Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
karmenutza spune:
'Neata fete si bebelici!
Ce cautati pe pagina a doua?! tztztz!
De-ai am intrat ca sa va aduc pe prima pagina. Sic!
Catalina
karmenutza spune:
Aseara a facut Catalina vreo 2 crize de plans de nu stiam ce are. Nici acum nu stiu ce a avut. Dadea din picioare, isi baga manutele in gura si plangeaaaa! Si cum o luam in brate, mai ragaia un pic. Cred ca o durea burtica. I-am testat ieri niste piure ce caise, la borcanash. O fi de la ala? Sa-i fi iritat burtica? Nu stiu daca sa-i mai dau si azi Au caisele vreo inndicatie speciala? pe borcan scrie dupa 4 luni.
Catalina
Tonnia spune:
Uitam sa va spun ce e mai important: de ieri Dinu pare a avea gesturi de tandrete (parca asa par), adica: stateam pe pat, el era la centru de activitate si intr-o ora cred ca de 15-20 de ori s-a intors pe o parte spre mine, mi-a pus o mana pe fata si apoi si-a continuat joaca. Pana acum, cand il tineam in brate, era batos, niciodata nu ma privea ci isi intorcea capul ca girofarul sa se uite prin camera. Tot de ieri a inceput sa stea asa blegut la mine in brate, ca atunci cand era nou nascut si se mula, stiti voi cum, si intoarce fata spre mine din cand in cand si chiar zambeste si iar se aseaza. Acum, in paranoia mea, ma gandesc ca daca nu se simte bine si de asta e mai calin asa...Ca altfel maraie non stop...
Editez: Karmenutza, asta de caise are zahar? Ca eu asa am retinut si m-am ferit sa-i dau. Poti sa te uiti pe borcan?
karmenutza spune:
Aoleeeeeuuu!! Tonnia, ai dreptate. Dar scrie pe borcan "zahar din fructe" Nu cred ca e acelasi lucru cu zaharul normal. Oricum, de la ala cred ca a avut probleme. Nu-i mai dau. Il papa Victor, ca oricum ii place
Catalina
Tonnia spune:
Vezi ca ala de piersici e OK, iar ala de mar+ afine pare o revelatie pana si pt mofturosul meu.
karmenutza spune:
Mai am un borcan de legume cu legume: morcov, cartof, conopida, mazare. Oare amestecul asata nu-i produce gaze la burtica? Si cartoful, si mazarea si conopida produc, din ce stiu eu. Si inca unul cu amestec de fructe: piersica, mere, caise, suc de ananas, concentrat de mere fara acid, suc de portocale, gris de orez, amidon. Si pe asta scrie de zahar din fructe. Nu cred ca-i dau nnici din asta.De fapt, nu mai cumpar cu fructe
Catalina
karmenutza spune:
Ea, saracuta, nu e mofturoasa. Ce-i bag sub nas papa. (mai putin supa). Important e sa nu-i faca rau la burtica.
Am si din ala cu mere + afine. Ala nu are zahar din fructe?
Catalina
Tonnia spune:
Nu are zahar. dar ala de mar+morcov e pt masa de fructe sau pt cea de legume (n-am trecut la inlocuirea asteia)?
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
Bine ai venit Iepu!
Cristina eu chiar imi faceam probleme ca il las pe Alex nesprijinit in fundulet si ca sta prea mult timp ...oricum stam din ce in ce mai bine si nu ne mai balanganim si am invatat sa ne aplecam in fata si trecem in pozitia pe burtica.
Eu inca nu am primit indemnizatia pe februarie.
Irina nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca renunti la "alaptat"..si eu am renuntat la 3 luni si jumatate desi mai aveam cate putin laptic fiindca bb nu mai vroia sa suga si fiindca eram la pamant cu calciul si nu ma simteam ok.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Jadi l-am admirat pe Vladut in poze chiar daca nu sunt prea recente ..imi plac maslinutele si parul care i-a crescut destul de mult .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem