau 80 mg dar ma constipa asa de tare
!
Asta e!
sa fie sanatos si sa creasca mare!
O seara placuta!
16+
andra2005 spune:
Tocmai ce am venit cu bebe de afara si am intrat putin sa vad ce mai faceti.Afara e o vreme superba, sa te tot plimbi, ma bucur ca in sfirsit a venit primavara si la noi.
Ena bine ai venit, ma bucur ca se mareste din zi in zi grupul de mamici de septembrie octombrie.Iti doresc toate cele bune, o sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l doresti.
Katia cred ca a fost super excursia prin tara.Intr-o alta ordine de idei, sint sigura 100% ca la 15 saptamini iti va face eco abdominala.
Cam atit deocamdata, acum fug si eu la treaba.
Va
, ne citim mai tirziu.
gripo spune:
Salutare
-ute!
bun venit ROXANAE si ENA ! Sa aveti numai bucurii si o sarcina si bebei super frumosi si destepti! Ma bucur cand aflu ca suntem mai multe fericite.
Roxanae, ai dreptate cu vit. A si cu sarcina. Si eu stiam la fel.
Susa, eu nu prea am avut probleme cu mirosurile. Cred ca intr-adevar, tine de fiecare organism.
Sunt sigura ca cele care isi vor vedea bebeii zilele astea se vor intoarce super fericite, iar eu voi fi super invidioasa, ca eu mai am putin pana il vad iar, si mi-e sufletul numai la el.
Am si eu o intrebare, mai jenanta, dar asta e. Cum stati cu scurgerile?
14+
Susa spune:
Paps,
Eu iau 28mg de fier care sunt incluse in vitaminele prenatale, am probleme cu constipatia doar daca nu-mi mananc doza de cereale All Bran dimineata.
Am vazut pe listutza ca esti la Gliga. Am inteles ca el e singurul in Brasov care are aparat si face ecografia morfologica, 3D. Stii cumva cat de aglomerat e, cat de bun e(la citit ecografiile, am auzit de el el ca e bun ca ginecolog) si cu cat timp ianinte se face programarea la el? Mersi.
14+
Silvia
katia spune:
Adriana, felicitari pentru liceul pe care l-ai facut. Nu stiu cat de cautat sau prestigios era cand l-ai facut tu dar cat am stat eu in Piatra era cel mai tare.
Eu am facut Economicul si am terminat in 2002 fara sa repet vreun an ![]()
- sunt mamica tanara
si cei patru ani de liceu au ramas pentru mine cea mai super perioada din viata, iar de oras sunt pur si simplu indragostita 
Tu esti din Piatra?
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anneoprea spune:
roxanae
Eu mi-am monitorizat sarcina in 2004 la dr Peltecu - dar nu am nascut cu el. De fapt ma duceam la dr Petrache de la Medicover ca acolo aveam abonament gratuit de la firma, si supervizam doar la dr Peltecu. Ce sa zic - esti pe miini f bune
Doctorita Petrache era un pic mai meticuloasa decit el in ceea ce priveste analizele, cintarirea la fiecare vizita, tensiunea, plus ca la eco le vedea mai bine decit Peltecu - ea fiind ecografist...
Insa ca fler, experienta, intuitie Peltecu este un medic de mare clasa - nu degeaba se asteapta cu lunile la cabinetul lui privat pentru o programare.
Vezi ca mai e un subiect la Nasterea mi se pare <Nasterea la Filantropia cu dr Gh Peltecu>