Mamici de sept-oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ale, si eu am citit pe net ca si tine, dar mie mi-a specificat clar medicul meu sa ma programez la echo morfologica la 14 saptamani implinite (si de altfel recomanda asta la toate pacientele lui), si m-a asigurat ca este ok sa se masoare pliul nucal tot atunci (de altfel, si Iosup este de aceeasi parere). Asa incat, merg pe mana lor. Multumesc pentru felicitari.
Pufymic, drum bun.
Alina si Roxana, bine ati venit in gasca!
Adriana
Vine barza
Pozici
Alinache spune:
buna dimineata
dute!
merci pentru primire si pentru urari, chiar am nevoie de incurajari fiind la prima sarcina si avand si o varsta inaintata (36).
am citit si eu ca varful starilor de greata e pe la saptamana 8-9-10 dar medicul mi-a spus sa nu mai citesc atata si sa nu-mi fac probleme, atata timp cat mai si mananc nu doar
. dar cum sa nu-mi fac probleme daca mai trebuie sa astept inca 4-5 saptamani pana cand pot sa respir si eu in bucatarie fara sa ajung instantaneu in baie ! din experienta voastra, am vreo sansa sa scap mai devreme de starea asta?
alina
9 fix
anangel_lexi spune:
Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu tocmai cand credeam ca am scapat definitv de greturi si
, am facut-o de oaie. Am mancat aseara un copanel (mi l-am luat pe cel mai mic ca simteam ca nu pot panca mult) de pui si l-am mancat cu putini cartofi la cuptor si cu salata de varza cruda. nici n-am ajuns bine in camera dupa ce am terminat masa ca m-am si repezit la o punga care era acolo la indemana...De vreo 5 ori am
. Asta e, sper sa nu se mai repete. Aseara cand m-am culcat mi-era o foame...dar mi-era teama sa mai mananc ceva.
Pufymic si bb_ralukutza, succes la doctor, sa veniti cu vesti din cele mai bune!
Imi pare tare rau ca am pierdut documentarul de pe discovery. Oare se mai da in reluare?
14+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
ena spune:
Buna ziua
!
Sunt
si sunt foarte fericita! Este prima sarcina. DPN 29.10.2006. Sunt sigura ca o sa primesc sprijinul vostru moral pe toata durata sarcinii.Pupici
ena
_Ralu_ spune:
buna din nou!
acum chiar ca e ultima data cand scriu inainte de a pleca. plec la 14 ca trb sa ma duc sa-mi iau si aspiratorul de la reparat.
andra multumesc de raspuns, si de urari!
m-am vopsit cu nuanta 700 de la palette. e un castaniu mediu. eu de vreo 8 ani ma vopsesc bruneta si probabil ca stii ca se scapa f greu de aceasta culoare. acum incerc incet-incet sa trec la o culoare cat mai naturala. culoarea mea naturala e saten deschis, dar nu-mi sta deloc bine cu ea ca am si tenul deschis.
va multumesc pt urari tuturor! abia astept sa merg la dr sa scap, ca tare-s stresata!
scriu diseara daca nu sunt prea obosita, daca nu, maine.
va doresc si eu mult succes celor care mergeti la dr! pufy, si tu mergi parca. sa ne dea dumnezeu copii sanatosi si frumosi!
anangel_lexi spune:
Ena, bine ai venit in clubul nostru!
14+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
katia spune:
Salutare burtici!
Acum pot sa va spun asa pe bune dreptate. Si burtica mea a avansat putin si am senzatia ca dimineata e mai mare decat seara
....cred ca e doar o alta idee cauzata de "paranoia de gravida" - mi-a placut vorba asta mult.
Nu v-am mai scris de mult timp ca am hoinarit putin prin tara. Am vazut Tg. Mures si Sighisoara. Nu mai fusesem pana acum in alte orase din ardeal decat brasov. Stiti ce m-a mirat foarte mult - modul de construire si amplasare a caselor - oamenii aia isi fac casele in drum!!!!!!! Am trecut prin Predeal si Sinaia si era o super zapada, ca in poveste, nu am mai vazut asa zapada de cand eram la liceu la Piatra Neamt.
Vreau sa va spun ca eu inca mai vomit cu succes. Acum dau afara si mancare, adica vomit la putin timp dupa ce mananc. Nashpa senzatie...ca sa nu mai vb de gust.
Bun venit Ena. Sarcina usoara si bb sanatos.
Am si eu programare la doctor pe 30 martie (atunci o sa am 15 saptamani). Sper sa fie totul bine cu bb ca sa primesc cel mai frumos cadou de ziua mea. Cred ca atunci o sa-mi faca eco abdominala nu? Ca vreau sa poata intra si tati sa-l vada pe bb mic.
Va pup pe toate si va doresc numai numai bineeeee!
14 fix astazi 
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ena spune:
anangel lexi multumesc pentru primire.
Katia eu am facut la Universitar ecografie intravaginala si atunci am vazut bble . Sarcina era de 7 saptamani si 2 zile.
A fost superb si a asistat si viitorul tatic, sotul meu. Trebuie sa ceri voie medicului ca sa poata intra si el.
Tu o sa faci abdominala.
Si eu eram sigura ca o sa fac abdominala si am baut o tona de apa ca apoi sa merg la toaleta ca sa scap de ea. A fost amuzant.
Abia astept saptamana viitoare sa merg la dr. ca sa vad bble.

ena
katia spune:
Eu pana acum am facut doua intravaginale si tati a zis ca nu vrea sa intre ca ii era jena sa ma vada "desfacuta" acolo pe masa. Acum daca imi face abdominala o sa intre ca dupa ce i-am povestit cum l-am vazut pe bb mic miscand la ultima eco a devenit curios
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ena spune:
Katia cred ca e lesinat de curiozitate.
Nu a intrat de frica. Asa a facut si un prieten si apoi a plans trei zile.
O sa fie palpitant. O sa fie frumos.
Sotul meu a zis ca nu vrea sa piarda nici macar un moment din tot ce se intampla. E lesinat. 
ena