Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza printeselor!
Ce frumos e afara
Anya20!
Sofia, nu vad mobila! Mai incerc! Te rog frumos, poti sa mai faci un dvd pt mine cu einstein-urile? daca ai prin casa; si-ti aduc eu sambata dvd golas la intalnire! Dar numai daca ai in casa si poti, nu mai iesi sa cumperi! mercic mult! ca al meu sot a zis aseara ca-s cam mari de descarcat si mai bine-asa, ce-i in mana nu-i minciuna, stii tu vorba aia! daca nu, stiu c-ai facut unul si il iau eu cumva de la Ioana, e prost ca stam cam departe!
Natydea, !
Bine-ai venit Iepu!!! Ia sa te vedem cat esti de vorbareatza!!!
Ege, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Maddy, ce frumoasa e Biencuta!!! Si plina de surprize!!!
Jadi, cu plicu' pentru doamna doctor! Ai dreptate!
Doruletz, bine-ai venit!!! Frumoasa Alexandra!!! Si plimbata!!! La sfarsitul lui mai o punem de-o intalnire obligat! Antihepatita B se face in Ro la nastere, la 2 luni, la 6 luni si la 9 ani; toate am facut bebelusilor;
EU n-am primit inca nici un ban...hmmm...eu ce cheltuiesc? Ce-ar fi sa-i sun p-astia sa-i intreb una alta?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, ce surpriza mi-ai facuuuuuutttt!!!!!
Vous etes sur l'esplanade de Tour Eiffel, cum s-ar zice!
M-apuca nostalgia, si eu am stat pe marginea aia! Ce frumos stau acolo bunicul si nepotul!!!
Cu sotul iti urez !!!
Deci zici c-a fost multumita si masa dupa ce-a papat Antoine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hai mai fetelor, chiar asa, scrieti un capitol pe zi

Pai atunci o sa felicit sarbatoritii zilei si pe Ege, sa fiti sanatosi si iubiti, si ma duc sa din urma.

Pupici si o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!

Anya mersi de incurajare . Asa e nu mai conteaza cum am ajuns aici (la vremea respectiva le-am innebunit pe fete ) si zau ca merit meladie pt "cea mai mulgatoare mama" ca de pe la 3 luni nu a mai vrut deloc sa suga si azi maine face 7 luni .

Vera si mie imi place mai mult cand e si tati cu noi la baita. Singura ma descurc lejer, doar dusul baitei la baie e mai greu... I-am transmis lui Vladut pupicii .

Irina daca se imbiba patul trebuia sa dorm pe scutecele lui Vladut (ca in sufra dormea tatal meu). Faza e ca si cu galetusa tot ata era ca eu am varsa-o cand am ridicat-o din pat .

Anya, Maddy urmatorul bb?!?!? Hmmmmm...... Maddy felicitari pt piciorul in gurita. E o dulce, de fapt toti sunt asa draguti and isi sug degetele de la picioare .

Doruletz eu nu pot vedea pozele . Ma bucur ca totul a fost ok!

Marlena incerc sa fiu cat mai relaxata...

ege si fericire multa alaturi de cei dragi!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Scrieti repede cate ceva sa schimb capitolul pana merge acceptabil site-ul ca mai tarziu e jale....

Doruletz aici toate am facut anti hepatita B (de 2 ori dar nu mai stiu exact la care varsta ).

Anya20 sau oricine stie sau face vaccinul anti rujeolic. Ce stiti de RUVAX? (am inteles ca e varianta care se poate cumpara ca cel de la stat se face in grup - nu e doza unica) E diferit de cel de grup?? Multumiri anticipate .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna dimineata!
am si eu o rugaminte: va mai amintiti in ce capitol s-a vorbit se storcatoare? merge greu net-ul si nu dau de capitol asa usor
m-am cam plictisit de tifoane zilnic si tre sa iau masuri.
codruta, tu - mama cumparaturilor - pana la urma la ce storcator te-ai oprit? sa nu mai caut atata
merci de ajutor, fetelor!!!

vad ca vorbiti de hrana industriala pt bbei. eu nu i-am luat pana acum decat de la hipp-legume cu curcan. in rest, ii prepar in casa. asta cat mai am vreme...

mysweetest, bravo pentru stat in fundulet!

miflore, banii vin la data la care iti venea si alocatia lui bb. cel putin asa a fost in cazul meu... si am mai auzit si la altcineva.

LA MULTI ANI! piticilor care fac lunita astai! sa creasca sanatosi si fericiti!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Hai ca il schimb acum ca e oarecare liniste pe la noi, ca deja merge greu .

Pauza 15 min

Poze

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71320" target="_blank">aici

Eu una nu mai schim capitole intre 10 si 20 . Am albit asteptand ...

Poze

Mergi la inceput