Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Maddy,eu am vizionat ieri mai multi bbei si am retinut-o pe Bianca cu parul lung,dar nu mai stiam a cui este fetita ca sa o laud!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara,

Va anunt oficial ca vin vineri (ca altfel am incurcat-o!!) si la Baby expo si la bagat sub nas. Mi-am luat o zi libera si cum a luat si sotul niste bani si face imprudenta sa mi-i dea sa-i schimb.... voi avea si ce sparge pe ici si colo.
As veni si eu sambata, dar ma tem ca nu mai pot intinde coarda, dat fiind ca baby-sitterul sef - adica sotu' - are de lucru si din ce in ce mai putina rabdare cu fi-su.
Ceea ce se reflecta si in mesele lui Radu, noroc ca salvez situatia cand ma adun de pe drumuri, la mine papa 180-210, la ta-su 160-180.
Cred ca am luat raceala, ma duc sa-mi fac un fervex. Mai tineti minte cand nu aveam voie nici aspirina sa luam (numa' io luam aspenter, ca eram suspecta de anticardiolipinici...)?
Ma cuprinde si pe mine o nostalgie..... parca am uitat si dureri de mijloc, si pipi din juma'in juma' de ora, si negasitul pozitiei in pat, si gafaitul si transpiratul..... pana si recuperarea aia atroce de dupa nastere!!! N-a ramas decat fericirea aia!
In alta ordine de idei - sau aceeasi - sunt curioasa, Maddy, de-o fi luata klebsiella aia a Biancai din spital..... ma intreb daca sa-i fac si eu lui Radu o urocultura?!
Jadi, am retinut, ploaia e ploaie si vorba lui tata saracu': "e o vreme sa nu scoti un pictor afara"
Da' sa faci bine sa ma iei vineri, ca n-am chef sa vin cu vaporu' la Polivalenta, nu de alta dar acum un an (mai?) era sa nu mai iesim de acolo de inghesuiala ce era, si era sotu' la carma, nu io ageamia!
Ciao si noapte buna!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nouatile zilei:
-am vaccinat-o pe Anca care e cuminte ca de obicei.
ii pun preventiv supozitoare cu Eferalgan.
si intepatura e ok, desi bona i-a pus compresa la piciorul celalat.
si pe mine m-a anuntat dr ca luna viitoare o vaccinam iar impotriva rujeolei. Si ca priorixul il facem la 1 an.
Ne laudam cu 7,400kg si 68 cm.
Si m-a certat ca nu am pus-o pe Anca sa stea in fund nesprijinita.
Si sunt suparata ca nu mai stiu ce greutate a avut Anca luna trecuta.
- Victor tuseste tot mai rau, si eu tot cu Osciloccocinum il tratez si cu Planttusin. dr a zis ca e numai un pic rosu in gat, si ca isi tuseste mucii.

Ioana, dupa ce capeti filmuletele pe dvd, poate ni le imprumuti si noua. Le copiem si ti le dam inapoi, promitem (ti le trimit prin nasu'/ nasa).
Si pun pariu cu tine ca Miruna n-a vrut piureul soacrei ca a fost un pic mai mare decat cel de la borcanel. Acelea sunt fine, fine.

si va las in suspans si sa pariati cu ce copil voi aparea la Thalia. Daca nu cu amandoi. Depinde de cum negociez cu sotul.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am luat stimulentul pe ianuarie si februarie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

RalucaC - stati linistita. Nici o infectie luata din spital n-ar fi fost asa silentioasa pana acum. Daca era ceva, aparea in perioada de nou-nascut (sub o luna). In plus, Klebsiella in urina vine prin contaminare de la kk (si nu la toti copiii, ci doar la cei mai "sensibili", ca sa le zic asa).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ma gandesc mereu la voi si la bebeii vostrii! Mor de curiozitate sa stiu care ce achizitii mai are, dar sunteti muuuuult prea vorbarete pt mine si nu pot sa tin pasul cu voi!
Asa ca, ma multumesc doar sa mai trec din cand in cand pe aici, sa va dau cate un ca sa nu uitati ca suntem si noi din generatia voastra .

Ps. Ina, pe la Cj de ce nu mai treci?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Ne-am intors si noi din vacanta in Romania! A fost foarte frumos, mai ales ca am avut noroc si de vreme ceva mai buna nu ca asta care am auzit ca e acu'! Pana la urma n-am avut carucior ci doar port-bebeul pe care chiar daca il dotasem cu o www.babybjorn.com/TemplatesWeb/ProductInfo.asp?itemid=29" target="_blank">husa speciala tot n-ar fi facut fata uraganului!
Insa imi pare rau ca nu s-a organizat intalnirea mamicilor saptamana trecuta, mi-ar fi placut sa vin si io sa va cunosc... poate s-o mai organiza vreuna la sfarsitul lui mai ca iar avem de gand sa ajungem pe acolo (de data asta si cu tatic cu tot, acuma am fost numai noi, fetele)

Altfel in avion am fost foarte cuminti, ne-au smotocit stewardesele dar in restul timpului am dormit bustean. Per total ne-a priit tare bine aerul de Romania, ca dovada la cantareala de 5 luni fix am avut 8.500kg si 67 cm! Suntem domnisoare mari d'acu.
Am admirat si noi cuplul dragalas, sa va traiasca si sa va faca nepotei multi , sunt super frumosi amandoi! Il vazuram si pe Antoine dominānd 'batrana doamna' (la Tour Eiffel), bravo pentru escapada! Si mai admiraram si alti bbei din gashca de septoct2005, care mai de care mai frumosi in grupul asta

Voiam si sa intreb daca a facut careva la bb vaccinul antihepatita B? ca noua ni l-a recomandat pediatra dar aici e cam controversat si am zis ca ma mai gandesc.

gata, noapte buna la bbei si mamici

Alexandra - 13 octombrie 2005

PS ce e ala TCM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

S-au dus noptile mele linistite! Se intoarce pe spate si nu poate readormi asa, trebuie sa ma duc sa-l pun pe burta. Nu inteleg de ce se intoarce daca nu urmareste treaba asta? Oare e doar o faza? A fost a doua noapte cu 4-5 treziri din astea.

Cge, dar de cand ar fi trebuit s-o lasi nesprijinita?

Kid, Simodina, aveti niste copii super frumosi!
La alte poze nu m-am uitat inca.

Astazi incerc combinatia mar+ afine de la Hipp-Hopp.

Mergi la inceput

P.S. Sa stiti ca tare as fi venit si eu la intalnire dar sunt singura cuc inca o saptamana de aici inainte iar cu el nu-mi vine sa vin, mi se pare prea greu.

Mergi la inceput

Anya, mie asa mi-a zis dr. ca poate fi luata din spital, cand i-am zis ca citisem ca E.coli se gaseste in scaun si ca se poate contamina asa, mi-a spus ca asa e, dar in scaun nu se gaseste la toata lumea, si ca exista o prima infectare de undeva. Adevarul e ca eu in sarcina, hotarata sa nasc natural, mi-am dat si copro (mi-era frica de accidente) si nu mi-a iesit nimic, nici Coli, nici Klebsielle, nimic, flora saprofita. Ideea e ca n-am vrut sa dezinformez, daca am gresit, am fost influentata de dr mea. Si pe mine ma streseaza subiectul asta, cum sa fi facut infectia asta?????

Mergi la inceput