Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
maddy77 spune:
Kid,foarte dragut cuplu
Nadana,asa am retinut eu reteta cu marul copt la microunde
Irina,si eu ma mai mulg dimineata si seara dar mai am foarte putin lapte,tot sper ca se termina de la sine,ca nu vreau sa iau pastile.
Sa speram ca urmatorii bb vor suge si ei titi
Am pus copilul in scaunelul de masa si-i place tare mult..e cumintica,asa ca sa vedeti si voi aici si mi-a mai facut o surpriza de 5 luni aici.
noapte buna
BiuMil spune:
merci Anya (am luat temp atunci si a fost rectal 37,6), nanadana.
fetelor care va intalniti vineri, nu a fost in intentia mea sa va incurc planurile cu ora 16...of, imi pare rau daca a fost asa. Jadi, felicitari pt laptop...si te asteptam si sambata! cana tricouri stiu ca se fac in Orhideea (nu stiu cat de convenabil e pt tine sa vii pana aici)si parca am vazut mai demult, dar nu bag mana in foc, in Unirea la parter
maddy si eu zic la fel, fara metal in microunde..si fara capac.
iepu bine ai venit!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
pitu spune:
iepu, bine ai venit!
Maddy, , sa inscrii fata la sportivica e performera si mai e frumoasa si pletoaaaasa.
ege,eu am chinuit fata in maternitate cu cerceii, da' acum n-am grija, decat sa-i schimb.
mimsi spune:
Tricouri si cani se mai fac in Unirea, la parter. Noapte bula!
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
jadi spune:
Bine ai venit Iepu nu este club inchis aici, fiecare scrie dupa cum vrea si in genere ce vrea, copii nostrii sunt doar un motiv sa palavragim pa aici .
Vad ca se discuta de indemnizatie, eu am primit-o pe 13 si in februarie si in martie. Basca 117 lei alocatia restanta a copilului asa ca am ceva de cheltuit mai ales ca nu i-am declarat sotului ca am luat banii asa ca sper la un mic buget si din partea lui...
Maddy imi pare rau sa te cooptez in clubul mamicilor cu ITU. Rabdare si antibiotice!
Fetelor, va rog sa sariti cu plicurile in buzunar la dna doctor, vineri si asta ca sa va mai raspunda ca altfel e naspa, nu o sa mai putem apela la ea .
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Adica am citit tot dar am raspuns la ce am vrut!
In plus vin si eu cu ca n-am baby de alea!
Ma duc sa ma fac ca dorm, mai muncesc maine, mai dorm o noapte si gataaa, vine baby expo!
Raluca-cuca daca oi citi, m-am razgandit sa nu mai vin maine la tine ca vad ca s-a pus iar pe zapada.
Deni & Vlad 28 sept 2005
dani_flor spune:
Buna seara fetelor,
Am intrat si eu sa va salut .
Anya20, mersic pentru descrierea manifestarii infectiei urinare.
b_irina_c, mersic pentru info cu tarcurile. Si eu sper sa iau ceva care sa intre intr-un portbagaj de masina. Si in afara de tarc tre sa mai incapa si ceva bagaje in portbagajul ala de masina ...
IEPU bine ai venit in clubul vorbaretelor.
Fetelor, aveti bebelusi foarte frumosi
Va urez distractie fain vineri/simbata
Va , o iau spre nani ca sunt bolnava de somn. Incercam sa ne diversificam si noi cum v-am zis. Prea mari progrese nu am facut, doar ca de 2 zile e mai miriita ca de obicei, seara nu a vrut sa adoarma decit in marsupiu. Iar azi dimineata s-a sculat de la 5 sa haleasca.
Noapte buna,
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
nanadana spune:
Maddy frumusica puita ta si ce par mare are !!!
Iepu bine ai venit si mersi de reteta
Gata mi_a papat copilu 180 lapte +3linguri de cereale ,multumit nevoie mare si el si masa si acuma face nani ,deci pot sa stau la barfa
Jadi pai saptamina viitoare facem inaugurarea la casa eeeeeeeeeeiiiiiiiiii sa vezi ce bem si ce mancam
poze
Carmi spune:
Biumil, si Fabiano are capul foarte cald, uneori chiar credeam ca are febra si i-o masuram imediat, insa am intrebat-o pe dr. lui si mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca e normal.
Noapte buna la fete,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
simodina spune:
Alina, pai cand intrebam io de raceala copilului numai cuscrele erau amorezate, hehe. Acum ca-l stiu indragostit sunt sigura ca se face bine
Am vizionat si eu ceva poze noi ( pitu, norina, locca ) - taaare frumosi copilasii .
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)